Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ 233 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΛΘΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ

ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ.
ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ .
ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΤΗΝΕΤΕ ΚΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ/
ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

Τα πιστωτικά ιδρύματα στα οποία διατίθενται τίτλοι του Ελληνικού Δημοσίου κατά το άρθρο 3 του παρόντος οφείλουν να χρησιμοποιούν το προϊόν της ρευστοποίησης των τίτλων για χορήγηση δανείων στεγαστικών και προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ανταγωνιστικούς όρους, η δε παρεχόμενη εγγύηση κατά το άρθρο 2 δύναται να αφορά σε χορηγήσεις προς επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της Χώρας. 


ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.

ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΑ ΡΙΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.
ΑΜ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΕΑ ΣΑΣ ΖΟΡΙΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟ.
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ !!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΔΙΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ  
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΙΘΕΙΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ  ΝΑ ΣΕ ΞΥΣΕΙ.

ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α.

ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΟΣΚΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΕΑΝ ΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ .

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ / 



ΝΟΜΟΣ 3723/2008
1. Παρέχεται η εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, μέχρι του συνολικού ποσού των 15 δισεκατομμυρίων ευρώ, προς τα πιστωτικά ιδρύματα που έχουν λάβει άδεια λειτουργίας από την Τράπεζα της Ελλάδος, εφόσον καλύπτουν το δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας
Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ.) δύναται να εκδίδει μέχρι 31.12.2009 τίτλους του Ελληνικού Δημοσίου διάρκειας έως τρία έτη μέχρι συνολικού ύψους 8 δισεκατομμυρίων ευρώ και να τους διαθέτει απευθείας στα πιστωτικά ιδρύματα που έχουν λάβει άδεια λειτουργίας από την Τράπεζα της Ελλάδος, 
Με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, μετά από εισήγηση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, είναι δυνατόν τα κονδύλια που διατίθενται από το Ελληνικό Δημόσιο για την εφαρμογή των άρθρων 2 και 3 του παρόντος νόμου να ανακατανέμονται ανά κατηγορία ρυθμίσεων αναλόγως της απορροφητικότητας και των εν γένει αναγκών που προκύπτουν, διατηρουμένου πάντως του ανώτατου συνολικού ύψους των κονδυλίων αυτών στο ποσό των 23 δισεκατομμυρίων ευρώ. 
Τα πιστωτικά ιδρύματα στα οποία διατίθενται τίτλοι του Ελληνικού Δημοσίου κατά το άρθρο 3 του παρόντος οφείλουν να χρησιμοποιούν το προϊόν της ρευστοποίησης των τίτλων για χορήγηση δανείων στεγαστικών και προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ανταγωνιστικούς όρους, η δε παρεχόμενη εγγύηση κατά το άρθρο 2 δύναται να αφορά σε χορηγήσεις προς επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της Χώρας. 


ΝΟΜΟΣ 3845/10
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 8
8. Τα ποσά που προβλέπονται στο πρώτο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 2 και στο άρθρο 4 του ν. 3723/2008 (ΦΕΚ 250/A') αυξάνονται κατά 15 δισεκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.
ΝΟΜΟΣ 3872/2010 

ΑΡΘΡΟ 7
Τα ποσά που προβλέπονται στο πρώτο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 2 και στο άρθρο 4 του ν.3723/ 2008 (ΦΕΚ 250 Α΄), έτσι όπως αυτά τροποποιήθηκαν από την παράγραφο 8 του άρθρου τέταρτου του ν. 3845/2010 (ΦΕΚ 65 Α΄), αυξάνονται κατά 25 δισεκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.
ΝΟΜΟΣ 3965/2011
ΑΡΘΡΟ 19 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1
αυξάνονται κατά τριάντα δισεκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα, προκειμένου να αποτραπούν προβλήματα ρευστότητας της πραγματικής οικονομίας.


ΝΟΜΟΣ 4079/2012

1. α. Στην παράγραφο 1 του άρθρου 3 του ν. 3864/ 2010, οι λέξεις «Το κεφάλαιο του Ταμείου ανέρχεται στο ποσό των δέκα δισεκατομμυρίων (10.000.000.000) ευρώ» αντικαθίστανται με τις λέξεις «Το κεφάλαιο του Ταμείου ανέρχεται στο ποσό των πενήντα δισεκατομμυρίων (50.000.000.000) ευρώ».
ΝΟΜΟΣ 4031/2011
1. Το προβλεπόμενο στο πρώτο εδάφιο της 2/43219/0025/6.5.2011 απόφασης του Υφυπουργού Οικονομικών συνολικό ποσό εγγύησης καθορίζεται σε τριάντα δισεκατομμύρια (30.000.000.000) ευρώ.
  • Αρθρο δεύτερο
  • Το προβλεπόμενο ποσό στην παράγραφο 1 του άρθρου 1 της πράξης νομοθετικού περιεχομένου, που κυρώνεται με το άρθρο πρώτο του νόμου αυτού, αυξάνεται σε εξήντα δισεκατομμύρια (60.000.000.000) ευρώ.
ΝΟΜΟΣ 4056/12
(ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ)

1. Το προβλεπόμενο, στο πρώτο εδάφιο της υπ. αριθμ. 2/43219/0025/6.5.2011 απόφασης του Υφυπουργού Οικονομικών (Β' 1143), όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 1 του άρθρου 1 της, από 14.9.2011, Πράξης Νομοθετικού Περιεχόμενου (Α' 203), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του ν. 4031/2011 (Α' 256) και αυξήθηκε με το άρθρο δεύτερο του ν. 4031/2011, συνολικό ποσό εγγύησης, αυξάνεται κατά πενήντα τοις εκατό (50%).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...