Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ : ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΕΑ ΣTO ΒΟΛΟ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΕΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

http://www.ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/08/blog-post_16.html
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ :


ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΕΑ ΣTO ΒΟΛΟ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΕΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΥΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑ  ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚAI ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΛΗΨΕΩΣ ΤΡΟΦΗΣ .

Η ΕΛEΓΧΟΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤOΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΛΟΓΟΥΣ :

1)      ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ+ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΣΕΠΤΕΜΒΡ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ.ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ AΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

2)      ΕΛΕΙΨΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ+ΙΣΙΣ. Η ΟΕΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ .

3)      ΤΕΛΕΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΣΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΝ.

4)      ΤΕΛΕΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΞ/ΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΕΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΩΛΟΥΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ , ΠΛΟΙΑ, ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΕΝ. ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ , ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΜΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΩΡΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ+ΙΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΝΔΟΧΩΡΑ. ΗΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ , ΗΔΗ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΚΩ ΚΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ.

5)      ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

6)      ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ 

7)      ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ 

8)      ΜΑΥΡΗ ΖΩΦΕΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΛΕΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ. ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΩΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΛΟΓΩ ΕΝΟΠΛΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ+ISIS ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ‘Η ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΜΕ ΟΜΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ .


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.

ΤΗΛΕΦ:  6983657954

ΤΡΑΠΕΖΑ : ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΟΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (KARAGEORGIOU IOANNIS CHRISTOS)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 6886-124336-325
ΙΒΑΝ : GR47 0171 88 60 0068 8612 4336 325
BIC : PIRBGRAA

Υ.Γ:

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΚΡΑΧ , ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ , ΗΤΟΙ ΜΕΤΑΠΙΠΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΜΕΡ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΒΟΛΟ ΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΙΝ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ’ Η ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ.


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΠΟΙΟΙ;; ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ !  ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΑΡΧΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΝ "Ο.Ε.Α." ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΤΟ 1947 ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΑ ΜΕΓΑΙΡΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ (ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΔΙΑΤΑΓΩΝ) ΩΣ "ΚΑΛΟΓΡΙΑ" ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ) ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ) .  ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ !! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ  ΤΩΝ ΣΦΑΓΜΕΝΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΝΚ:


ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2009/10/blog-post_13.html


Κλιμάκια της ΕΥΠ στα νησιά, για τον φόβο εισόδου τζιχαντιστών 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/08/blog-post_374.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΕΕΘΑ --ΓΕΣ-- ΓΕΝ-- ΓΕΑ, ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ., ΑΤΑΔ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ::: ΙΔΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ PRONEWS 3/11/18 ΜΕ ΘΕΜΑ:::<< ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΑ--ΠΝ ... >>, ΔΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΝΤΙΠΛΟ'Ι'ΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ " ATMACA-- HGK-- 82" ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 200+ ΧΛΜ , O OΠΟΙΟΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ BΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΩΝ 180 ΧΛΜ ΤΩΝ "EXOCET III" TΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ "HARPOON" TΩΝ 90 ΕΩΣ 124 ΧΛΜ.__ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΩΝ ΑΤΜΑCA ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ , ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ-- ΙΟΝΙΟ-- ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.__

Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΕΕΘΑ --ΓΕΣ-- ΓΕΝ-- ΓΕΑ, ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ., ΑΤΑΔ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ  1ης  ΣΤΡΑΤΙΑΣ::: ΙΔΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡ...