Κυριακή, 17 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ-ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ

ΠΡΟΛΟΓΟΣΑπευθυνόμαστε στους τάχα «περιούσιους του θεού», κατά τας σιχαμερας αγιας γραφάς, εβραίους αλλά και στους Σάξονες, μογγολους, μασόνους λευκής φυλής, κλπ.
Τι έχετε να πείτε τώρα πανηλιθιοι «περιούσιοι» που οι κινέζοι σας έχουν πάρει τις επιχειρήσεις και τα πάντα μέσα από τα χέρια σας;  Ακόμα δεν έχετε πεισθει ότι ο «περιούσιος λαός» της σατανικής εγκληματικής γενοκτονικης γραφής είναι οι κινέζοι και όχι εσείς; 
Το Ισραήλ δεν είναι ούτε  κοτσουλιά στον χάρτη (διάβαζε: δόλωμα το οποίο προορίζουν για γενοκτονία διότι το 90% του πληθυσμού δεν πρόκειται για μογγολοεβραιους αλλά για ψευδοεβραιους ελληνογενείς ασκεναζιμ, μελετήστε τα ιστορικά κείμενα της Ο.Ε.Α. http://youtu.be/g6snVpY6MPE ) και παριστάνει ακόμα τον περιούσιο! Ω! για δείτε κάτι περιούσιους «μαϊμού», όπως και τα κινέζικα ψεύτικα προϊόντα «μαϊμού» , οι οποίοι χάνουν τα πάντα από τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ κινέζους!
Όταν η αγία εγκληματική γενοκτονικη γραφή κάνει αναφορά για τους  «βασιλείς εξ ανατολών ηλίου», έχετε ακόμα την εντύπωση ότι εννοεί εσάς; Εξ ανατολών ηλίου σημαίνει από εκεί που ανατέλλει ο ήλιος δηλαδή από Ιαπωνία μεριά.  Οι ιάπωνες ως μη καθαρως κίτρινοι αυθεντικοί κινέζοι είναι αδύνατον να είναι οι βασιλείς διότι όπως έχει αναλύσει η Ο.Ε.Α. και το ιστολογιο, το πρόγραμμα του γενοκτονικου θεού τον οποίο προσκυνάτε αλλά και το πρόγραμμα των μανδαρίνων της κινέζικης υπερστοας «HONG» είναι ότι θα γενοκτονησουν τους πάντες εκτός των ίδιων ήτοι τους κινέζους και τους κορεάτες ως καθαρούς κίτρινους.
Άρα είστε ο «περιούσιος λαός μαϊμού» και αυτό μέρα με την μέρα θα το διαπιστώνετε στο πετσί σας.

Όταν το σύνθημα των ιερατείων ανά τις χιλιετηρίδες είναι: «ΑΥΞΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΕΣΘΕ» εμείς ρωτούμε:  σε ποιους απευθυνόταν αυτό το σύνθημα; Μήπως στους εβραίους; (ΓΕΛΩΣ) Μήπως στους άλλους πανηλιθιους 10.000.000 νεοέλληνες οι οποίοι προσκυνάμε ομοίως και πολλοί συνειδητά πλέον των γενοτονο τους ΣΙΝ ΣΙΩΝ; (ΞΑΝΑ ΓΕΛΩΣ)

Τα 200.000.000 εκατομμύρια στρατός που αναφέρει η αγία εγκληματική γραφή ότι θα κατέβουν προς το Ισραήλ έχετε διανοηθεί τι θα σας κάνουν; (βεβαίως η άλλη περίπτωση είναι η κίνα να δώσει προηγούμενος διαταγή στους άλλους συμπαγνιακους κρυπτοεβραιους μουσουλμάνους να σας ποδοπατήσουν ) Η αγία εγκληματική γραφή υποκρύπτει και δεν αναφέρει στα ίσια ότι τα 200.000.000 είναι οι κινέζοι (αυτό όμως επιβεβαιώνεται σήμερα με τα πληθυσμιακά δεδομένα) αλλά αυτό το αποκάλυψε (του ξέφυγε;) ο δαιμονισμένος Παισιος του βρωμερού «Άγιου όρους»
   http://www.youtube.com/watch?v=tMKaw7-LxO4 [ ο τίτλος στο youtube είναι o paisios kai o misellhnikos aksonas RIK]      
Φάτε τα σκατα σας τώρα και συνεχίστε να γενοκτονειτε τους παλαιστίνιους αδελφούς σας εκεί κάτω και μην κάνετε πράξεις τις διαταγές της Ο.Ε.Α.
Αυτό το σχέδιο γενοκτονίας της αγίας γενοκτονικης γραφής, ακόμα και να θέλετε, δεν μπορείτε να το σταματήσετε μόνοι σας πλέον. Αν θέλετε να επιβιώσετε θα πρέπει να εκτελέσετε τις διαταγές της Ο.Ε.Α..


ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΜΑ

 Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Dagong ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.  ΑΠΟ ΑΑ ΣΕ Α+  ΟΤΑΝ Η ΜΟΟDYS (ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΑΑ.
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΑΞΙΑΣ 1 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΚΑΘΩΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.
ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ??
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΚΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥ DAGONG TIΣ Η.Π.Α.??
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΣΤΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΥΔΡΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗΣ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ ΚΑΡΘΑΓΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ  ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
 ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΣΗ
ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ 700.000 ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ.
ΕΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ 100.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΞΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΙ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ.
ΠΟΙΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΛΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗΣ ΨΕΥΔΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
ΑΥΤΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ  ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΜΩΣ  ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΥΔΡΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΩ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ  ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΜΠΟΡΟΚΙΒΩΤΙΩΝ.
ΑΡΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΡΘΑΓΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 3.500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ  ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ,ΠΕΡΟΥ,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΡΗΜΗΝ ΑΝΔΡΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ,ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ??
ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΗΓΕΤΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΣΟΔΟΜΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΦΥΛΛΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΡΟΜΟΥΣ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.
ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ (ΠΟΛΙΤΕΣ) ΣΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ) Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΩ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ,ΚΑΝΟΥΡΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ.ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ??
ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ(ΚΙΝΕΖΟΙ) ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ-ΠΑΤΕΡΑ(ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ-ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ.
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑ ΑΞΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Η Ο.Ε.Α. ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ Η ΙΕΡΑ ΣΕΛΗΝΗ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΤΖΕΝΤΑΙ ΙΟΥΔΑ ΜΕΣΩ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.
ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΤΕ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΤΕ ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΤΕ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΜΑΣΩΝΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΡΥΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ (ΨΑΛΜΟΣ ΔΑΥΒΙΔ  ΟΑ ΣΤΙΧΟΣ 7 ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ. ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΗΛΙΘΙΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ.
ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ? ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ??
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΛΛΟΣΟΙ??
ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ Η.Π.Α. ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΒΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ  ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΒΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΚΑΝΤΕΡ. 
ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΟ ΔΟΛΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ  ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΗΣ N.Σ.A ΚΑΙ  F.S.B ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΚΟΙΝΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ  ΒΑΛΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ.  ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΣΤΕΤΟ ΕΠΑΡΚΩΣ.ΠΡΟΤΡΕΨΤΕ  ΟΣΟΥΣ  ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ GOOGLE THN ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΕΠΙΛΟΓΟΣ 
ΕΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΤΕ ΩΣ ΕΝΟΣ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΤΩΡΑ.ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΣ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΙΜΗΖΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ (ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΤΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ)
 http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_01.html
ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΤΕΛΟΣ  

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. Ακατάλληλο δια ανηλίκους)
 http://www.easy-share.com/1914148322/__+31-05-1988+OLO.rar

 ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΣΥΧΡΟΝΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ <ΠΑΠΑΡΑ> ΦΥΣΙΚΗ)
 http://www.easy-share.com/1913778906/ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ+ΕΛΛΗΝΙΚΉ+ΦΥΣΙΚΉ.rar

 ΝΟΥΣ ΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ
 http://www.easy-share.com/1913786516/ΣΗΜΑ+ΙΒ+ΥΓΕΙΑΣ.pdf

ΚΙΝΑ ΠΡΟΣ Η.Π.Α. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΑΣ
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=21839&Itemid=162

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ Η.Π.Α.
http://www.axortagos.gr/ipa/kinezoi-ekthesi-amerikanous-ipa.html

 ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
 http://www.americalatina.com.gr/articulos.php?lang=gr&id=169&box=2&pos=3

  Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
 http://www.ardin.gr/node/942

 GUARDIAN:ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΙΝΑ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
 http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=12305

 Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΟΣ ΚΟΛΛΟΣΟΣ CNOOC ΕΠΕΝΔΥEI ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
 http://www.defence-point.gr/news/?p=9550

  ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
 http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/4872522.stm

  ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
 http://www1.chinadaily.com.cn/china/2011-07/05/content_12833004.htm

 Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
 http://oilprice.com/Latest-Energy-News/World-News/Argentina-Now-Receiving-40-Percent-of-Chinese-Regional-Investments.html

  Η ΚΙΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
 http://debtsofanation.blogspot.com/2011/06/chinese-investment-in-argentina.html

 Ο ΚΙΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
 http://stillmanexchange.com/international-business/chinese-investors-look-argentina

  ΕΞΑΓΟΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΔΟΛΙΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ
 http://www.chinaustradelawblog.com/2011/05/articles/investment/national-security-and-chinese-investment-in-the-united-states/

 ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΒΑΛΙΣΤΙΚΟ ΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ
 http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=21884&Itemid=171
 Αποδειξεις περι των 300.000 κινεζικων στρατευματων στον Καναδά
300.000 Chinese Army - pseudo-immigrants in Canada - evidence

  http://books.google.gr/books?id=ZzqMAtfZtRQC&pg=PR13&lpg=PR13&dq=300.000+china+refugees+at+canada&source=bl&ots=KY25UT-P6e&sig=5_qMSkpxdmiLyyhUtiI9EJmOxHQ&hl=el&ei=J96JTcueOMOxhQfomLGkDg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=9&ved=0CFwQ6AEwCA#v=onepage&q&f=false
Σχεδιαζουν οι κινεζοι εισβολη στον καναδα και στις Η.Π.Α. απο νικαραγουα μεσω μεξικου.
Η κινα στελνει με πλοια & πυραυλους στον Παναμα

κινεζικα στρατευματα εθεαθησαν στο τέξας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__ ΣΗΜΑ:::  (1):  Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡ...