Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ''KERBEROS HELLAS'' . ΙΣΟΠΕΔΩΣΙΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ''ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ'' ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ!!!. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ'' ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ''ΒΟΗΘΗΣΕΙ'' ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ''ΕΝΑΝΤΙΟΝ'' ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!!!. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΡΥΟΝΤΕ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ''ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ'' ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ''ΣΩΤΗΡΙΟΥ'' ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ''ΚΟΜΜΑΤΟΣ'', ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2017/09/kerberos-hellas.html


!!. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ''ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ'' ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ''ΣΩΤΗΡΙΟΥ'' ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ''ΚΟΜΜΑΤΟΣ'', ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ''KERBEROS HELLAS'' . ΙΣΟΠΕΔΩΣΙΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ''ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ'' ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ!!!. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ'' ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ''ΒΟΗΘΗΣΕΙ'' ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ''ΕΝΑΝΤΙΟΝ'' ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!!!. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΡΥΟΝΤΕ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ''ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ'' ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ  ''ΣΩΤΗΡΙΟΥ'' ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ''ΚΟΜΜΑΤΟΣ'', ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

"ΑΓΙΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ" O ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥ ΓΕΡΜΕΝΗ ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ...
Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ


NEΑR MΕTATRON ή NAΕR MΑTARON ΣΗΜΑΙΝΕΙ =
 ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ-ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ-ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ …ΜΕΤΑΤΡΟΝ.

Έχουμε να σημειώσουμε στην αρχή του βίντεο την εμφάνιση της «ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΟΔΗΣ ΠΕΝΤΑΛΦΑΣ» ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ (ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΝΤΟΣ ΚΥΚΛΟΥ) εμπεριέχοντας μέσα της τον Τραγόμορφο Μπαφομετ ή «Τράγο του Μεντες» του σατανιστου εβραίου μασόνου ΕΛΙΦΑΣ ΛΕΒΙ.

Όσον αφορά το καθαρό - ανόθευτο γεωμετρικό σχήμα του Πεντάκτινου Αστέρα (ΠΕΝΤΑΛΦΑΣ) είναι προφανής η τακτική των ...


δαιμόνων του Ελοχιμ Σιν ή Σενταϊ ΨευδοΓιαχβε της Σελήνης και των πειθήνιων οργάνων του ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΖΟΜΠΙ στη Γη, να βρωμίσουν και να μαγαρίσουν (όπως και στην περίπτωση της Τετρακτίδας-Σβάστικας) αυτό το πανάρχαιο σύμβολο ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ (ΠΕΝΤΑΛΦΑ – ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ως η μια πλευρά του Δωδεκάεδρου), δαιμονοποιώντας το, ώστε κατά τον μεσαίωνα και ακόμα και μέχρι σήμερα να τρομοκρατούνται και να διώκονται όλοι οι ερευνητές της Γεωμετρίας Δωδεκαεδρικού ΑΙΘΕΡΑ (5ου ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ - ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ), ως δήθεν ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ – ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ !!!

Δια να αποκλεισθή λοιπόν η έρευνα των Μαθηματικών του Πενταγώνου (Πεντάλφας), οι Ραββίνοι και η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ το κατέστησαν ως σύμβολο των τελετών του ...Σατανισμού, τις οποίες τελετές επινόησαν οι ίδιοι οι Ραββίνοι. Ο νοών νοήτο.Πράγματι είναι ιστορικό γεγονός ότι επί Θεοδοσίου ...του "μεγάλου", το Δωδεκάεδρο, το Πεντάγωνο και ο Πεντάκτινος Αστέρας χαρακτηρίστηκαν από το Ιουδαιο-χριστιανικό Φανάρι, ως "ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ", και οι Έλληνες Γεωμέτρες οι οποίοι τα Εδίδασκαν εθανατώνοντο ως "Υπηρέτες του Διαβόλου".Τα σκήπτρα αυτής της Ανθελληνικής συμπεριφοράς κρατά σήμερα το Πατριαρχείο Κων/λεως και το "Αγ(ρ)ιο" Όρος. Και τα δύο είναι έτοιμα να στρέψουν τον αμαθή όχλο εναντίον επιστημόνων που θα ερευνήσουν τα μαθηματικά Δωδεκάεδρου και Πεντάκτινου Αστέρος.

(Βλέπε στην αρχαιότητα και φριχτή δολοφονία της λαμπρής Ελληνίδας Μαθηματικού Υπατίας από φανατισμένο εβραιοχριστιανικό όχλο)

Τα μαθηματικά Γεωμετρίας Δωδεκαεδρικού Αιθέρα 
(ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ) έδωσαν όλη την προσελήνια τεχνολογία στους Ανδρομέδιους Έλληνες της προιστορικής Αθήνας, όπως έδωσαν και ομοίως την τεχνολογία στην Ανδρομέδια Ο.Ε.Α. που τα αποκατέστησε μέσω μη-ελεγχόμενης μη-παραψυχολογικής ανόθευτης επιστημονικής μεθόδου μετά από χιλιετηρίδες σκοταδισμού και καμμένων-κατεστραμμενων βιβλιοθηκών. (ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗ» στο ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ»). Οι Δρακονιανοί – Βοωτιδείς Σελήνης μέχρι σήμερα είναι διστακτικοί στο να παραδώσουν τέτοια γνώση και τεχνολογία στους Γήινους , ακόμα και προς τους Γήινους υποτακτικούς τους εβραίους-κινέζους και σάξονες, ως μια ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ – ΕΝΙΑΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ που τους στοίχησε την καταστροφή της Ατλαντίδας. Έτσι προτιμούν να μεταδίδουν «Τηλεπαθητικά» ελεγχόμενη περιορισμένη τεχνολογία με το σταγονόμετρο υπό τον μανδύα σχιζοφρενών ΑΦΥΣΙΚΩΝ ΥΠΟΣΤΗΜΩΝ (όχι ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ) με θεωρίες οι οποίες είναι αδύνατον να ενοποιηθούν και οι οποίες έχουν τρελάνει στην κυριολεξία όσους από τους επιστήμονες του κατεστημένου έχουν μπλέξει στα μασονικά δίχτυα τους. (Βλ. Εβραίο σεληνιαζόμενο Αινστάϊν, αδυναμία ενοποιήσεως και σχιζοφρενικές ασυμφωνίες μεταξύ θεωριών κβαντομηχανικής – υπερχορδών – σχετικότητος κλπ). Επίσης η αποδέσμευση μιας τέτοιας γνώσης θα διέλυε ολότελα τον άλλο σχεδιασμό τους με την ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ του ανύπαρκτου ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ. Χρησιμοποιούν μέχρι στιγμής την σχιζοφρενική υποστήμη τους και την ..."παραψυχολογικά" δοσμένη με ..."Σεληνιακό ΦΑΞ" διαστημική τεχνολογία τους ώστε να κατασκευστεί αστεία περιγήινη τροχιακή άμυνα "Πολέμου των Άστρων" στον ερχόμενο διαστημικό πόλεμο εναντίον της Γαλαξιακής Κυβέρνησης (κατ'αυτούς: "Διαβολική Γαλαξιακή Αυτοκρατορία του Κακού" εναντίον του ..."καλού" επαναστάτου Τζεντάϊ-Σιν-Σιων-Σινα-Σενταϊ ή Τζιουντ-Ιούδα).

Στο δεύτερο σκέλος της δυσφήμισης των αρχέγονων ελληνικών ιδεωδών από τα βρωμερά σεληνιακά συμπαιγνιακά όντα, ο Τράγος παρουσιάζεται ως μορφή του ανύπαρκτου διαβόλου (= το δεύτερο διαβολικό πρόσωπο του …καλού σεληνιακού «θεούλη»).

Αυτό έχει τη δόλια σκοπιμότητα δυσφήμισης και καθύβρισης του Πανός. Διότι ο ένας αληθινός τριαδικός Ταυτοκοσμικός μέγιστος «Θεός» των Ελλήνων, των Ορφικών και του Ερμή του Τρισμέγιστου, ΠΑΝΑΣ ή ΠΑΝ ή ΣΥΜΠΑΝ, ή ΚΟΣΜΟΙΟ ΣΥΜΠΑΝ, κατά την σεληνιακή περίοδο κατά την οποία οι σεληνιακοί και οι υποχθόνιοι δαίμονες υποδύονταν το απών ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ τεσσερακοντάθεο των Ουρανιδών-Διός (Επίσης δολίως υβριζόμενο ως Διάβολος-οφις-ζωο-γκοϊμ-Δράκος, όπως δείξαμε παλιότερα), ώστε να του επιρρίψουν μομφή «Διαβόλου» , «Εκφυλων Σεξομανών θεών προκλήσεως εμφυλίων ενδοπελασγικών πολέμων μέσω οιωνοσκοπίσεως» - «Τελετουργικής Ειδωλολατρίας», «Ανθρωποθυσιών» κλπ, επιχείρησαν να παρουσιάσουν τον Πανα ως Τραγόμορφο έκφυλο ανθυποθεό (!!!) ώστε αφού κατόπιν παρουσιάσουν ΚΑΙ τον ανύπαρκτο διάβολο ως ΤΡΑΓΟ, να γίνει η δόλια ταύτιση ΠΑΝΑΣ = ΔΙΑΒΟΛΟΣ (!!!!!!) . Ώστε να τρομοκρατούν και να αποκλείουν εσαεί τους έλληνες και τα λοιπά γήινα φυλακισμένα από αυτούς όντα από το να ερευνήσουν μέσω επιστήμης και να αισθανθούν τον ένα αληθινό μέγιστο ταυτοκοσμικό «Θεό» Πάνα ή ΣΥΜΠΑΝ με απώτερη σκοπιμότητα κατόπιν να τα παρασύρουν στην σεληνιακή πλάνη του ανύπαρκτου βάση της λογικής τρομοκράτη μυστηριώδους ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ (των συμπαιγνιακών διδασκαλιών του τύπου: ΑΓΑΠΑ ΜΕ ή ΚΑΗΚΕΣ του καλού και του …κακού θεούλη!!!! ΓΕΛΩΣ!!!), ώστε τα όντα να αποκοπούν τελείως από την οργανική συνειδησιακή σχέση τους με το ΣΥΜΠΑΝ – ΚΟΣΜΟ – ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ του οποίου είναι οργανικά μέλη – μικρο-οργανισμοί, και ώστε να καταλήξουν να ζουν ως ΈΝΤΡΟΜΑ (δηθεν)ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ υπό ΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ όπως πράγματι βλέπουμε σήμερα να λειτουργούν οι περισσότεροι άνθρωποι και ο σημερινός καρκινικός Υπο-πολιτισμός καταστροφής του Πλανήτη ως Ζωντανού Μεγα-Κυττάρου του Πανός.

Παρατηρούμε στην συνέχεια του εν λόγω αποκρουστικού σατανιστικού βίντεο κλιπ, τα τέρατα – δαιμονιζόμενα ζόμπι του εβραικού σατανιστικού συγκροτήματος NEAR METATRON τα οποία υποδύονται ελληνοκεντρικό προσωπείο (με στίχους Ορφικών Υμνων όπως "Ο Αστροθέτης" κλπ) ώστε να εξαπατούν τους νέους έλληνες που αναζητούν απεγνωσμένα το χαμένο προ πολλού φως του ανόθευτου αρχέγονου Ελληνισμού. Και εδώ είναι το μεγάλο κατάντημα. Διότι πως μπορεί να συμβιβάζεται η τερατόμορφη σατανιστική άθλια μορφή αυτών των νεκρόφιλων (ΜΕΤΑΛ ΘΑΝΑΤΟΥ) δαιμονιζόμενων άρρωστων ψυχικά και σωματικά τεράτων και του άθλιου εβραιοσαξονικού θορύβου τους, με το Κάλος, την Υγεία, την χαρά της Ζωής, την Φυσική Ομορφιά , την Αρμονία Μουσικής-Διανόησης και το Μέτρον που δίδαξε-γένησε έμπρακτα ο φωτοφόρος Αμφιγονικός Ελληνικός Πολιτισμός Δελφών (ΜΗΤΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ) και η Φωτοφόρος ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ;

Αντιγράφουμε ξανά από κείμενο της Ο.Ε.Α. Αποσυμβολισμούς:

]+[ : Έμβλημα "Ουδετέρων" συναισθηματικών λειτουργιών Καρδιάς - Ηλιακού Πλέγματος. Κωδικώς: Απόλλων (Το Απολλον) δι'έλξεως του Τ=>Λ και μεταπτώσεως Β=>Π του όρου "Α+-ΒΕΛΤΕΡΟΣ" (ΒΕΛΤΙΩΝ), συγκριτικός βαθμός του "Αγαθός".Απόλλων νεολατίνων: WALTER - VOLTAIRE, VOLTERO._Τον ανύπαρκτο "θεό Απόλλωνα" παριστούν και παρίσταναν παρ'αρχαίοις, τα σεληνιακά πνεύματα απάτης του Γιαχβεχ. Ομοίως τους λοιπούς "θεούς Δωδεκαθέου" ώστε να επιρρηφθεί μομφή εγκληματιών θρησκευτικών θεών απαιτούντων τελετουργική ειδωλολατρεία αγαλμάτων και θυσιών πάνω στο Ανδρομέδιο Πανεπιστημονικό-Διοικητικό επιτελείο του Διός._Προιστορικώς προ 9.600π.Χ: Ανάπτυξη - Συντήρηση - Άμυνα επιβιώσεως τεχνών πηγών υγειών συναισθημάτων:Αρχιτεκτονικής - Ζωγραφικής - Λογοτεχνίας - Μουσικής - Γλυπτικής - Ενδυματολογίας - Οικοτεχνίας - κλπ, με σκοπό την προεπιλογή αναλογίας - αρμονίας - ευμορφίας - δι'έκαστον έργον υλοποιήσεως (συμβολιζόμενη με δεξιόστροφη θηλυκή σβάστικα-τετρακτίδα - ΥΛΗΣ - ΠΥΚΝΩΣΗΣ) των επιστημών (συμβολιζόμενες με αριστερόστροφη αρσενική σβάστικα-τετρακτίδα - ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ/ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ - ΑΡΑΙΩΣΗΣ), άνευ βελτιώσεων ]+[ (Απολλώνειου Κέντρου, χρυσής τομής "φ"), τα έργα ύλης (δεξιόστροφη τετρακτίδα) των επιστημών (αριστερόστροφη τετρακτίδα), έχουν τερατομορφία κακουργημάτων.Δείγματα κακουργημάτων:Το διανόημα (Αριστερόστροφη Τετρακτίδα Ναζιστικής Γερμανίας - εβραιου Χισλερ-Χιτλερ) πολιτικής του εθνοκοινωνισμού ομότιμων εθνών είναι το άριστο πολίτευμα. Όταν όμως αναμιγνύεται με σεληνιακές σιωνιστικές "Θεωρίες Ναζισμού" (Ιουδαίου ROSENBERG) περί "Θυσίας ανθρώπων και αίματος προσφοράς στους Τεύτονες Θεούς", οι οποίες μηδενίζουν την τέχνη ]+[ (απολλώνεια αισθητική) της ήπιας αλλαγής πολιτεύματος και του σεβασμού αλλοεθνών πολιτευμάτων, τότε προκύπτουν τα εγκλήματα πολέμου με διαταγές των ιουδαίων Σεφαρντι: Χιτλερ - Αϊχμαν - Μύλλερ κλπ._Το διανόημα (Αριστερόστροφη Σβάστικα-Τετρακτίδα) στατικής μηχανικής οικοδομών χωρίς την ελληνική τέχνη αρχιτεκτονικής (συμμετρία - αέτωμα - κιονοφορία - εσωτερική αυλή) παράγει ανθρωποτροφεία βασανισμού ανθρώπων._Το υποδιανόημα συνθέσεως μουσικής χωρίς τους νόμους Αρμονίας (απόλλων) της Ελληνικής μουσικής τέχνης, παράγει ηχορύπανση εβραιοσαξονικού θορύβου (βλέπε Σατανιστική Ψευδελληνική ηχορυπαντική εβραιοσαξονική μουσική του σατανιστικού εβραικού συγκροτήματος NAER MATARON ή NEAR METATRON = ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ-ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ-ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ...ΜΕΤΑΤΡΟΝ του δαιμονιζόμενου ψευδέλληνα ψευδΕΥΜΟΛΠΟΥ)

Σημειώνουμε τέλος ότι τα τέρατα δαιμονιζόμενα ζόμπι του εν λογω άθλιου σατανιστικού συγκροτήματος εβραιοσαξονικού θορύβου, κάτω από την συνεχή υποβολή (καταληψία) σεληνιακών δαιμόνων του Ελλοχιμ Σιν Σενταϊ ψευδοΓιαχβε ΨευδοΟντα, ονόμασαν το συγκρότημα τους NAER MATARON πράγμα που αποτελεί υποσυνείδητο αναγραμματισμό της φράσεως NEAR METATRON που σημαίνει ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ (=ελάτε κοντά σε αυτή τη βρωμερή μουσική δαιμόνων – μαύρης μαγείας για να υποστείτε δαιμονική καταληψία και έλεγχο από τον σεληνιακό καμπαλιστικό αρχιδαίμονα ΜΕΤΑΤΡΟΝ).

Είναι γνωστό σε πολλούς ερευνητές ότι αυτά τα βρωμερά καρκινικά σεληνιακά και συμπαιγνιακά υποχθόνια όντα (υπόλογα στην Συμπαντική Δικαιοσύνη – Νεμεσις ενόψει του 2012) διαπράττουν συχνά τέτοιους κουτοπόνηρους Αναγραμματισμούς Τίτλων, και υποσυνείδητα μηνύματα μέσω ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ των τηλεκατευθυνόμενων ΖΟΜΠΙ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ-ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ-ΚΛΠ, και μέσω Ανάστροφων Υποσυνείδητων Στίχων αισχρής εκφυλιστικής μουσικής διαφθοράς των ελλήνων.

Με αυτό τον δόλιο δαιμονικό τρόπο εξαπατούν και παρασύρουν κυρίως την νεολαία και υποδυόμενα πολλές φορές στους πανηλίθιους οπαδούς του θεοσοφικού «ΛΑ.Ο.Σ. – ΕΨΙΛΟΝ 666» και της θεοσοφικής «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» τους Ήρωες και θεούς και ημίθεους του Δωδεκάθεου (από το 9.600 π.μ.Χ έως σήμερα Απόντες) καθώς και ένα γελοίο Ψευδοελληνοκεντρικό προσωπείο, ρίχνουν δηλαδή στην παγίδα τα νεαρά ελληνόπουλα που διψούνε για το αρχέγονο χαμένο προ πολλού φως του Ελληνισμού. Έτσι αυτά τα άτομα αντί να αφυπνιστούν και να δραπετεύσουν από την Πλανητική-Δαιμονική-Φυλακή(ΜΑΤΡΙΞ) καταλήγουν να βρίσκονται υπό συνεχή δαιμονική καταληψία του σεληνιακού καμπαλιστικού αρχιδαίμονα ΜΕΤΑΤΡΟΝ με αποτέλεσμα να καταστραφούν ως άνθρωποι διαπράττοντας ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΦΥΣΙΚΑ ΟΡΓΙΑ, ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΧΡΗΣΗ ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ, ΠΟΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΙΣΧΡΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ και λοιπά φριχτά αυτοκτονικά εγκλήματα, όπως πράττει και ο πανηλίθιος τελείως άρρωστος ψευδέλληνας και επίδοξος διώκτης της Ο.Ε.Α. δαιμονιζόμενος από όλα τα σημεία ψευδΕΥΜΟΛΠΟΣ παίρνοντας ο ταλαίπωρος όνομα (ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ) αρχαίου Ιερέα των Ευμολπιδών των Ελευσινίων Μυστηρίων (ως Όνομα-Πνεύμα υποδυόμενο από τους ανωτέρω συμπαιγνιακούς Δαίμονες του κακού και …του καλού θεούλη) . Αισχρό κατάντημα των νεοψευδελλήνων της νεοκινεζοεβραιοελλάδας..

Τίποτε άλλο. Σταματάμε εδώ προς το παρόν για να μη ξεράσουμε διότι η αηδία και η σαπίλα του σημερινού καταντήματος της Ελλάδας έχει φτάσει στο απροχώρητο.

*ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ NAER  MATARON.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ :




δειτε και μερικα ‘’κολακευτικα ‘’ σχολια:
Description: LordDisconnect
die мазафака )
Description: ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ
NO, YOU DIE
1
Description: dimitrisdimitriou
Τελικά έχεσε ο καλλιτέχνης ή ακόμα προσπαθεί.
10
Description: apollocapitalgroup
ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΥΠΑΚΤΙΚΕΣ ΚΛΩΤΣΕΣ
6
Description: Greek and English ASMR
Nazi piece of shit
10
Description: apollocapitalgroup
ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΕΞΠΕΡ, ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΩ
Description: Mr. Miyagi
αυτο που ξερω ειναι οτι στο πληκτρολογιο εισαι εξπερ ρε Πιπιτσα, αλλαξε κυλοτακι και ξαναελα, αντε σκατιαρη, γαμω τη μανα σου τη μπολσεβικα, και μην ξαναγραψεις γιατι θα ερθω να σε βρω, και θα κραταω καροτο......;)
1
Description: Purge ThePlagues
They sound very good but the video is ridiculous
8
Description: Christos Giannitsanos
Έξω από την χρυσή Αυγή Δεν έχεις θέση εδώ εσυ Μαλακα σατανιστη!!! Εμείς Που στηρίξαμε την χρυσή Αυγή απέχουμε Ζητώ η Παναγία και ο Χριστός ζητώ η Ελλάδα.......
9
Description: apollocapitalgroup
ΕΤΣΙ!!! ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ
3
Description: animadverte
I really love all their old albums. they are great until praetorians. I think that this is a decent song with some good idea. still, I am not very excited by the growl and the more death metal oriented sound. I think skotos aenon is by far their best album, and one of the best black metal album out there. I will force myself to listen to this new album, but I know that, for me, it is not going to last. really, really sorry.
6
Description: elizium777
κοινοβουλευτικο μπλακ μεταλ
6
Description: elizium777
όπως και να εχει η μουσικη τους είναι καταπληκτικη.απιθανα φωνητικα και ρυθμος πανζερ αν και προτιμω προσωπικα τους παλαιοτερο στυλ τους (up from the ashes etc)
Description: apollocapitalgroup
ΔΥΟ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ
3
Description: Dark Elite
oh, they changed..... damn that sucks
5
Description: N.G.E. ELLAS
Πρέπει να πάρει πουλί απο την Χ.Α ξεφτίλας...
7
Description: apollocapitalgroup
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΥΛΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ. ΦΡΑΠΟΤΣΙΓΑΡΟ ΦΟΥΛ
5
Description: Mr. Miyagi
εσυ εχεις παει? εισαι μελος της χρυσης αυγης δηλαδη....
Description: José Antonio Costales Lancharro
2.20... Vital Remains???
4
Description: ainstein666
ha ha
Description: megadronGR
hail naer mataron
4
Description: Paranoid
Perfect music to grab a hammer and smash the skull of modernist scums! Totally brutal and artistic!
5
Description: apollocapitalgroup
YEAP ONLY THAT THE MODERNISTS USE THIS AS A BUTTER ON THEIR BREADSLICE
3
Description: Максим Lichevaro
Уровень злости настолько высок, что можно обосраться
3
Description: Kat Verdugo
Fucking great!!!! The best evolution of NM until ode to death. Long life to new Era of NM. Grrz from Colombia!
3
Description: apollocapitalgroup
IN GREEK IS ΚΩΛΟΜΠΙΑ
4
Description: Beard Banging
That moment when you hear the guitar solo for first time and you know they're Polish :)
3
Description: animadverte
for the polish sound I agree with you. especially in the central part of the song. (however, I really preferred them when they played pure black metal.)
Description: apollocapitalgroup
NO THEY ARE GEEK
2
Description: maria oikonomou
Amazing new song, can`t wait to hear the whole album! Very promised song...
2
Description: dead christ
At Last...
2
Description: alive tone
Ε Γ Ε Ρ Θ Η Τ Ω
22
Description: FreeMan Flow
δεν εχουν δωσει ποτε πολιτικοποιημενη συνεντευξη, ουτε καν στις γιορτες του Μετωπου νεολαιας της Χρυσης Αυγης παιζουν δεν εχουν σχεση με την πολιτικη
1
Description: apollocapitalgroup
ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΚΑΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΑΜΑΤΟΣ
2
Description: Κωνσταντίνος Μαγγανάς
ΤΕΡΑΤΑ γιά ηλιθιοποιημένους οπαδούς τού σκότους....
7
Description: dimitrisdimitriou
Άντε μωρή λουλού που θες να το παριστάνεις και Black Metal man τραχανά.Απορώ πως δεν γελάς με την ύπαρξή σου.xaxaxaxa
Description: apollocapitalgroup
ΧΑΔΕΣ ΤΑΡΤΑΡΟΥΣ ΤΡΑΧΑΝΟΥΣ
3
Description: Psychopathis
έχουμε στίχο?
1
Description: apollocapitalgroup
"...ΜΟΥ ΣΤΟΜΩΣΕ Ο ΤΡΙΦΤΗΣ ΚΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ ΞΕΝΥΧΤΗΣ..."
4
Description: Mr. Miyagi
o ειδικος κοπρολαγνος μιλησε.....
Description: alojz666300360
Abbath! Ty już jesteś taki gruby?
1
Description: Odium Records
Excellent Work!
1
Description: Юрии
Ксеркс
1
Description: axilleas kr
τι στο πουτσο
1
Description: ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΙΧΕ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ
4
Description: Mr. Miyagi
ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ναι, ενω εσυ θα ησουν στον καναπε πατωντας like.....α ρε μαλακισμενα. Μεγαλα αρχιδια εχει, που καθησε 1 χρονο μεσα χωρις να κανει πισω...εσενα αν σε βαζανε ενα χρονο φυλακη χωρις λογο, ΠΙΠΕΣ θα εκανες στο ΣΥΣΤΗΜΑ για να σε βγαλουν εξω.....πολεμιστη του πληκτρολογιου.
1
Description: hXc 77
Και η μαλακια έγινε τραγούδι....
1
Description: Ulfbert ToD
akoma prospa8w na katalavw an autoi einai oi naer mataron
1
Description: Ulfbert ToD
Mono mh suskeuasmena
Description: Mr. Miyagi
Ulfbert ToD δεν το ειπα σε σενα....
Description: Megadron13 sketo
epic
1
Description: Irmina Lipowska
straszna lipa. nic już nie mają do zaproponowania. oprawa sceniczna zerżnięta z gorgoroth, pomalowane japy rodem z immortal a muzyka tandetna.... straszna kupa..
1
Description: soulcidevideos
I see they maintained the same brutal sound from "Long Live Death". Very good... The vid's like "How many runes did you find in the vid? Can you name all of them?" 😀
1
Description: mathieu2405
From greek greatness to bullshit. I Miss Up from the Ashes Era
1
Description: apollocapitalgroup
SEEMS THEY HAVE BEEN WANKING LATELY. UNEXPLAINABLE THEIR CURRENT CONDITION. EMBARASSING VOTERS ON PURPOSE MAYBE?
3
Description: Αντώνης Παρασχάκης
The singer is that neonazi that got beat up by anarchists and was crying like a bitch on tv. lol
5
Description: Mr. Miyagi
Αντώνης Παρασχάκης ναι τον σαπισαν στο ξυλο....ακριβως οπως κανουν οι αλβανοι παρακρατικοι αναρχοφασιστες, οταν επιτιθενται στα ..κλειστα γραφεια της χρυσης αυγης με 2 διμοιριες ματ για καλυψη και...παλευουν με τους...τοιχους...;))
2
Description: Jim B
Δεν μπορω να καταλαβω. Τι ειναι ολο αυτο; Αν προκειτε για ωδες προς τους θεους, καλα κανει παντως. Η θρησκεια του εθνους δεν ειναι η εβραικη.
Description: Ekaterini Pap
σιγουρα κατι εχει φαει και ζοριζεται να τραγουδησει...
2
Description: apollocapitalgroup
ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ... ΤΖΑΜΠΑ ΟΛΑ
3
Description: Mr. Miyagi
εμεις εσενα θελουμε, βγες μπροστα εσυ να βοηθησεις τον δημιουργικο ελληνα...αντε τι περιμενεις? σε στηριζουμε, εσυ θα μας σωσεις...σκατιαρηδες, ολη μερα πισω απο ενα πληκτρολογιο, κανετε επαναστασεις.
Description: mindssovereign
I gotta get outta this house
2
Description: mindssovereign
δεν σας καταλαβαίνω, σας ευχαριστώ
Description: mindssovereign
Ω Στέπα
Description: Izlamabadhoho
Αυνανισε τον τάφο σου ένα τέσσερα οκτώ οκτώ
1
Description: Opiekun Dps
Vocalist presents pure infantilism , he looks like singing egg :D The egg is angry because someone sucked yolk out.
21
Description: Willhelm
You judge someone by the way they look? That is very bad!
Description: Hellas Cause of Honour 88
TEΛΕΙΟ VIDEO ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΩ !!!!!
Description: Step Forward
Κρεμαλες στους ναζι
Description: Step Forward
Βρε αντε κ γαμησου που θα κανεις κ τον συνηγορο του χοντρο μπουλη που μπηκε κ γισ την Ελλάδα φυλακη καθυστερημένε
Description: Mr. Miyagi
οταν αυτοι που τον βαλανε φυλακη ειναι αυτοι που κατεστρεψαν την ελλαδα και ειναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ - ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ - ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ...εσυ τι ψηφισες στις τελευταιες εκλογες ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ, ε? υ.γ. και δεν ειμαι συνηγορος σε κανενα - δεν το χρειαζετε αλλωστε - χεσμενη εχω αυτη τη μουσικη, ΑΛΗΘΕΙΕΣ λεω.
1
Description: 69MindOverMatter69
και τώρα γλυκές μου ψυχούλες θα περάσουμε στο υμνητήριο μέρος του προγράμματός μας με το ευλογημένο μας τέκνο της ΧΑ Γιώργο Γερμενή σε ρόλο δεξιού ψάλτη να ερμηνεύει σεβάσμια εδάφια της ιεράς γραφής του κυρίου υμών ηισού χριστού με τη γνωστή του ανεξάντλητη χριστοπιστία και μελιστάλακτη φωνή !!!!
Description: p a n o s
Η Μαλακια πάει σύννεφο.......
Description: ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ
ΚΑΙ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
1
Description: Harrison dumah clark
That riff is epic
Description: ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ
cipe si ffir tahT
Description: Jimis Gavan
χωρις ειρωνια κλπ απο καπου αλλου με εβγαλε εδω οκ αυτος ειναι ο καιαδας κλπ ολα αυτα οκ .Υπαρχει στιχος ?αυτα που λεει τα καταλαβενει κανεις η εγω ελεω ηλικιας δεν το χω ?μουγκριζει η λεει στιχους ?
Description: apollocapitalgroup
ΜΑΥΡΟ Η ΑΣΠΡΗ?
2
Description: Grenadieros
Καταλαβαινει κανεις τι λεει ο Γερμενης;
Description: Mercenary11111
Δεν ρωτας καλυτερα αν ο ιδιος ο Γερμενης καταλαβαινει τι λεει ????????
Description: apollocapitalgroup
ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΠΡΟΩΡΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΕΣΟΝΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
2
Description: Pwyll Crusader
Поел Макарон _\m/
Description: Prickly Taxi Ride
They seem like a friendly bunch.
Description: Gunner Ortega
Music is cool, raw and brutal. But the clip sucks with visual Fashion stuff.
Description: Blutroth
What happened to black metal? Why are they now death metal?
Description: apollocapitalgroup
Poverty makes new-greeks even more idiots
3
Description: nexarulhu 1990
shit now they sound like behemoth...
Description: apollocapitalgroup
I AM SURE THAT YOU SMOKE
2
Description: apollocapitalgroup
Α ΝΤΑΞ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...