Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ –ΓΕΣ-ΓΕΑ-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ. –ΚΥΠ/ΕΥΠ. ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΕΦΟΔΟΥ HECKLER-KOCH 417 A2-20'' ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ , ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ HECKLER-KOCH G3 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΤΗΣ HECKLER-KOCH (KOHEN-ΚΟΕΝ).

http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2017/08/heckler-koch-417-a2-20-heckler-koch-g3.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ –ΓΕΣ-ΓΕΑ-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ. –ΚΥΠ/ΕΥΠ. ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΕΦΟΔΟΥ HECKLER-KOCH 417 A2-20'' ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ , ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ HECKLER-KOCH G3 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΤΗΣ HECKLER-KOCH(KOHEN-ΚΟΕΝ).

ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΥΦΕΚΙΟ , MPT-76, ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ 600 ΜΕΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ HECKLER-KOCH G3. ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ MPT-76 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΑ 50,000 ΟΠΛΑ ''FN'' , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ''ΦΩΣΦΑΤΩΣΗΣ''.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ 50,000 FN ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ FN ''SCAR HEAVY DUTY'' ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ MILITARY INTERVENTION M200 ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 2,500 ΜΕΤΡΩΝ ΩΣ ΟΠΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ''BARRETΤ'' ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ''ANZIO'' ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 5,000 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ''ISTIGLAL''  ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 4,000 ΜΕΤΡΩΝ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ''ISIS'' , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. 

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ 12 ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ISIS ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΣΟΒΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΤΥΦΕΚΙΟ MPT-76 , ΤΟ ''MILITARY INTERVENTION M-200'' ΚΑΙ ΤΟ ''ISTIGLAL''ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΥΛΙΚΟΥ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ''ISTIGLAL'' ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΝ ΣΕ ΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ , ΜΕ ΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ , ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 4,000 ΜΕΤΡΩΝ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΟΠΛΟΥ ''''ANZIO ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ , ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΟ ΟΜΟΙΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΘΡΑΥΣΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΒΑΡΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟ ''ANZIO'' 

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΔΥΤΙΚΩΣ ΕΩΣ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΜΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΥΠΟΥ ''ISIS'' ΗΤΟΙ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΠΗΓΩΝ ΝΕΡΟΥ , ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΝΟΣΩΝ ΚΛΠ.
ΔΙΑ ΤΙΣ ΜΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΚΡΗΤΗΣ ΚΛΠ, Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ . ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ''ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ'', ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ-ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ- ΚΛΠ, ΣΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ .

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ''ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ'' ΚΑΙ ΤΗΣ ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ'' ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (KARA-JAFFERI) ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΠΟΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ . ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.
ΗΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ''ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ '' ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΣΧΕΔΙΟΥ .
ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ –ΝΑΥΑΡΧΟΙ-ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ.

ΤΕΛΟΣ –ΟΒΕΡ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΕΑ.
ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ , ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ .

Υ.Γ:

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΤΥΦΕΚΙΑ ΕΦΟΔΟΥ ΗΚ-417 ΤΗΣ HECKLER-KOCH ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΗΚ-417 , ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΤΥΦΕΚΙΟΥ MPT-76 .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗΣ "(ΕΒΡΑΙΚΗΣ) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ" ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ", ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ , ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΗ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ 666. ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΕΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ 888::: ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΝΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ  ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ  ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗ...