Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Προς το διοικητικό συμβούλιο της E.N.D. (End National Debt), μέσω των κων-κων Λαμπράκη και Σώρρα._

Υφηγεσία Ο.Ε.Α. - G.H.REES., Βόλος, Ελλάς,
μέσω εκπροσώπου Ο.Ε.Α., Καραγεωργίου Γιάννη, email:  o.e.a.1947.g.h.rees@gmail.com

Προς το διοικητικό συμβούλιο της E.N.D. (End National Debt), μέσω των κων-κων Λαμπράκη και Σώρρα._

Βόλος, 14 Οκτωβρίου 2012._

Αξιότιμοι κύριοι,

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τον τιτάνιο αγώνα που δίνετε για την εξαγορά του ελληνικού δημοσίου χρέους.
Επισημαίνουμε τα εξής δύο πράγματα, εκ των οποίων εσείς γνωρίζετε μόνον κατά το ήμισυ το πρώτο.

Πρώτον: Αποκλείεται οι ελληνοεβραϊκές και ελληνομασωνικές κυβερνήσεις να δεχθούν να μεταφερθεί το ελληνικό δημόσιο χρέος στα δικά σας χέρια, διότι η όλη προδοτική επιχείρηση των ως άνω προδοτικών κυβερνήσεων της ελληνικής μεταπολιτεύσεως, με έξωθεν εντολές της εβραιομασωνικής υπερστοάς Δύσεως "ΑΟΑ" Λονδίνου, υποκείμενης στην πλανητική υπερστοά "HONG" Κίνας, αποσκοπούσε ΑΚΡΙΒΩΣ στην δημιουργία ελληνικού δημόσιου χρέους, πρακτικώς αδύνατον να εξοφληθεί, και προοριζόμενου ΑΚΡΙΒΩΣ να μετατρέψει την Ελλάδα σε εκβιαζόμενο κράτος, και ΑΚΡΙΒΩΣ να καταστρέψει δήθεν για λόγους οικονομίας τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την Ελληνική Αστυνομία, ώστε αυτές να καταρρεύσουν και να σφαγιαστούν από τους στρατούς του άξονος Β.Α.Σ.Τ./Ρ. - Βουλγαρίας - Αλβανίας - Σκοπίων - Τουρκίας/ Ρουμανίας ΕΞΩΘΕΝ, και από 450.000 ένοπλους Αλβανούς (συμφώνως με αναφορά επιτροπής του Γ.Ε.Σ., Γενικού Επιτελείου Στρατού Ελλάδος, και της εφημερίδος "Μακεδονία" Θεσ/νίκης) και 600.000 ένοπλους Ισλαμιστές μετανάστες στην Ελλάδα ΕΣΩΘΕΝ, συμφώνως με προδοτικά σχέδια του Αμερικανικού Πενταγώνου και των Γ.Ε.ΕΘ.Α. των χωρών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ., όπως αυτά τα σχέδια μας κοινοποιήθηκαν από Ελληνοαμερικανούς και άλλους υπαλλήλους αμερικανικών υπηρεσιών.

Δεύτερον: Συμφώνως με τα ως άνω προδοτικά σχέδια της "συμμαχικής" Αμερικής εναντίον της συμμάχου Ελλάδος, ως μελών του ιδίου αμυντικού συμφώνου ΝΑΤΟ, εντός του 2012 (με πιθανότερο τον Οκτώβριο) οι στρατοί της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. και οι ένοπλοι Αλβανοί και Ισλαμιστές μετανάστες εντός Ελλάδος, πρόκειται να σφαγιάσουν τον ελληνικό πληθυσμό της Βορείου Ελλάδος (Δ. Θράκης - Μακεδονίας - Ν. Ηπείρου), της Κεντρικής Ελλάδος (Θεσσαλίας - Δ. Στερεάς), και Νησιωτικής Ελλάδος (Αιγαίου - Ιονίου), εκτός από Ανατ. Στερεά - Αττική - Πελοπόννησο - Κρήτη.

Μετά από αυτήν την γενοκτονία των μισών Ελλήνων, το Αμερικανικό Πεντάγωνο, με διαταγές της "ΑΟΑ" Λονδίνου, πρόκειται να αλλάξει πολιτική κατά 180 μοίρες, διατάσσοντας τον αμερικανικό στρατό και το υπόλοιπο ΝΑΤΟ να επιτεθεί εναντίον των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. διαλύοντας τελείως τα αντίστοιχα κράτη και κυρίως την Τουρκία, και αποδίδοντας στην Ελληνική κυριαρχία ("Κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης" της "Χρυσής Αυγής" και του "ΛΑ.Ο.Σ" και των "ΕΨΙΛΟΝ 666" στον Μυστρά Πελοποννήσου υπό τον εβραιοσάξονα Δανίας ψευδο-Παλαιολόγο ψευδό-Δραγάζη ως αυτοκράτορα, και υπό τον εβραιοσάξονα Πάυλο Γλύξμπουργκ Χολστάιν - Holstein _ΔΑΝ_ίας ως αρχιστράτηγο και υπό τον Μιχαλολιάκο ή τον τουρκαλβανο-μογγόλο Καρατζαφέρη KARA-ZAFFERI ως πρωθυπουργό) τα εδάφη των χωρών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. και ειδικώς την Κωνσταντινούπολη.

Συμφώνως με τα ως άνω σχέδια της εβραιοσαξονικής "ΑΟΑ" Λονδίνου, τελούσας υπό τις διαταγές της κινεζικής "HONG", η Κωνσταντινούπολη σχεδιάζεται να γίνει η έδρα της "Αυτοκρατορίας 666 Χριστιανο-Δωδεκαθεϊσμού" του "Νεο-Ελληνικού Βυζαντίου", της "Νέας Υδροχοϊκής Τάξεως Πραγμάτων 666", του "Νέου Χριστού 666" Παλαιολόγου Δραγάζη.
Με διαταγές των "HONG" και "ΑΟΑ", σχεδιάζεται ώστε η "Ελληνική Αυτοκρατορία 666" να αναλάβει την ηγεσία του "ΝΑΤΟ" και να επιτεθεί εναντίον του άξονος Ρ.Ι.Κ. - Ρωσίας-Ισλαμικών κρατών-Κίνας ή "συμφώνου της Σαγκάης" ("Shanghai Pact" συμφώνως με διεθνή ορολογία), ώστε να δοθεί στους στρατούς της "Ρ.Ι.Κ." το κίνητρο και το "δίκαιο" σαρωτικής αντεπιθέσεως εναντίον των στρατών του "ΝΑΤΟ" και του "SEATO", με γενοκτονία των αμάχων πληθυσμών των χωρών του "ΝΑΤΟ" και "SEATO", με πρώτους γενοκτονούμενους τους "αντίχριστους Έλληνες 666".

Σας προειδοποιούμε ότι, επειδή η ίδρυση της "Ελληνικής Αυτοκρατορίας 666", με έδρα Κωνσταντινούπολη, θα απαιτήσει τεράστια κεφάλαια ιδρύσεως νέου κράτους από το μηδέν, η εβραιοσαξωνική "ΑΟΑ" Λονδίνου η οποία ίδρυσε την "Χρυσή Αυγή" - "Golden Dawn" Ελλάδος και τους "ΕΨΙΛΟΝ 666" Ελλάδος και το κόμμα "ΛΑ.Ο.Σ." Ελλάδος, η μασωνική ναζιστική αντιστοά "ΕΨΙΛΟΝ 666" Ελλάδος απέστειλε προς εσάς την εβραϊκής καταγωγής Κα. Τζαννή του εβραϊκού γένους Ζάννα, για να έλθει σε επαφή μαζί σας, ώστε εσείς, μετά την γενοκτονία της μισής Ελλάδος από την Β.Α.Σ.Τ./Ρ. και ενόπλους μετανάστες Ελλάδος, να εκταμιεύσετε το τεράστιο χρηματικό ποσό των 600 δισ. δολλαρίων το οποίο έχετε συσσωρεύσει, αρχικώς προς την νεο-ναζιστική προβοκατόρικη κυβέρνηση του Μυστρά, και τελικώς προς την νεο-ναζιστική 666 κυβέρνηση της "666 ΣΟΥΦΙΚΗΣ (Σουφισμός 666: μείξη Χριστιανισμού και Δωδεκαθεϊσμού από τους "ΕΨΙΛΟΝ 666") Ελληνικής Αυτοκρατορίας Κωνσταντινουπόλεως".

Εν ονόματι της Ελληνικής Εθνικής Ασφαλείας σας ικετεύουμε ως ικέτες να μην παραδόσετε το ως άνω χρηματικό ποσό στην "Κυβέρνηση 666 του Μυστρά" και στην "Κυβέρνηση 666 Κωνσταντινουπόλεως", διότι αν το πράξετε, αντί ευεργεσίας προς την Ελλάδα όπως είναι τώρα το κίνητρό σας, θα τελέσετε το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ διότι με τον τρόπο αυτό θα χρηματοδοτήσετε την ίδρυση μίας Ψευδελληνικής Αυτοκρατορίας 666 η οποία, έχει σχεδιασθεί από "ΑΟΑ" και "HONG" να λειτουργήσει ως γενοκτονικός προβοκάτορας εναντίον της "Ρ.Ι.Κ.", δια την γενοκτονία και των υπολοίπων μισών Ελλήνων αρχικώς, δια την γενοκτονία των Ελλήνων όπου γής στην συνέχεια, και τέλος δια την γενοκτονία όλης της λευκής φυλής και της μαύρης φυλής, και των λευκοκιτρίνων μογγόλων εβραίων και σαξόνων, από την καθαρώς κίτρινη φυλή της ενωμένης ΚΟΡΕΑΣ 777 και της ΚΙΝΑΣ 888.

Περισσότερες εξηγήσεις επί της ως άνω γενοκτονικής γεωστρατηγικής της Κίνας και Κορέας εναντίον όλων των άλλων γήινων φυλών, παρακαλούμε ζητήστε από ιστοσελίδα "Έλλην και Χάος" (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ ) και από ιστοσελίδα "Hellen and Chaos" (http://hellenandchaos.blogspot.com/).

Ευχόμεθα, ο Νοήμων Συμπαντικός Οργανισμός ή Ύπατος Συμπαντικός Θεός Παν, του οποίου είσθε και είμαστε λειτουργικά κύτταρα, να σας ενισχύσει στον αγώνα σας επιβιώσεως του Ελλαδικού και του Οικουμενικού Ελληνισμού._

Με μεγίστη τιμή και διάκριση,

Καραγεωργίου Γιάννης, αναλυτής γεωστρατηγικής, εκπρόσωπος της Ο.Ε.Α., Ομάδος Ελληνικής Αποκαταστάσεως, Βόλος, Ελλάς._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...