Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

 ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΗΡΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ  ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ

ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α.???
ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ  ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Η ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ 
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α.ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ  ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ
ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΩΡΑ??
ΕΣΕΙΣ ΤΟΜΑΡΙΑ??
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ  ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΣΑΣ

ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ  ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΑΣ ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ.

ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥΣ.
ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ??
ΕΣΕΙΣ ΙΔΡΩΣΑΤΕ??
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΑΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ??
ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑ ΖΩΗΣ.
ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ???
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.
ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΣΠΑΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ.
ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ???
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ  ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ??
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΕΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΟ ΚΩΛΟΥ(ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ) ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΩΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΑΥΤΟΦΟΡΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜΟ 62 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ  3845/2010 ΚΑΙ 3847/2010 ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 1 ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 Η ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ  ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 28 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΚΑΙ 36 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ??

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ  ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ  ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΙΣΗ ΑΞΙΑ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ.
ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 350 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ??
ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΑ  10.000.000 ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Ε ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ??
ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΟΝ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Κ.Τ. ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ  ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ.

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΜΕ ΦΟΥΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 'Η ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ-ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 59 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1 ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 28 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2,28 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3 ΚΑΙ 36 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΚΑΙ 4, ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΛΗΣΤΕΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,POYSTARADES ΣΕ ΑΛΛΟΕΘΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΣ.
ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΜΕΤΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΥΝ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΛΥΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ???

ΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΣΕΙ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΥΝ  ΚΑΙ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΗΡΑΤΕ ΚΟΙΝΩΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ??
ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΑΠΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΝΕΤΕ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ  ΛΟΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ  ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΑΣ  ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Ε.Θ.Α.
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΣΥ ΠΤΕΡΑΡΧΕ ΓΙΑΓΚΟ ??
Η ΚΙΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΑΤΟ.
ΘΑ ΣΟΥ  ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ
ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ ΚΥΝΑΙΔΕ??
ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ (ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ  ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΘΛΙΕ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΟΤΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ

ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΟΥΜΠΟΙΔΕΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ  ΟΛΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΩ ΣΑΣ.
ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ??.ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ??
ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ??
ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΤΩ ΠΙΣΤΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΥΠΟΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥ
ΝΑ ΕΚΤΕΛΩ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΩΝ
ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩ ΜΕ ΠΙΣΤΙΝ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗΝ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΜΗΔΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ
ΝΑ ΦΥΛΑΤΩ ΔΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΩ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΩΣ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ??
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.
ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ 30% ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ
ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΝΕΚΡΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ Α ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ.
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ Γ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΞΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΧΡΗΣΤΕΥΜΕΝΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΓΙΑΖΟΥΝ  ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ  LEOPARD 2A4 XΩΡΙΣ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 120ΜΜ
(ΣΗΜ:ΚΑΝΑΝ  ΜΠΛΟΦΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 12.000 ΒΛΗΜΑΤΩΝ 120ΜΜ  ΠΟΥ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ 5,5 ΛΕΠΤΑ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΑΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 22.000.000 ΒΛΗΜΑΤΑ 120ΜΜ ΓΙΑ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΕΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΜΑΤΙΣΤΩΝ
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΧΩΡΙΣ Τ.Ο.Μ.Α.(ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ) ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΔΑΗΣ  ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ Τ.Ο.Μ.Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΩΝ  ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ  ΑΥΤΑ, ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ  ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ
ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΡΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ  500 Τ.Ο.Μ.Α BMP-1 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΒΟΛΟΥ ''ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ Α.Ε. '' ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΤΣΕΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ  ΕΙΧΕ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ''BMP3'' TΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΥΟ ''BMP 1'' KAI META AΠΟ 2 ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ Γ.Ε.Σ. ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ Τ.Ο.Μ.Α. ''BMP 1''
ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ  ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΑΝΟΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥN ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ ''ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ'' ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΑΤΕ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ  ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΑΛΒΑΝΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΣΚΟΠΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ) Β.Α.Σ.Τ.Ρ.

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΣΑΣ Ά '' Γ.Ε.Ε.Θ.Α.'' ΓΙΑΓΚΟΥ,  Ά '' Γ.Ε.Ν.'' ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ  ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΟΥ Ά ''Γ.Ε.Σ.'' ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ  ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ''Γ.Ε.Σ'' ΜΕ ΤΑ ΡΗΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ''Γ.Ε.Σ.'' ΚΑΙ ''Γ.Ε.Ε.Θ.Α.''

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ-ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ.
ΕΝΩ  Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ  JSF-35 KAI ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ  ΑΠΕΙΛΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΛΟΓΩ  ΥΠΕΡΟΠΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟN ΤΟΥ F-16

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ??
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ??
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ??
ΠΟΙΩΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ??
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ??
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ??
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΔΡΙΣΜΟ??
ΑΝΕΧΕΣΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΑ
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΑΡΩΘΗΤΕ.
ΜΕΤΑΜΕΛΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΧΕΤΕ  ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ??
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Α.??
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ??
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ??

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Π.Α.Μ.Ε. (ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ) ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ??
ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ
ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ.

TI EXETE NA ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ 10.000.000 ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΣΚΥΨΕ ΝΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΩ??
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ???? 

ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ  ΤΟΥ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΟΥΝ
ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ''ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ'' ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ  ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΟΙ.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ  ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΝ :
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΑΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ.
ΩΣΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΑΣ.
ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ.
ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΠΟΥ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ,ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΑΝΕ,ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ.
Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΑΥΡΑ.
Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΑΙΗ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΖΗΛΙΕΣ,ΜΙΣΟΣ,ΕΧΘΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΥΘΥΤΗΤΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΥΜΠΑΝ??
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ??
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΙΚΙΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ??
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ 
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ
ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 
ΑΥΤΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΡΜΑ  ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΣΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ.

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
http://www.eispa.gr/opencms/opencms/epa_site/law/consitution.html

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ Α ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ

http://www.tovoion.com/news/%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%20%CF%84%CE%BF%20%CE%B1%27%20%CF%83%CF%8E%CE%BC%CE%B1%20%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D%3B%20-%20%CF%84%CE%B9%20%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%84%CE%BF%20%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE/


ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ Α ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ
http://www.kasmeri.gr/content/ypobathmizetai-assstin-kozani-kai-ginetai-merarxia


ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΝ ΙΡΑΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ 500 BMP-1 AΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
http://elladasimera.blogspot.com/2011/06/wikileaks-bmp-1.html

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ
http://www.ekeo.gr/?p=11175

H TOYΡΚΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ JSF 35
http://www.elesme.gr/elesmegr/periodika/t58/t58_3.html

 ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΟ Γ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ
 http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_1861.html

 ΤΑ LEOPARD ΧΩΡΙΣ ΒΛΗΜΑΤΑ
 http://tro-ma-ktikotero.blogspot.com/2010/12/leopard.html

 Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ 2011 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=60434

 http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=118496

 http://www.novafm106.gr/index.php/articles/citizens-movement/686-greek-police-and-toll-posts

 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ BMP-3 ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ Τ.Ο.Μ.Α. ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
 http://www.interception.gr/app/webroot/contentupload/222articles_pdfs_0interception.pdf

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ
 http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=9&art_id=5935

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ.Ε.Ε.Θ.Α ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
 http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=2354

 ΠΕΡΙ  ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/blog-post_23.html

 ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ
 http://greeknation.blogspot.com/2011/07/blog-post_7994.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FAWnF+%28%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91+%CE%98%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91%29

ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
 http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_16.html

 ΕΣΕΙΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΨΗΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ
 http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/s2000-s1-2000-2.html

 ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
 http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html

ΙΔΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/02/blog-post_06.html

 http://www.newstrap.gr/m-episimainoume/mek-episimainoume/7451-oi-kalyteroi-pilotoi-toy-nato-ston-proedro-tis-dimokratias.html

 http://www.nakedtv.gr/index.php/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1/%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/greek-best-pilot-090411.html

 Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
 http://www.greek-radar.gr/i-troika-apeti-ke-miosi-tou-stratou/

 ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΟΥ Ε.Σ. ΚΑΤΑ 60%
 http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=509

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΞΕΚΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΑΣ
 http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/04/ucc.html


 ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2 ΑΠΟ Ο.Ε.Α.
 http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/toy-mnhmonioy-2.html

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ
 http://www.easy-share.com/1914148322/__+31-05-1988+OLO.rar

 Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ-ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ''ΚΥΠ/ΕΥΠ''
 http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/07/blog-post_09.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__ ΣΗΜΑ:::  (1):  Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡ...