Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ (MILITARY ATTACHES) ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΝΑΣΑ-ΗΠΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΜΕ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ , ΑΝΩΘΕΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΑΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΑΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΑΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΣΙΑΣ.


http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2017/11/military-attaches.html


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ (MILITARYATTACHES) ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΝΑΣΑ-ΗΠΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΜΕ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ , ΑΝΩΘΕΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΑΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΑΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΑΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΣΙΑΣ.

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΟΤΙ Η ΝΑΣΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΕ ΓΟΜΩΣΗ ΚΕΦΑΛΩΝ ΦΩΣΦΟΡΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΕΡΑΓΗΣΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΛΑΜΨΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ ΟΡΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΡΑΤΩΝ (ΔΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΡΙΖΟΝΑ, ΟΧΑΙΟ, ΚΛΠ).

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΕΩΣ 16/11/2017 ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ ΑΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΡΑΤΩΝ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ''ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ'' ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΝΑΣΑ ΨΕΥΔΩΣ ΣΕ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ , ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ , ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΡΑΤΩΝ , ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ , ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΩΝ , ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ-ΓΕΩΡΓΙΑΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ-SERVERS INTERNET ΚΑΙ Η/Υ ΕΙΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΕΣ.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ –ΦΑΡΜΑΚΩΝ-ΥΔΑΤΟΣ. 

ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΕΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΗΠ.Ε.Ι (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) ΚΑΙ Θ.Ι.Μ (ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑ-ΜΟΓΓΟΛΙΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΟΙΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ (ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑ) ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι ΚΑΙ Θ.Ι.Μ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ , ΚΑΙ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ ΔΙΑ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι ΚΑΙ Θ.Ι.Μ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 2029.

ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ''HONG'' ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ EMP (ELECTROMAGNETIC PULSE) ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΩΡΙΝΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΙΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΚΟΥ-ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ: ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΟΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ , ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ , ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ , ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΤΤΩΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΩΝ , ΚΛΠ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ''SANDWICH'' ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΗΔΗ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ –ΟΡΓΑΝΩΝ ΡΑΝΤΑΡΣ-ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΛΠ.

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ''SANDWICH ΚΑΤΑ EMP'' :

ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΩΜΑ: ΚΟΙΝΟ ΦΥΛΛΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΡΩΜΑ : ΠΥΚΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΚΑΛΩΣ ΓΕΙΩΜΕΝΟ.
ΤΡΙΤΟ ΣΤΡΩΜΑ : ΚΟΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΩΜΑ.

ΔΙΑΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ –ΟΡΓΑΝΑ ΡΑΝΤΑΡΣ-ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ , ΔΙΟΤΙ ΤΟ EMP ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΚΑΛΩΣ ΓΕΙΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ .

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ: ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ Ο ΕΝΟΧΟΣ , Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΝΤΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ , ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ , ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ  ΤΩΝ ΠΛΗΤΤΩΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ.

ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.

ΛΑΒΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΑΧΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ''HONG'' ΚΙΝΑΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΩΝ ''ΑΟΑ'' ΚΑΙ ''ΟΤΟ'' ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΤΩΝ ''ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΩΝ'' ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΛΗΤΤΩΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ''HONG'' ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ''NSA'' ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ ΤΩΝ ΗΠΑ,  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΑΟΑ'' ΚΑΙ ''ΟΤΟ'' ΛΟΝΔΙΝΟΥ , ΩΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ''HONG'' ΠΡΟΣ ΤΗΝ ''NSA''-ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ-ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ . ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ '' GREAT OAKS LODGE'' ΔΙΑ ΟΜΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΤΤΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΩΣ ΑΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΜΥΝΑΣ.

ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟΥ. ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΠΡΑΞΤΕ , ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ HAARPΑΛΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ 

ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΝΕΓΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΗΤΟΙ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ-ΝΑΥΤΙΚΟ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ , ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΥΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.

ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.

ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ.ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.

ΑΔΤ: Δ.424419
Α.Τ: ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΗΛ :698 36579 54
ΤΑΧ.Δ/ΣΗ: 12 Elpidos str., city of Volos, N.Ionia, Hellas-Greece.

Υ.Γ(1) :

ΔΩΣΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ-ΝΟΜΩΝ –ΠΟΛΕΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΤΤΩΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΟΙΚΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΝΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ-ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ , ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ , ΚΑΙ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ , ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ , ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ , ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΩΝΩΝ ΤΩΝ ''ΑΟΑ'' ΚΑΙ ''ΟΤΟ '' ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

ΤΕΛΟΣ-ΟΒΕΡ.

Υ.Γ(2):

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ , ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΞΕΝΑ ΠΑΝ/ΜΙΑ, ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ.

Υ.Γ(3):
  

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΗΕ (ONU) , ΠΡΟΣ ΔΟΙΚΗΣΗ CIA, ΑΡΧΗΓΕΙΟ FBI , ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΗΕ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,  ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 50 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗΣ "(ΕΒΡΑΙΚΗΣ) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ" ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ", ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ , ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΗ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ 666. ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΕΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ 888::: ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΝΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ  ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ  ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗ...