Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Κατόρθωσαν να κάνουν την Ελλάδα στόχο για τα οπλικά συστήματα της στρατιωτικής μηχανής της Ρωσίας!!!

AΠΟ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/03/blog-post_08.html


Με αφορμή το παρακάτω δημοσίευμα του τουρκνετ.tk http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=35900&Itemid=139 , έχουμε να προειδοποιήσουμε τους ελεεινούς και άθλιους καγιανάδες προδότες πολιτικούς υπευθύνους, ανώτατους στρατιωτικούς υπευθύνους, καθώς και τους εκτελεστικούς υπευθύνους για το μπάχαλο που δημιούργησαν δολίως με τις ηγεσίες στην Ρωσία, ότι εάν συνεχίσουν να τραγουδάνε το ίδιο ιουδαιοσινικό άσμα που τους μάθανε, τότε θα διαγραφτούνε από την συμπαντική ιστορία, όχι απλώς θα αφανιστούνε, αλλά θα διαγραφούνε, δεν υπήρξανε ποτέ. Θα τους ξεχάσουνε και οι απόγονοι τους, θα τους ξεχάσει η ίδια η ιστορία.

Η Ελλάδα ξώφαλτσα απέκτησε κάποτε ένα πολύ δυνατό στρατηγικό πλεονέκτημα με την απόκτηση του συστήματος πυραυλικής επίθεσης S-300. Ε από τότε οι προδότες, προσκυνημένοι στον σάτιρο θεό των στοών τους και άνευ αιδούς, μία αιδώ την οποία την παραδώσανε μαζί με το κωλαράκι τους στους ανώτερους βαθμολογικά συν-μασόνους τους, βαλθήκανε να μηδενίσουν το στρατηγικό αυτό πλεονέκτημα με κάθε τρόπο.

Τώρα όμως, όχι μόνο μηδενίζουνε αλλά κατορθώσανε(!!!) να προσδώσουνε και αρνητικό πρόσημο!!! Κατόρθωσαν(διότι περί κατορθώματος πρόκειται μιας και παρά τα μύρια όσα οι προδότες ρουφιάνοι πολιτικοί και στρατιωτικοί ...ηγέτες της δεκάρας έχουν πράξει κατά της συμμαχίας Ελλάδος Ρωσίας, έστω και έτσι υπήρχε μία χαραμάδα συνενόησης και αντιμετώπισης του κοινού εχθρού) να κάνουν την Ελλάδα στόχο για τα οπλικά συστήματα της στρατιωτικής μηχανής της Ρωσίας!!! Δεν υπάρχει αυτό! Εάν δεν ήταν τόσο σοβαρό, πραγματικά θα απονείμαμε Όσκαρ Μανιώδους Αυνανιστού σε όλους αυτούς! Δυστυχώς, οι αυνανίζοντες και πρωκτικώς σοδομισμένοι πολιτικοί και στρατιωτικοί στα υψηλά κλιμάκια έχουν παραδοθεί πλήρως στα κελεύσματα της σεληνιακής δρακοχελώνας. Και εδώ έρχεται η πικρή δικαίωση του Γιάννη Καραγεωργίου... Ο οποίος είναι ο μόνος ο οποίος δήλωσε σε ανύποπτο χρόνο και αλλεπάλληλες φορές ότι: Σκοπός των ελεεινών και ξεσκισμένων ανωτάτων πολιτκών υπευθύνων και στρατιωτικών υπευθύνων είναι, μέσω δολίων διεργασιών, να γίνει η Ελλάδα - Hell-as, το κόκκινο 666 πανί του πλανήτη και κατά συνέπεια να αφανιστεί από προσώπου Γης. Κάτι το οποίο δυστυχώς συνέβη σε ανύποπτο χρόνο μέσω της υποτιθέμενης οικονομικής κρίσης, κατά την οποία η Ελλάδα και οι Έλληνες μετετράπησαν στον κακό εταίρο της Ε.Ε., της Αμερικής και της Ευρασίας. Η προπαγάνδα σε χώρες της Ε.Ε. και σε χώρες πέραν της Ε.Ε. κατά της Ελλάδος είναι άνευ προηγουμένου. Και στο παιχνίδι αυτό εντάσσονται και οι τάχα μου φωνές υποστήριξης, κάτι το οποίο είναι προφανές από τα επιχειρήματα των τύπως όπως τα Let's give Greece a chance... διότι και αυτά δολίως λένε πίσω από τις γραμμές: "Οι Έλληνες είναι κλέφτες, λωποδύτες, απατεώνες, ζορμπάδες, σκυλάδες, τρώνε κοκορέτσια αλλά τί να κάνουμε μωρέ; Κάντε λάσκα να τους έχουμε να διασκεδάζουμε, τα κακόμοιρα..." Δηλαδή μονά ζυγά δικά τους! Και αυτά τα έλεγε ο Καραγεωργίου, τα γράφαμε και εδώ αλλά εν μέσω μαζικοτάτης επιχείρησεως ύπνωσης και πολτοποίησης του θυμικού, περάσανε στο ντούκου.

Και δεν έφτανε η στοχοποίηση της Ελλάδος μέσω της οικονομικής κρίσης αλλά τώρα ολοκληρώνεται το σχέδιο και για στρατιωτική στοχοποίηση της κατεστραμμένης οικονομικά και από υποδομές Ελλάδος και μάλιστα όχι από όποιον και όποιον, αλλά από τύποις σύμμαχο της Ελλάδος στον οποίο μάλιστα ουδείς θα μπορεί να προσδώσει δόλο διότι τα επιχειρήματα τους θα είναι βάσιμα: Εμείς σας δώσαμε το πιο άρτιο πυραυλικό σύστημα της εποχής, τους S-300 και εσείς αντί να τους εκμεταλλευτείτε, τους αφήσατε να σκουριάσουν και ΤΩΡΑ θέλετε να δώσετε κώλο στην εβραιοκινεζική Raytheon για να εγκαταστήσετε τάχα μου τους Patriot της πλάκας!" Τί θα απαντήσει ο οποιοσδήποτε σε αυτό όταν έχουν δίκιο; Όταν αφήσαμε τους Εφιάλτες εντός των τοιχών να μεθοδεύσουν την απόλυτη κατακρήμνιση της όποιας διεθνούς συμμαχίας είχε αυτή η χώρα. Αυτά που πράττουν τώρα οι ελεεινοί μασόνοι ανώτατοι υπεύθυνοι σε όλα τα επίπεδα θα κοστίσουν ανεπανόρθωτα και δεν ξαναφτιάχνονται εύκολα. Η Ελλάδα έχει αφεθεί σε διπλωματικό, πολιτικό, οικονομικό, στρατιωτικό, υποδομικό μαρασμό, η οντότητα Ελλάδα ως κράτος του πλανήτη έχει καταντήσει μία φαιδρή ταλαιπωρία για όλους τους πολίτες του πλανήτη, κάτι το οποίο πολύ φοβούμαστε ότι θα μετατρέψει την Ελλάδα όντως στον πόλο 666 προς βρώσιν και χώνεψιν.

Αυτά πράττουν οι ανώτατοι ελληνοεβραίοι αρχιμασόνοι αρχιστράτηγοι των Ελληνικών Ε.Δ. συνεπικουρούμενοι από τους λακέδες ελληνοεβραίους, αρχιμασόνους, αρχιαπατεώνες και κλέφτες πολιτικούς ανεξαρτήτως παρατάξεως και κομματικής αποχρώσεως(π.χ. νυν ΥΠΕΘΑ είναι ο ... Αβρααμ όπουλος;;;). Αυτά πράττουν οι τάχα μου υπερπατριώτες ευπατρίδηδες όλων των κομμάτων, όλων των κλιμακίων. Είναι όλοι τους είτε ενσυνειδήτως είτε ασυνειδήτως(οι πιο κάτω) πιόνια και μαριονέτες. Και είναι όλοι τους αλήθεια. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΧΡ.Αυγά, είναι όλοι τους χωμένοι μέσα βαθιά βαθιά στο κόλπο.

Και μπορεί να μην μας πιστεύουνε όταν τους προειδοποιούμε ότι αν συνεχίσουν θα διαγραφούνε οριστικώς από την συμπαντική ιστορία αλλά ας κρατήσουνε και μία πισινή... ΔΙότι και τον στόχο τους να τον κατορθώσουνε, και τα λεφτά τους να τα πάρουνε, και στις βιλάρες τους στην Αστάνα να πάνε να μείνουνε, και με μερσεντές να κυκλοφορούνε, δεν θα γλυτώσουνε. Μοιραία και διότι όλες οι πράξεις καταγράφονται στα αρχεία του Συμπαντικού Οργανισμού θα υποστούνε τις συνέπειες, σε αυτό το κοσμικό επίπεδο ή στα ανώτερα. Αν νομίζουνε ότι τα παραμυθάκια του γιαχβέχα για τις κολάσεις και τα τσουκάλια με φωτιές είναι τρομακτικά, τους ενημερώνουμε ότι χειρότερο και από τσουκάλια με φωτιές είναι η ανυπαρξία σε όλα τα επίπεδα, υποατομικά, ατομικά και μακροκοσμικά. Ακόμα και ο χειρότερος εγκληματίας, βλέποντας το τέλος να πλησιάζει, κάνει κάτι για να ρεφάρει το κακό που προκάλεσε. Ας παραδειγματιστούνε συνεπώς και τώρα που το τέλος τους πλησιάζει, ας κάνουνε κάτι να ρεφάρουνε το κακό που προκαλέσανε. Δεν θα σας φτάσουν τα λεφτά, οι μπράβοι, τα τσιράκια σας και τα ηρεμηστικά σας. Ξεχάστε το! Άλλωστε εμείς σας έχουμε ξεγράψει, η ιστορία θα σας ξεγράψει, αλλάξτε κατεύθυνση για να μην ξεχαστείτε σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης. Και αν δεν μπορείτε, φύγετε μακριά πολύ μακριά, χωθείτε σε ένα λαγούμι και απαλλάξτε τον πλανήτη από την οσμή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...