Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ , ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝΤΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΗΣ ‘’ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ’’ , ΗΤΟΙ ΤΩΝ ‘’ΕΨΙΛΟΝ’’ , ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΜΟΙΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΑ ΚΩΝ/ΝΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΩΣ ‘’ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ‘’ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2017/01/blog-post_8.htmlΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ , ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝΤΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΗΣ ‘’ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ’’ , ΗΤΟΙ ΤΩΝ ‘’ΕΨΙΛΟΝ’’ , ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΜΟΙΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΑ ΚΩΝ/ΝΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΩΣ ‘’ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ‘’ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ , ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

Ο ΩΣ ΑΝΩ ΦΡΑΓΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ :

ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙ-ΑΡΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ , ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΤΑΡ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΤΟΥ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ  ΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ  ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ  ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ).
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ’’ , Ο ΕΒΡΑΙΟΦΡΑΦΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΟΛΣΤΑΙΝ, ΗΤΟΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ‘’ΛΑΓΟΣ’’ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ . 

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ , ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ-ΝΑΥΑΡΧΟΙ-ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ,  ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 19 ΑΘΗΝΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΗΣ ‘’ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ’’, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΟΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΟΛΣΤΑΙΝ.

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ , ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ , ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΣ ΟΝΤΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΨΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ’’ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘’ΜΑΚΕΛΕΙΟ’’ , ΩΣ ΕΝΤΟΝΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΛΠ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΟΕΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΑΝΟΥΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΩΝ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ‘’ΑΟΑ’’ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΜΕ  ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΩΝ : ‘’ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ’’, ‘’ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ’’, ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ ΣΩΡΡΑ’’ ΚΛΠ ΟΜΟΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΥΠΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΟΥ ΑΛΛΑ ΒΛΑΚΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΠΡΕΚΑ , ΩΣ ‘’ΛΑΓΟΥ’’ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΩΝ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ.

Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΡΙΜΕΛΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ . ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΤΩΝ ΜΗ ΜΑΣΩΝΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ , ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΓΥΜΝΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ . ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΔΣΟΔΙΟ  Ή ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ  ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΗΤΤΑ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΕΘΑ - ΓΕΣ –ΓΕΝ-ΓΕΑ : 1)ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 50,000 ΟΠΛΩΝ  ΕΦΟΔΟΥ ‘’FN’’ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ 50,000 ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΕΙΡΩΝ , ΔΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΟΠΛΑ ‘’FN’’.

2) ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΤΗΣ ‘’ΕΛΒΟ’’ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ) ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ‘’Τ.Ο.Μ.Α’’  (ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΜΑΧΗΣ)  ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΚΤΩ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ‘’Τ.Ο.Μ.Α’’ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ , ‘’LEOPARD’’ ΚΑΙ ‘’ M-48’’.

3)ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ‘’Ε.Β.Ο’’ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΛΩΝ) ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ , ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ , ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΛΗΜΑ ‘’DM -63’’ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ .

ΩΣ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥ ΒΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΩΝΩΝ ΑΠΟ ΒΑΝΑΔΙΟ  ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ 238. 

4) ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ .

5) ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΟ. ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ Η ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΩΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ , ΟΠΩΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ‘’ΙΕΧΩΒΑ’’ , ‘’ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ’’ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΛΕΜΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΛΠ) ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΠΕΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΔΥΟ DVD ΤΙΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ‘’ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ’’ , ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ‘’ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ2’’ , ΟΠΟΥ Η ΟΕΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΤΕΛΟΣ, ΟΒΕΡ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ.
ΤΗΛ: 698 365 7954
A.Δ.Τ: Δ. 424 419 ΤΜΗΜ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ.


Υ.Γ:

Ο ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΟΨΗ ΟΡΘΙΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΗΤΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ,Μ Ε ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ‘’ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ’’. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ’’ ΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΗΓΕΤΗ ‘’ΛΑΓΟ’’ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ!!!.

ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ‘’Η ΕΛΛΑΣ’’ . ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞ/ΚΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ‘’ΗΡΑΚΛΗΣ’’ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗΣ "(ΕΒΡΑΙΚΗΣ) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ" ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ", ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ , ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΗ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ 666. ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΕΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ 888::: ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΝΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ  ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ  ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗ...