Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤYΟΥ HELLENIAN
ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
Ο.Ε.Α.

ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ

ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ... AΠO THN ΠPΩTH ΔIAΣTAΣH,
AΦIKNOYMENOΣ EIΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ,
AΠOKTHΣE EΛEΓXO TΩN NEΩN IKANOTHTΩN ΣOY.
ΣYNHΘIΣE THN NEA OΠTIKH TΩN OΦΘAΛMΩN ΣOY.
ΠEIPAMATIΣOY ME TIΣ NEOENEPΓOΠOIHΘΕΙΣEΣ ΔYNAMEIΣ ΣOY.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΞ ΑΚΡΙΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ.... ΟΥΔΕΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ
ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ.
ΠOΛΛEΣ AΠO TIΣ ΔΙΟΔOYΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ EINAI ΠAΓIΔEYMENEΣ.
ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΒΟΡΑ, ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ, ΒΡΩΜΕΡΑ, MIΣANΘPΩΠA ΔPAKONIANA ΣEΛHNIAKA ONTA.
ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤA ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ENTYΠΩΣIAKA ΠOΛYXPΩMA ΦΩTA, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΥΛΩΣ ΘΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘOYN ΝΑ ΣΕ ΔΕΛΕΑΣOYN.
MEINE MAKPIA AΠO ΑΥΤΑ TA ΣEΛHNIAKA ΠAPKA - "LUNA PARK", TA OΠOIA EYPIΣKONTAΙ ΔIAΣKOPΠIΣMENA EIΣ TPOXIA ΠEPIΞ THΣ ΓAIAΣ(ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ ΥΛΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΤΙ.ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΟΠΤΡΑ ΑΠΟ ΝΕΤΡΙΝΟ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙ.<ΒΛΕΠΕ Ο.Ε.Α.>)
MEINE MAKPIA AΠO THN ΔPAKONIANH ΣEΛHNH.
ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ.(ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ)
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΗΜΕΙΟ.
ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.
ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΣΟΥ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ.
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ.
ΦOPA ΠPOΣΩΠEIA.
ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ.
ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣE ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΕΙ ΕΞΑΥΛΩΝΕΤΑΙ 
ENΔEXOMENΩΣ, NΑ XPEIAΣΘEI ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕIΣ.
ΘA EIMEΘA EKEI.
NA ΘYMAΣAI, ΟΤΙ MONON H AΓNOIA KAI Ο ΦΟΒΟΣ ΤΡΕΦOYN ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
ΔΙΟΤΙ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ
ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔPAKONIANHΣ ΛΕΒΑΝ (ΣΕΛΗΝΗΣ) ΚΑΙ THΣ ΛΙΛΙΘ, ΥΠΟΦΕΡΟΝΤΑΣ KAI OYPΛIAZONTAΣ BAΣANIZOMENEΣ,(Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ)
OMHPOI TOY ΓAΛAΞIAKOY EΓKΛHMATIA ΤΖIOYNT-ΓIAXBE-IAXΩBA-ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ,ΣΕΝΤΑΙ  ΤΟΥ ΥΙΟΥ  ΜΟΓΓΟΛΟΥ  XPIΣTOY-ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ KAI TOY KATAΠTYΣTOY,
ΠPΩHN ANΔPOMEΔIOY, ΠPOΔOTH AΠOΣTATH KPONOY-ΣABBAΩΘ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ. 
ΟΣΟΙ EΛΛHNEΣ KAI OΣOI ANΘPΩΠOI, EXOYN AΠOΠOIHΘEI THΣ ENΦΩTOY ANΘPΩΠINOY ΦYΣEΩΣ TOYΣ
KAI EXOYN ΣYNEIΔHTΩΣ METATPAΠEI EIΣ EPEBOΛAΓNA AΠOKTHNΩMENA EPΠONTA ΠPOBATA
- ΠΙΣΤΟYΣ OIAΣΔHΠOTE ΘΡΗΣΚΕΙAΣ 'H ΣTOAΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ OYΔEMIA ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔIAΦYΓHΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ''ΚΑΛΟΥ'' ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ.


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ
ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ) ,ΣΩΦΡΟΝ  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ  ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.(ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ <ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΜΦΟΝΤΑΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.>)
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ,ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ OI ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΚΤΟΣ... ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣEΩΣ
Ο.Ε.Α.
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ  ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ  ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 11.500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ  ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ .
ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.

Υ.Γ. ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ.ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΒΡΑΧΩΔΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΟΛΟΥ ΟΠΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΑΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ.ΑΠΟΦΥΓΕΤΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΟΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ.
Υ.Γ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Π.Χ. ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΑ,ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ,Κ.Λ.Π)
ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΝ, ΑΛΛΑ  ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΩΡΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΜΑΙΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 
tolis3000gtpower@yahoo.gr
perseys_team@hotmail.com
achilleas108@yahoo.gr
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. 
Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ (με αποδειξεις ενοχης)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
(ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΜΜΕ".ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΑΙ, ΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!)
http://perseysteam.blogspot.com/2011/07/blog-post_28.html

5 σχόλια:

mandragorasolympou είπε...

http://andromedaellas.wordpress.com/2011/08/03/joshua-frankel-plan-of-the-city-video/

explorer είπε...

http://elshaddaigame.com/uk/index.html

ΤΙΤΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ PLAYSTATION. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΔΩΞΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΜΕΤΑΤΡΟΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΡΩΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΎΜΕΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΏΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΎ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
Δολοφόνοι Ανθρώπινων πολιτισμών,

Σας αποστέλλω αίτημά, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα το παραλάβετε και θα το παραδώσετε στον αρχηγό σας ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΙ-ΤΖΕΝΤΑΙ,,,,Η καταστροφή του άστρου σας λόγο συρρικνώσεως ήταν νομοτελειακό να συμβεί όπως το ίδιο συμβαίνει και θα συμβεί σε όλα τα άστρα- ατομικές μονάδες συμπαντικού οργανισμού.Πετύχατε το σύνηθες στο σύμπαν να μεταφερθείτε με τον πλανήτη ΣΕΛΗΝΗ σε άλλη διαστημική περιοχή πιο ασφαλή όχι όμως τυχαία στη δική μας, την οποία δικαιούμαστε εμείς λόγο αρχικής σποράς οντοτήτων στους πλανήτες Συμπαντικού Οργανισμού.

Στο ταξίδι σας εκατομμυρίων ετών γνωρίζω ότι εφοδιάζεστε με πρώτες ύλες από πλανήτες ηλιακών συστημάτων λειστοπειρατικά χωρίς την άδεια Συμπαντικού Οργανισμού, και έτσι προκαλείται βλάβες ανεπανόρθωτες σε οντότητες α,β,γ,δ,ε διαστάσεων συμπυκνώσεως της ύλης αλλά και στον ίδιο το Συμπαντικό Οργανισμό,

Ως εκ τούτου είστε καταζητούμενοι από Συμπαντικά Αντισώματα ισάξιας και μεγαλύτερης δύναμης από εσάς.Όμως γνωρίζω ότι βρεθήκατε σε μεγάλη έλλειψη πρώτων πρώτων υλών επιβίωσης στο ταξίδι σας εκτός ηλιακών συστήματων κσι λόγο νεκρής οντότητας σελήνης προκειμένου για την επιβίωσή σας χρησιμοποιήσατε ανορθόδοξο τρόπο συλλογής πρώτων υλών δημιουργώντας υβρίδια δούλους και συστήματα θρησκείών και στοών, παραβαίνοντας Συμπαντικούς νόμους αλλοίωσις DNA ΣΕ μονάδες Συμπαντικού Οργανισμού α, και β διαστάσεως,

Θα δικαστειίτε από Δικαστικό Αστροστόλο (αντισώματα Συμπαντικού Οργανισμού) για πρόκλησή θανατηφόρας αναταραχής σε περιοχή Συμπαντικού Οργανισμού (κόκκυγα) βασικό για την επιβίωσή του.

Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό ισοδυναμεί με εξαγωγή σας από σώμα Συμπαντικού Οργανισμού ως καρκινικού κυττάρου και ακαριαίο θάνατο για εσάς ,

Αν έχετε να προτείνεται κάποιο ρόλο υπέρ Συμπαντικού Οργανισμού για να παραμείνετε σε συνοχή (άρα εν ζωή) ώς χρήσιμο κύτταρο κοινοποιήστε το σε Συμπαντικό Οργανισμό και λύστε άμεσα την ομηρία ανθρώπινου είδους από ορατές και αόρατες δυνάμεις σας.

Ψέμματα τύπου επιβίωσής σας σε Περιοχές τύπου Ατλαντίδα και έσω Γη δεν περνάνε πιά. Έχετε μία και μόνο επιλογή επιβίωσις. Αληθινή Στροφή σας με πράξεις εξιλεώσεως για Αμεση (σήμερα ) αποκατάσταση επικοινωνίας οντοτήτων ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΙΑΣ με Συμπαντικό Οργανισμό και πληρους αποκατάστασης λειτουργιών του όπως ήταν προ αφίξεώς σας (-11500 γίηνο συμβατικό έτος)

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ είπε...

ΑΤΗΙΝΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΜΑΙΛ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ: ΚΑΤΑΖΗΤΟΎΜΕΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗΣ-ΚΑΙ ΒΩΟΤΗΔΕΣ ΛΙΛΙΘ,

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΣΕ ΑΝΤΙΣΏΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΎ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎ
ΣΕ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

http://www.youtube.com/watch?v=1QkEqaBGN9E&feature=player_embedded#!


Η Παραπάνω πρότασή σας των Ιανουάριο του 2012 δια μέσου δαίμονα β διαστάσεως δια του σώματος της πριγκίπισσας της Ιαπωνίας είναι ΑΠΕΙΛΗ (θάνατος της Γαίας και των οργανισμόν της) προς αντισώματα Συμπαντικού Οργανισμού προκειμένου να αναβαθμίσετε τη θέση σας ως προς αυτά,και όχι ενημέροση προς ανθρώπους αφού ελάχιστοι άνθρωποι τα καταλαβαίνουν αυτά, γνωριζω όμως ότι δεν μπλόφαρεται.

Εχεται υπόψη σας όμως ότι αυτή η κίνηση θα αφαιρέσει το πλεονεκτιμα σας, που είναι η ομηρία του μισού ηλιακού συστήματος.

Ο Δικαστικός Αστροστόλος θα προτιμήσει να καταστραφούν αν χρειαστεί οι πλανητες του ηλιακού συστήματος που είναι υπό την ομηρία σας και δεν θα ρισκάρει την μετάστασή σας στο Σείριο β.

Σας προτείνω το παρακάτω σχέδιο που είναι καλύτερο από το δικό σας.παρόλα αυτά ακόμη και αν το δεχτείτε είναι τρομακτικά δύσκολο να το δεχτεί ο Δ. αστροστόλος στον Κρόνο για τους παρακάτω λόγους

Α. Στον Κρόνο έχει μαζευτεί ο μισός γαλαξίας για ένα σκοπό.

Β. Κατά αναλογία με την προηγούμενει αποστολή στην οποία ητηθηκατε (βλεπω Λουκιανό αληθή Ιστορία , είχαν μαζευτεί ξανά διαφορετικής προέλευσης « ηλιότες»

Άρα ακόμα και αν μία φυλή ηλιοτών συμφωνήσει στο σχέδιο που θα σας προτείνω θα διαφωνήσουν οι υπόλοιπες. Και έτσι εσείς έχετε το "αγγούρι" και όχι ο αστροστόλος οπότε δεν μπορείται να εκστομίζεται απειλές αυτού του τύπου , ακούστε λοιπών έναν Ανδρομέδιο παλαιάς κοπής που δεν μπορέσαται να του κάνεται απόσβεση μνήμης

Για να πέσει η ένταση που δημιουργήθηκε η οποία οδηγεί και εσας και εμάς ΓΑΙΑ και Γιηνους οργανισμούς σε ανυπαρξία ζητήστε από τους Ανδρομέδιους τροχιάς πλανήτου Κρόνου τον παρακάτω συμβιβασμό, που έχεται ελάχιστες πιθανότητες να τον δεχτούν, εσείς όμως προσπαθήστε.


Α Μοιράστε σε δύο τμήματα των δρακονιανό σας αστροστόλο το Α και Β (πριν πέσει όλος πάνω στο ΔΙΑ).


Β Το Α τμήμα (59 σκάφη) να ζητήσει να παραμήνει για επιβίωσει στο ηλιακό συστημα ΜΕ Τις παρακατω προϋποθέσεις:

(1) Να σταματήσετε (χθες) τη λειτουργία της λιλιθ ως ψευδοαγγελιοφόρο του Συμπαντικού Οργανισμού για την κατάσταση της διαστημική μας περιοχή (κατ’ αντιστοιχία με Μούδιασμα περιοχής δοντιού από οδοντογιατρού).


(2) Να σταματήσετε την λειτουργία των πομπών της σελήνης (χθες) που λειτουργούν ως τηλεκοντρόλ (ΜΑΤΡΙΞ) των οντοτήτων Γαίας’

(3) Να σταματήσει (χθες) το τρύπημα της γης από τους γκρίζους του ΚΡΟΝΟΥ ΣΑΒΑΟΤΗ, ΚΑθός και η λειστοπειρατεία σας , από οποιοδήποτε πλανήτη.


(3) Να απομακρύνεται τη σελήνη σε 450.000 χιλιομετρα από τη ΓΑΙΑ με αργή σπειροειδή μετακίνηση ώστε να μην πειραχθεί στο παραμικρό η ΓΑΙΑ και οι οργανισμοί που φέρει

(4) Να τοποθετήσετε τη λ’ιλιθ αντιδιαμετρικά από τη σελήνη ως προς τη ΓΑΙΑ


Γ Το Β τμήμα του αστροστόλου σας (57) σκάφη να τα παραδώσετε στον Δικαστικό Αστροστόλο και οι πληθυσμοί τους να μεταναστεύσουν ως πρόσφυγες στο Α τμήμα κατά αντιστοιχία αυτών που κάναται στα Πελασγικά φυλλα.Τα 57άδεια σκαφη να περιέλθουν στην Ανδρομεδια κυριαρχία (2 πεσανε στο ΔΙΑ)


Αν επιτευχθεί η παραπάνω συμφωνεία με τους Ανδρομέδιους, θα σας δώσει 2 χρόνια ζωης ‘ώστε ναχεται χρόνο να ξανασκεφτείτε, το από την 5-ιουλίου 2012 1:02 (συμβατικός χρόνος μας) τελευταια παράγραφο του αιτηματός μου.

Διαφορετικά αν συνεχίσεται το τροπάριο (δαιμονοπριγκιπισα ιαπωνίας) θα σας εξαφανίσουν από τον Συμπαντικό χάρτη χωρίς να υπολογίσουν την επιβίωση Της ΓΑΙΑς και τη δική μας.

Επιδή διαπίστωσα ότι τα δαιμόνιά σας δεν κάνουν για μία τόσο σοβαρη δουλεία, ΔΕΧΟΜΑΙ να μεσολαβίσω στη διαπραγμάτευσή σας με τους Ανδρομέδιους ως ΕΚΠΡΌΣΩΠΟς της Γης ΜΗ ΜΑΣΩΝΟς ΚΑΙ ανεξάρτητος παράγοντας, στήν Ελληνική το λέμε μεσίτης.

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__ ΣΗΜΑ:::  (1):  Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡ...