Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

2ο ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ2ο ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΒΟΛΟΣ

28/8/2015


ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ - / ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΙ «ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΜΕΛΕΙΣ, ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1. ΟΜΑΔΑΡΧΗ
2. ΒΟΗΘΟ ΟΜΑΔΑΡΧΗ
3. ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ
4. ΠΟΛΥΒΟΛΗΤΗ
5. ΠΡΩΤΟ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗ
6. ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗ

Ο (1), Ο (2) ΚΑΙ Ο (3), ΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ «ΤΥΦΕΚΙΑ ΕΦΟΔΟΥ» «HK – 416» ΤΩΝ 5,56mm ή «HK – 417» ΤΩΝ 7,62mm, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

Ο (4) ΩΣ ΠΟΛΥΒΟΛΗΤΗΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ «PETSENEG» ΤΩΝ 7,62 Χ 54 mm. ΤΟ «PETSENEG» ΕΧΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ 1.200 ΜΕΤΡΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΔΙΠΛΟΥ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΡΙΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΗΣ. ΦΕΡΕΙ ΔΙΟΠΤΡΑ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗΣ ΣΚΟΠΕΥΣΕΩΣ._ ΘΑΝΑΣΙΜΟ, ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΛΟ, ΜΕ ΕΠΙΜΗΚΥΜΕΝΗ ΚΑΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΚΟΠΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΙΠΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΗΣ ΚΑΝΗΣ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΕΦΟΔΟΥ «HK – 416» ή «HK – 417» (ΓΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 30 ΣΦΑΙΡΩΝ) ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΒΟΜΒΙΔΟΒΟΛΟ. ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, Ο ΔΕΥΤΕΡΗΣ ή ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΞΑΚΑΝΟ ΒΟΜΒΙΔΟΒΟΛΟ «REVOLVER».

Ο ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ», ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΩΣ ΑΝΩ «ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΟ 3 Χ 6 => 18 ΑΝΔΡΕΣ.

ΚΑΘΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΚΤΑΜΕΛΗ «ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ», ΗΤΟΙ:

ΔΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ «ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ» ΤΗΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΟΥΝ:

1. ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΤΥΦΕΚΙΟ «DRAGUNOV» 7.62 x 54 mm, ΜΑΚΡΑΣ ΚΑΝΗΣ, ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ, 800 ΜΕΤΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ, ΚΑΙ 1.200 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΔΙΟΠΤΡΑ ΣΚΟΠΕΥΣΕΩΣ. ΤΟ «DRAGUNOV» ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΙΟΠΤΡΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΔΙΟΠΤΡΑ ΝΥΚΤΟΣ.

2. ΤΟ ΤΥΦΕΚΙΟ «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΥΛΙΚΟΥ» ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 0,50 inc. ή 12.7mm, ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ 1.500 ΕΩΣ 1.800 ΜΕΤΡΑ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΔΙΟΠΤΡΑΣ. ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΩΝ 12.7mm ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΡΗΣΟΥΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΩΝ «Τ.Ο.ΜΑ.». ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΦΕΡΕΙ ΔΙΟΠΤΡΕΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΔΙΟΠΤΡΕΣ ΝΥΚΤΟΣ.

3. ΤΟ ΤΥΦΕΚΙΟ «INTERVENTION MILITARY 200» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΤΩΝ 0,40 inc., ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 2.000 ΜΕΤΡΑ. ΤΟ «INTERVENTION» ΦΕΡΕΙ ΔΙΟΠΤΡΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΔΙΟΠΤΡΑ ΝΥΚΤΟΣ.

4. ΤΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ, ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ 14.5mm (!!!), ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 5.000 ΜΕΤΡΩΝ (!!!), ΜΕ ΔΙΟΠΤΡΕΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΔΙΟΠΤΕΣ ΝΥΚΤΟΣ.

ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ, ΗΤΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΝΟΣ ΟΛΜΟΥ ΤΩΝ 60mm.

ΔΥΟ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ «RPG – 7», ΜΕ 4 ΑΝΔΡΕΣ, ΔΥΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ + ΔΥΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΒΛΗΜΑΤΩΝ.


ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΥΠΕΡΥΘΡΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ – ΡΑΨΙΜΟ ΑΠΟ ΡΆΚΗ – ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΑΠΟ ΥΦΑΣΜΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΘΕΡΜΙΚΗ  - ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ» ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΟΛΩΝ ΜΕ ΡΆΚΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ.

ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.,
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α.,
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6983657954


Υ.Γ.1: ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΡΑΦΤΟΥΝ ΤΑ ΡΆΚΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΟΥΝ «ΜΠΈΡΤΕΣ» «ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ» ΤΡΙΠΛΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΣΤΕΓΑΝΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΤΑ ΡΆΚΗ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ «ΜΠΕΡΤΕΣ» ΘΑ ΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. (*)


Υ.Γ.2: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.


ΣΗΜ: (*)  ΟΜΟΙΑ ΚΑΛΥΜΑΤΑ «ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ» ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΥΕ ΔΙΑ ΚΡΑΝΗ – ΟΠΛΑ – ΓΑΝΤΙΑ ΧΕΙΡΩΝ – ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.


Υ.Γ. 3: ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΟΣ. ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ «ΙΔΑΝΙΚΕΣ» ΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ._

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

ΌΠΛΑ ΜΠΑΛΑΣΚΕΣ ‎ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΤΕΣ, ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/08/blog-post_93.html

BOMBA! Mοσάντ: Aυτό το νησί θα “χτυπήσουν” οι Τούρκοι
http://attikanea.blogspot.de/2015/07/bomba-m.html

Τι ετοιμάζουν; - Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ενεργοποίησε το σχέδιο Egemen για εισβολή στην Δυτική Θράκη...
http://www.defencenet.gr/defence/20150826/defencenet/ελληνοτουρκικα/το-τουρκικό-γενικό-επιτελείο-ενεργοποίησε-το-σχέδιο-egemen-για

Φωτό-ντουκουμέντο: Ο τουρκικός Στρατός ετοιμάζει με ειδικές δυνάμεις το "πρώτο κύμα" για βίαιη διάβαση του ποταμού Εβρου
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ EGEMEN ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ...
http://sfygmos-notion.blogspot.gr/2015/08/blog-post_597.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΕΕΘΑ --ΓΕΣ-- ΓΕΝ-- ΓΕΑ, ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ., ΑΤΑΔ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ::: ΙΔΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ PRONEWS 3/11/18 ΜΕ ΘΕΜΑ:::<< ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΑ--ΠΝ ... >>, ΔΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΝΤΙΠΛΟ'Ι'ΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ " ATMACA-- HGK-- 82" ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 200+ ΧΛΜ , O OΠΟΙΟΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ BΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΩΝ 180 ΧΛΜ ΤΩΝ "EXOCET III" TΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ "HARPOON" TΩΝ 90 ΕΩΣ 124 ΧΛΜ.__ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΩΝ ΑΤΜΑCA ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ , ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ-- ΙΟΝΙΟ-- ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.__

Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΕΕΘΑ --ΓΕΣ-- ΓΕΝ-- ΓΕΑ, ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ., ΑΤΑΔ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ  1ης  ΣΤΡΑΤΙΑΣ::: ΙΔΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡ...