Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. , ΚΥΠ-ΕΥΠ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥΣ

ΑΠΟ  http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/03/blog-post_06.html


http://youtu.be/R7QuADfTpz4

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΑΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ! ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑ!
ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΕΣΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ «ΤΑΤΑ» ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!
ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ Η ΗΘΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ!! ΑΠΛΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ!

 ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΓΑ.ΔΑ. ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕΣ "ΤΑΤΑ" ΣΠΥΡΟΥΠΟΥΛΟΙ
http://aderfes-tata.blogspot.com/

ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΔΕΛΦΩΝ "ΤΑΤΑ" (ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ "ΠΑ.ΣΥ.Α" - ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ - ΕΥΜΟΛΠΟΣ - ΚΛΠ) ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ - ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_23.html

ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ" ΠΑ.ΣΥ.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_11.html

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ: ΤΟ "ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ", Ο "ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ", ΚΛΠ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/10000000.html http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_25.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ 21/5/18 ΑΠΟ ΤΟ Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ,ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΑΤΑΔ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ. ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ 21/5/18 ΑΠΟ ΤΟ Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΑΤΑΔ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡ...