Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Δηλώσεις ομογενούς συνεργάτη του ΣΩΡΑ για την εξαγορά της Coca Colla!!! ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "END" ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ


ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΝΑΖΙΣΤΟ-ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

ΔΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΟΥΓΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΕΣ;;; ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΜΥΗΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΗΡΕΙΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΧ ΓΙΑ ΤΗΝ "END" ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΜΑΪΜΟΥ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 666";
Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ...


ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΣΤΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ GreekReporter US 

Χθες, η Coca Colla παρέσυρε 61 μετοχές! Οι απώλειες της μετοχής στο χρηματιστήριο, ανήλθαν σε 4,86% και στα χρηματιστήρια επικρατεί αβεβαιότητα μετά και την ανακοίνωση της απόφασης της Coca Cola, να αλλάξει πρωτογενή αγορά, εισάγοντας τις μετοχές της στο Λονδίνο! Τυχαίο;

Γιατί δεν λαμβάνουν θέση οι πολιτικοί; Γιατί μας κρύβουν την αλήθεια; Γιατί σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος κωφεύει; Γιατί δεν λαμβάνει θέση η αντιπολίτευση; Τι ύπουλα παιχνίδια παίζονται στις πλάτες του Ελληνικού Λαού; Γιατί δεν αφήνουν να λάμψει η αλήθεια και βυθίζουν το Έθνος στα χρέη; Πρωτοκλασάτο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών, φέρεται να έλαβε ένα άκρως εμπιστευτικό e-mail και υπό το βάρος των εξαιρετικών αποκαλύψεων που αναφέρονται σε αυτό, αποφάσισε να το διαρρεύσει στο διαδίκτυο σε μια προσπάθεια να ξεσκεπαστεί μια και καλή ο προδοτικός ρόλος αυτών που μας κυβερνούν και να μάθουν επιτέλους οι Έλληνες όλη την αλήθεια!

Σύμφωνα με το e-mail αυτό, ο Αρτέμις Σώρας, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην “The Coca-Colla Company” και επίκειται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της, δηλαδή σχεδόν το 62,5% του ομίλου, έναντι του ποσού των $745 δις. Το συνταρακτικό εδώ όμως δεν είναι αυτό! Ο Σώρρας δήλωσε πως πρόθεσή του είναι να ιδρύσει ένα εργοστάσιο παραγωγής του συμπυκνωμένου σιροπιού της Coca Colla στην Θεσσαλία! Μέχρι σήμερα, μόνο στις ΗΠΑ υπάρχουν αυτά τα εργοστάσια, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο οι εμφιαλωτές της Coca Colla αγοράζουν το συμπυκνωμένο σιρόπι, προσθέτουν τα υπόλοιπα συστατικά, το εμφιαλώνουν και το διανέμουν. Μάλιστα, ο δεύτερος μεγαλύτερος εμφιαλωτής της Coca Colla στον κόσμο είναι η Coca-Colla Hellenic η οποία διανέμει τα αναψυκτικά της σε συνολικά 27 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ρωσία! Στην Θεσσαλία σκοπεύει να μεταφέρει και τα κεντρικά γραφεία management, στα οποία θα υπάγονται όλες οι ευρωπαϊκές θυγατρικές και εταιρείες εμφιαλώσεως των προϊόντων της, γιατί όπως δήλωσε θέλει να δώσει δουλειά σε Έλληνες μόνο!!!

Σε περίπτωση που θα του δημιουργηθούν εμπόδια, δήλωσε πως θα ιδρύσει την νέα εταιρεία στην Βουλγαρία, ενώ θα διατηρήσει την υπόσχεσή του για την δημιουργία εγκαταστάσεων και εργοστασίων της Coca Cola στην Θεσσαλία, για να εργαστούν ΕΛΛΗΝΕΣ! Δεύτερη σκέψη του είναι η ίδρυση εργοστασίων και στην επαπειλούμενη από την εισροή τούρκων επενδυτών, Θράκη και φυσικά, από τα σχέδιά του δεν θα λείπει και η Μακεδονία. Η είδηση, έχει ήδη ταρακουνήσει τον κόσμο της Θεσσαλίας καθώς αρκετοί τοπικοί παράγοντες και μεγαλοκτηματίες, φέρονται να έχουν έλθει σε συμφωνία μαζί του για την παραχώρηση γαιών, εκτάσεως 3.000 στρεμμάτων περίπου, για την κατασκευή ενός βιομηχανικού πάρκου που θα στεγάσει τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εταιρείας, έναντι πολύ αδράς αμοιβής!

Το θέμα διέρρευσε και στο αμερικανικό Κογκρέσο από γερουσιαστή της Ατλάντα, ο οποίος πληροφορήθηκε για τις επικείμενες εξελίξεις από στελέχη της ίδιας της εταιρείας. Επικρατεί απόλυτη μυστικότητα για τις ενέργειες που προτίθεται να αναλάβει το οικονομικό επιτελείο των ΗΠΑ, γιατί τίθεται θέμα μείζονος εθνικής οικονομικής αστάθειας για την χώρα.

Ο Λευκός Οίκος, προσανατολίζεται στην κατάθεση νομοσχεδίου περιορισμού πώλησης πλειοψηφικών πακέτων μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων που κατέχουν στρατηγική θέση στην οικονομία της χώρας, παράλληλα με την κατάθεση τροπολογίας για την απαγόρευση διείσδυσης εταιρειών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών που θεωρούνται ότι απειλούν την Εθνική ασφάλεια. Πρόσφατο παράδειγμα ήταν οι ανερχόμενες κινέζικες εταιρείες ZTE και Huawei, οι οποίες κατηγορούνται από την Επιτροπή Πληροφοριών των ΗΠΑ για κατασκοπεία. Οικονομικοί κύκλοι αναφέρουν όμως, ότι ούτε το χρηματιστήριο, ούτε το Κογκρέσο δεν θα προλάβουν τις εξελίξεις, μιας και η γενική συνέλευση των μεγαλομετόχων της Coca Cola φέρεται να έχει αποφασίσει ότι αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για αλλαγή του στρατηγικού σχεδιασμού διείσδυσης στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, με δεδομένη την γενικότερη οικονομική κρίση και τις ολοένα και περισσότερο πτωτικές τάσεις των πωλήσεων των προϊόντων της.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν πως το θέμα θα πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού στους όρους που θέτει ο κύριος Σώρρας, είναι και η δημιουργία ενός Ελληνικού οικισμού στην Ατλάντα, όπου θα μετεγκατασταθούν Έλληνες της ομογένειας που θα αντικαταστήσουν αρκετούς από τους εργαζόμενους στα γραφεία διοίκησης της Coca Cola. Επιπλέον, συνεργάτης του Σώρα δήλωσε πως προσανατολίζεται στο μέλλον να λανσάρει και μία σειρά αναψυκτικών με Ελληνικό όνομα, τα οποία θα έχουν ως βασικά συστατικά, προϊόντα της Ελληνικής γης, όπως η μαστίχα της Χίου. Στα μελλοντικά του σχέδια, δεν αποκλείει και την διάδοση της ρακής, του τσίπουρου, της ρετσίνας, του ρακόμελου και άλλων Ελληνικών ποτών και αφεψημάτων!

Ο κύριος Σώρας φέρεται να είπε, πως ήταν όνειρό του από παιδί να γίνει ένας από τους δέκα ΕΝ ζωή ανθρώπους που γνωρίζουν την μυστική συνταγή της Coca Cola. «Εγώ, θα σώσω την Ελλάδα με τα ΙΔΙΑ όπλα του παγκόσμιου συστήματος», τόνισε.
Οικονομικοί κύκλοι που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση των ΗΠΑ, αναφέρουν πως αυτό θα είναι ίσως το μεγαλύτερο και το πιο συμφέρον deal στα χρονικά της παγκόσμιας οικονομίας, μιας και οι ΗΠΑ θα καταφέρουν να εξοφλήσουν μεγάλο μέρος των ομολόγων που αδυνατούσαν μέχρι τώρα να πληρώσουν στο Σώρρα. Αναφέρουν επίσης ότι θα αποπληρωθεί και το υπέρογκο ποσό που οφείλει η εταιρεία στο αμερικανικό δημόσιο από φόρους, αλλά και περιβαλλοντικά πρόστιμα που τις έχουν επιβληθεί κατά καιρούς και πως με τα νέα κεφάλαια που θα επενδυθούν στην εταιρεία, αυτή θα γίνει ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός κολοσσός στην νέα τάξη πραγμάτων.

Εντός ολίγων εβδομάδων, ο κύριος Σώρρας δήλωσε πως θα ζητηθεί από επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων από την Ελλάδα, σε συνεργασία και με τα γραφεία διασύνδεσης των Ελληνικών πανεπιστημίων, αλλά και των Ελληνικών επιμελητηρίων, να στείλουν τα βιογραφικά τους σε γραφείο που θα ιδρυθεί γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό στην Αθήνα, ώστε μετά από επιλογή τους να μεταβούν στην Αμερική για εκπαίδευση και στελέχωση των μελλοντικών εγκαταστάσεων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις ΗΠΑ. Υπολογίζεται ότι, συνολικά σε Αμερική και Ελλάδα θα δημιουργηθούν περίπου 285.000 νέες θέσεις εργασίες, μόνο για Έλληνες και θα αμείβονται ΟΛΟΙ με μισθούς ΗΠΑ!

Ο κύριος Σώρας, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση καθώς επιθυμία του ήταν, είναι και παραμένει να βοηθήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Να φέρει την άνοιξη στην Ελλάδα, είτε το θέλουν τα τρωκτικά, είτε όχι! Μετά την αδιαφορία, την αναλγησία και τα πιλοτικά παιγνίδια που είδε να παίζονται στην πλάτη της Ελλάδος από τους πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους, μετά από τον εμπαιγμό και τις συκοφαντίες σχετικά με την πρόθεσή του να εξαγοράσει το χρέος της Ελλάδος, μετά από τον διασυρμό του με ψευδείς καταγγελίες από τα ΜΜΕ και τους μισθωμένους δημοσιογράφους, αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση για να αποδείξει σε όλους ότι υπάρχει τρόπος όπου υπάρχει θέληση!

ΣΧΕΤΙΚΑ:


Ο παρακατω συνδεσμος ειναι η ετικετα "END" του ιστολογιου οπου μπορειτε να μελετησετε ολες τις αναρτησεις που αφορουν το θεμα:

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%9D%CE%91%CE%96%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...