Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΦΟΡΩΣΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ (ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΠΡΑΞΕΩΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ).ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΦΟΡΩΣΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ (ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΠΡΑΞΕΩΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ).Η Ο.Ε.Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2017, ΩΣ ΑΤΥΠΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ , ΕΞΕΠΕΜΨΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ , ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α., Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ:

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ 4 ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΣΕΝΤΑΙ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΓΙΑΧΒΕΧ ‘Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΤΗΡ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ , ΚΡΟΝΟΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ , ΑΡΗΣ , ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ , ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕΙΣΜΩΝ , ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΖΩΑ, ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗΣ, Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ 4 ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ (ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ).

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ.

Υ.Γ:

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΗΤΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΜΑΙΛΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΜΑΙΛΣ ΙΔΙΩΤΩΝ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗΣ "(ΕΒΡΑΙΚΗΣ) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ" ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ", ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ , ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΗ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ 666. ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΕΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ 888::: ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΝΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ  ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ  ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗ...