Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΛΟΜΩΝ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ

Ο ΣΟΛΟΜΏΝ Η ΣΟΛΌΜΩΝΤΑs ΘΕΩΡΕΊΤΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΊΟΥΣ-ΕΔΡΑΊΟΥΣ ΤΟ ΑΠΌΣΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΎΤΟΥ.
ΈΧΕΙ ΣΥΓΓΡΆΨΕΙ ΑΡΚΕΤΆ ΒΙΒΛΊΑ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΎΜΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ ΠΟΥ ΨΈΛΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΌΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΈΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ.
ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΝ ΣΑΝ ΈΝΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΟΦΟΎΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΈΡΑΣΑΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΓΗ ΕΆΝ ΕΊΝΑΙ ΠΌΤΕ ΔΥΝΑΤΌΝ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ.
Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ??
ΤΙ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ???
ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ???
ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ??
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ??
ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ.
ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΟΤΙ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
ΤΟ ΑΝΏΜΑΛΟ ΤΗΣ ΥΠΌΘΕΣΗΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ Ο ΣΟΛΟΜΏΝ ΈΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΉ ΤΗΝ ΜΑΎΡΗ ΒΊΒΛΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΏΝ ΌΠΟΥ ΙΣΧΥΡΊΖΟΝΤΑΙ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΚΆΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΊ ΔΑΊΜΟΝΕΣ, ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΚΆΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΌΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΈ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΤΖΕΝΤΑΙ ΙΟΥΔΑ.(ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.  ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ''ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ'' ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ ΥΛΗ ΑΟΡΑΤΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ)
ΡΩΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΥ ΘΗΛΥΚΟΠΡΕΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΟΛΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ??
ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ  ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΥΜΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΘΕΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΜΟΓΓΟΛΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΛΥΝΕΙ Ο  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΝ  ΝΟΜΟ 
ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑΣ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ 28 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ) Ο ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΤΖΕΝΤΑΙ ΙΟΥΔΑΣ ΓΙΑΧΒΕ.
Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΝ ΣΟΛΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΥΜΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΣΟΛΟΜΩΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΕΙΖΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ,ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΟΡΑΜΑΤΑ  .
ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΑΠΑΙΣΙΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ Η ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Ο ΣΟΛΟΜΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΑΥΒΙΔ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΟΥ ΔΑΥΒΙΔ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΝΑΡΚΟΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ''ΣΑΤΑΝΑΣ'' ΘΑ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ  5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΣΙΧΑΜΕΡΑΣ ΕΜΕΤΙΚΑΣ,ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΑΣ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑΣ ''ΑΓΙΑΣ'' ΓΡΑΦΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ.
Ο ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΤΑΝΑΣ Η ΔΙΑΒΟΛΟΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΤΑΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΛΗΝ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΟΤΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ (ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ) ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ Η ΓΑΙΑ Η ΔΗΜΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΑ Η ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΤΖΕΝΤΑΙ ΙΟΥΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.
ΑΚΟΥΣ ΔΡΑΚΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΗΛΙΘΙΕ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΟΝΑΥ-ΑΡΧΙΔΑΣ ΣΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ.
ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΡΑΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΘΑ ΣΟΥ  ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΛΛΑΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΧΟΝΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΖΕΙ.
ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ Η ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ.
ΗΛΙΘΙΕ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΝΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ(ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕΣ ΣΑΝ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ  ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΜΝΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΠΑΛΑΚΙΔΕΣ.


ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ??
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ??
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ??
ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ????
ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ.
ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΑΣ,ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ.

ΣΟΛΟΜΩΝ
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%8E%CE%BD

ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ
http://el.science.wikia.com/wiki/%CE%A3%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE

 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 http://wwwtimezero.blogspot.com/p/blog-page.html

 ''ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ'' ''ΑΓΙΑ'' ΓΡΑΦΗ,''ΑΓΙΟΙ'' ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ
  http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/blog-post_3531.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ 21/5/18 ΑΠΟ ΤΟ Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ,ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΑΤΑΔ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ. ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ 21/5/18 ΑΠΟ ΤΟ Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΑΤΑΔ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡ...