Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ

http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2017/03/blog-post.html

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ 

Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕΦΕΡΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ ΕΥΡΩ . ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ 19ου ΑΝΑΚΡΙΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ , ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. 

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ,
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΡΑΠΕΖΑ : ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΟΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (KARAGEORGIOU IOANNIS CHRISTOS)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 6886-124336-325
ΙΒΑΝ : GR47 0171 88 60 0068 8612 4336 325
BIC : PIRBGRAA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο Α’ΓΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ? (SEEBRIG ΤΥΡΝΑΒΟΥ) ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ?!!, ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ''ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ''?? ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ''ΔΡΑΣΕΙΣ'' ΤΟΥΣ?. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΦΑΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΔΙΚΕΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΣE ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ (ΔΗΘΕΝ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'')? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ''ΑΔΕΡΦΑ ΕΘΝΗ'' ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΕΚΕΙ ΑΡΑΓΕ??? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ Ο Α’ΓΕΣ??

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο Α’ΓΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ? ( SEEBRIG   ΤΥΡΝΑΒΟΥ) ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ?!!, ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΕΥΡ...