Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Διαψευση της END για αποπειρα εξαγορας της Coca-Cola εκ μερους του κ.Σωρρα


Χθες λάβαμε το e-mail απο τους greekreporter US με θέμα: "Δηλώσεις ομογενούς συνεργάτη του ΣΩΡΑ για την εξαγορά της Coca Colla!!!" και το δημοσιευσαμε στην παρακατω αναρτηση με επικεφαλίδα του ιστολογίου μας που αφορά την Χρυσή Αυγή:

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/coca-colla-end.html

Tο άρθρο ήταν πολύ εντυπωσιακό και με πολλές λεπτομέρειες ενώ στην αρχή περιείχε και αληθή στοιχεία όσον αφορά τις 61 μετοχές που παρέσυρε η Coca-Cola και η μεταφορά τους στην Αγγλία πραγμα που διασταυρώθηκε και με την παρακατω είδηση:
http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1814671&nt=103

όμως το υπόλοιπο όντως εντυπωσιακό και με πολλές λεπτομέρειες άρθρο που αφορούσε προσφορά εξαγοράς της Coca-Cola από τον κ.Σωρρα δεν καθέστη δυνατόν να διασταυρωθεί από άλλα ΜΜΕ ελλαδος ή εξωτερικού, ή από την ιστοσελίδα των GreekreportersUS.
http://usa.greekreporter.com/
( usgreekreporter@gmail.com  και εδω το ε-μειλ τους )
Ως οφείλαμε λοιπόν επικοινωνήσαμε με τον κ.Λαμπράκη τον πρόεδρο της END για να διασταυρωθεί ή οχι η είδηση.
Η απάντηση του ήταν η κατηγορηματική διάψευση της είδησης και σας την μεταφέρουμε:

Απο: Emmanuel Lambrakis
Προς: tolis3000gtpower@yahoo.gr
Στάλθηκε: 3:59 μ.μ. Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012
Θεμα: Re: Πρθ: Fwd: Δηλώσεις ομογενούς συνεργάτη του ΣΩΡΑ για την εξαγορά της Coca Colla
Ἀγαπητέ κε Παπανάκο
Οὐδεμία σχέσις μέ τό ἐν λόγω θέμα ἒχει ἡ END καί ἐξ´ ὃσων γνωρίζω ὁ Σώρρας.
Εὐχαριστοῦμε Θερμῶς............
Μείνετε στίς ἐπάλξεις ...............
Καταλυτικές ἐξελίξεις ἐντός τῆς ἑβδομάδος...............

ΕΛ


-------------------------------

Οφείλουνε λοιπόν τώρα οι Greekreporter US να μας εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους κατασκεύασαν αυτό το άρθρο.
Αν νομίζουν κάποιοι ότι θα παγιδεύσουν το ιστολόγιο με στημένη παραπληροφόρηση ή ότι θα παγιδεύσουν την END είναι πολύ γελασμένοι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο Α’ΓΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ? (SEEBRIG ΤΥΡΝΑΒΟΥ) ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ?!!, ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ''ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ''?? ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ''ΔΡΑΣΕΙΣ'' ΤΟΥΣ?. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΦΑΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΔΙΚΕΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΣE ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ (ΔΗΘΕΝ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'')? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ''ΑΔΕΡΦΑ ΕΘΝΗ'' ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΕΚΕΙ ΑΡΑΓΕ??? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ Ο Α’ΓΕΣ??

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο Α’ΓΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ? ( SEEBRIG   ΤΥΡΝΑΒΟΥ) ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ?!!, ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΕΥΡ...