Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

                                       

                                                Bildergebnis für sos http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2017/05/blog-post_11.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ WIND ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΕΞΟΦΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗ WIND ΥΨΟΥΣ 39 ΕΥΡΩ, ΔΙΟΤΙ Η WIND  ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΔΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΜΑΙΟΥ 2017 ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΟΦΕΙΛΗΣ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ WIND 693 18 36 204.

ΑΡ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ : Δ. 424419.

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕ NAVTEX ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΩΝ ΕΠΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 13-28 ΜΑΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΡΟΔΟ, ΚΩ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ , ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΡΧΙΚΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ , ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΑΠΟ ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΟΙΡΑΝΗΣ , ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ -ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ-ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ .

ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΝΝΟΟΥΝΤΕ.

ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ 2017, ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ.ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.
ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
ΤΗΛ:693 1836204/698 3657954

ΤΕΛΟΣ, ΟΒΕΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__ ΣΗΜΑ:::  (1):  Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡ...