Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ

http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2017/03/blog-post.html

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ 

Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕΦΕΡΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ ΕΥΡΩ . ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ 19ου ΑΝΑΚΡΙΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ , ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. 

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ,
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΡΑΠΕΖΑ : ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΟΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (KARAGEORGIOU IOANNIS CHRISTOS)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 6886-124336-325
ΙΒΑΝ : GR47 0171 88 60 0068 8612 4336 325
BIC : PIRBGRAA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΕΕΘΑ --ΓΕΣ-- ΓΕΝ-- ΓΕΑ, ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ., ΑΤΑΔ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ::: ΙΔΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ PRONEWS 3/11/18 ΜΕ ΘΕΜΑ:::<< ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΑ--ΠΝ ... >>, ΔΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΝΤΙΠΛΟ'Ι'ΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ " ATMACA-- HGK-- 82" ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 200+ ΧΛΜ , O OΠΟΙΟΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ BΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΩΝ 180 ΧΛΜ ΤΩΝ "EXOCET III" TΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ "HARPOON" TΩΝ 90 ΕΩΣ 124 ΧΛΜ.__ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΩΝ ΑΤΜΑCA ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ , ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ-- ΙΟΝΙΟ-- ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.__

Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΕΕΘΑ --ΓΕΣ-- ΓΕΝ-- ΓΕΑ, ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ., ΑΤΑΔ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ  1ης  ΣΤΡΑΤΙΑΣ::: ΙΔΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡ...