Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α----

http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2017/02/blog-post.html


ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α----

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΤΟΝ 19ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΡΙΑΤΗ---ΒΟΛΟΣ 31/1/2017 ------ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ----.

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΚΡΙΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ . ΒΟΛΟΥ ΕΛΑΒΑ ΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ 6/2/2017 ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΛΟΓΟΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΚΡΙΣΗ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α Η ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΑΡΘΡΟ 128/2, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ 3/5 ΗΤΟΙ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΚΤ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ».

Η ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΗΤΟΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ , ΗΤΟΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΘΕΣ/ΚΗΣ ΑΝΕΚΗΡΥΞΕ ΩΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΚΠΤΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ,ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 134 ΤΟΥ ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. , ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ‘’ ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ’’, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ‘’ΑΜΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΩΣΕΙ Ο ΚΑΤΗΣ (ΔΙΚΑΣΤΗΣ), ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙΣ’’. 

Η Ο.Ε.Α ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙ , ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΘΕΣ/ΚΗΣ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ , ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΛΟΓΩ ΗΜΙ-ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ‘’ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ’’ , ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 138-151.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΛΘΩ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ ΣΤΙΣ 6/2/2017, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 4 ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΜΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ , ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΙΑ ΡΙΞΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ –ΤΕΝΟΝΤΩΝ--ΜΥΙΚΩΝ ΘΛΑΣΕΩΝ ΚΛΠ. ΔΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΒΛΑΒΗ ΕΙΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΟΣΤΟΥΝ.

ΕΧΩ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ’’ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ’’ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΔΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.--------------

ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΣΕ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΑΨΟΓΑ , ΠΡΑΓΜΑ ΣΠΑΝΙΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

1....ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΜΦΑΝΗΣ –ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ‘’PERSEUSTEAM’’, ‘’ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ’’, ΚΑΙ ‘’ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ2’’, ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ‘’PERSEUSTEAM’’, ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΥΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ. 

2...ΕΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΙΔΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Θ09/17349 ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ 251/12, ΕΓΩ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΔΙΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ –ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ—ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ –ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120/4 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΤΡΟΠΟ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΙ , ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΑΝΤΡΟΠΗ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΤΗΣ ‘’ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝΤΕΣ’’.

3... ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΕΧΟΝΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ-ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 7,000,000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ‘’( ΟΛΜΟΙ ΝΙΤΡΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ, ΟΠΛΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΝΕΤΡΙΝΟ-ΝΕΙΖΕΡ ΚΛΠ.), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΩΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ , ΥΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ 251/12. ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ. Ο ΩΣ ΑΝΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ‘’ΓΡΙΠΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ’’ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΛΥΕ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΓΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΑΙΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.

ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ‘’ΦΙΛΟΥΣ’’ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΙΟΝ , ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΝΤΑ ΧΩΡΟ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΟΚ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΦΩΝΙΑΣ-ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ. Η Ο.Ε.Α ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΝ , ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΗΘΙΚΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΝΩ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΕ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΘΗΝΩΝ , ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΝΤΑ ΧΩΡΟ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ. ΟΘΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ 251/12 ΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.

ΜΕ ΤΙΜΗ ,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α---------

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ‘’ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ2’’ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΩΣ ΕΜΑΙΛ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΤΥΠΟΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ 55 ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗΣ "(ΕΒΡΑΙΚΗΣ) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ" ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ", ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ , ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΗ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ 666. ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΕΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ 888::: ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΝΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ  ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ  ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗ...