Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ !!! ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ" ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. !!!

http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2017/05/blog-post_28.html


Υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κίνας

Ο Moody's υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Κίνας από «Aa3» σε «A1» ενώ άλλαξε το outlook σε σταθερό από αρνητικό. Ο διεθνής οίκος χρηματοπιστωτικής αξιολόγησης υπογραμμίζει ότι η οικονομική ευρωστία θα επηρεαστεί αρνητικά τα επόμενα χρόνια και πως θα αυξηθεί το χρέος της χώρας με αποτέλεσμα να υποχωρήσει η μεγέθυνση της οικονομίας της Κινας.

Επίσης έγινε αναφορά στο ότι η πρόοδος στις μεταρρυθμίσεις θα μετατρέψει την οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα αλλά αυτή η εξέλιξη δεν θα μπορέσει να παρεμποδίσει την αύξηση του χρέους. Ενώ σχετικά με την σταθερή προοπτική αναφέρεται ότι είναι ισορροπημένα τα ρίσκα σχετικά με τη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία υποβάθμιση της αξιολόγησης της Κίνας από τον οίκο ήταν τον Νοέμβριο του 1989. 

ΣΧΟΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΚΡΑΧ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ("ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ") ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ "ΗΠΑ".
ΚΑΙ ΑΡΑ ΧΡΟΝΟ-ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ,

ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ "ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ...(ΒΛ. ΚΕΙΜΕΝΟ "END STAR WARS - STOP WWIII")

ΤO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ - 2015 ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ("ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ") ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΕΠΕΛΑΣΗ...

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ...

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΩΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΗΠΑ / ΝΑΤΟ" ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΤΥΠΟ ΣΥΜΦΩΝΟ "R.A.T.I.O." (RUSSIAN - ATLANTIC TREATY) ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ-ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΕΠΕΛΑΣΕΩΣ.

=================== ]+[ ===================

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ(Ο.Ε.Α.) ΠΡΟΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ(ΗΠΑ):

ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ "ΗΠΑ" Κο ΤΡΑΜΠ:

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΗΠΑ Κε ΤΡΑΜΠ: ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ , ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ (G.H.REES) ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ "ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ G.H.REES", ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΣ ΤΗΣ "ΡΩΣΙΑΣ" ΜΕ ΤΙΣ "ΗΠΑ" ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ "ΚΙΝΑΣ" ΩΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ , ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΠΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ "ΚΙΝΑΣ", ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΗΠΑ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΡΩΣΙΑΣ.
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ .

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ , ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ 23 ΑΠΟ ΤΑ 27 ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΤΑ 4 ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ , ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΩΣ ΜΟΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΠΛΕΟΝ "ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ" Η ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ "ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ "ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ" ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ "ΗΠΑ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΡΩΣΙΑΣ"._

ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ._

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES)
 
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.....

=================== ]+[ ===================

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ !!! 

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΤΗΣ Α' ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Γ 'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (BALKANIAN PARTY 1) ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ+Β.ΓΕΙΤΟΝΩΝ+ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ "Β.Α.Σ.Τ./Ρ." ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ (50%) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ... ΩΣΤΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ (BALKANIAN PARTY 2) ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ (ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ) "ΝΑΤΟ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ "ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ --ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ-- ΩΣ (ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ) "ΔΩΡΟ" (ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ) ΤΗΝ "ΚΩΝ/ΠΟΛΗ" (!!!) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ-ΣΟΥΦΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ M.R.A. ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΕΨΙΛΟΝ-666" (!!!) ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΩΣ "ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ/ΣΕΑΤΟ" ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΩΣ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ" ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΟΥΙΓΚΟΥΡΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ ("ΕΡΗΜΟΣ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ" = ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ !!!), ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ") ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (!!!) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΡΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ" (ΡΩΣΙΑ - ΣΪΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ - ΚΙΝΑ 888) ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ... 
ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΡΗΤΟ : 
"ΠΡΙΝ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ" !!!

ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ "1ο ΒΗΜΑ - STEP" ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ "Β.Α.Σ.Τ./Ρ." ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΤΕ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ,ΜΑΥΡΗΣ,ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ+ΚΟΡΕΑΣ 888+777 ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ "ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΜΕ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ "ΓΗ"._

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΚΟΜΗ ΕΦΙΚΤΟΥ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ "ΧΟΝΓΚ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ "ΑΟΑ" + "ΟΤΟ" ΚΑΙ ΤΩΝ "ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ" ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ / ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΣΤΡΟ-ΓΕΩ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΗΣ-ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Ο.Ε.Α./Ο.ΠΛ.Α. - ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ - ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ "ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ" ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟΥΣ:

ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΙΩΛΚΟ-ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ-SECURITY-ΚΛΠ) ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ "ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ" ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ", ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ, ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΚΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ E-MAILS ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: ΣΥΝΗΘΩΣ: ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΤΡΑΤΟ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΚΛΠ...

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ-ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΝΟΗΜΟΝΕΣ-ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ:

Ο.Ε.Α. ΓΙΑ CHINA CRASH

Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΓΟΥΑΝ

ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ !!!

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ "ΣΥΡΙΖΑ" ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ FOSUN ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ !!! END STARS WAR !! STOP THIRD WORLD WAR !!! ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ - ONU ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ!! ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ Ε.Ε.

ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΚΛΠ,  ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΣΟ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΤΑΜΑΤΑ!!!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΔΥΝΑΜΙΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗΣ "(ΕΒΡΑΙΚΗΣ) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ" ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ", ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ , ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΗ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ 666. ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΕΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ 888::: ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΝΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ  ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ  ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗ...