Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

- COSMIC ETNA - ΣΗΜΑ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ.....] --- ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!


http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2017/06/cosmic-etna.html


!

http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2017/06/29617-uck-200000-isis.html

ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟ, Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 29/6/17 ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ''UCK'' ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ 200,000 ΑΝΔΡΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ''ISIS'' ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟ,

Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 29/6/17 ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ''UCK'' ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ 200,000 ΑΝΔΡΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ''ISIS'' ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΑΝ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ''SECURIMI'' Η' Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ''ΜΙΤ'' ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΔΕΚΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΤΟΤΕ Ο ''UCK'' ΜΕ 200,000 ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥΣ  ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ. ΑΠΛΩΣ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, Ο ''UCK'' ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ : '' ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΤΕ, ΕΙΣΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΕΤΤΟΒΟ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΦΑΞΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ''.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ 1η ΚΑΙ ΤΗΝ 4η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ''UCK'' , ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ''ISIS'' ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΩΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΔΕΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΠΟΛΕΜΟΙ ΣΕΡΒΟΙ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ''UCK'' ΑΠΟ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΤΟΣ ΚΟΣΣΟΒΟΥ!!!.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΦΑΓΜΕΝΑ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΣΤΡ/ΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΒΟΛΟΣ.


http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2017/06/blog-post_17.html

ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ‘’ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ’’.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ‘’UCK’’ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΣΣΟΒΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ‘’UCK’’ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΤΡΑΤΟ ‘’ΑΣΣΥΜΕΤΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ’’ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ‘’ΑΤΑΚΤΩΝ’’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ 200,000 ΑΝΔΡΩΝ 40 ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ‘’ISIS’’ , ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ, ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ‘’ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ’’. ΕΓΩ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ  ΑΛΛΟ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ. ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ.

ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΞ/ΚΟΣ ΤΟΥ ‘’Α2’’ ΤΟΥ ‘’ΓΕΑ’’ , ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ‘’ΓΕΣ’’ ΤΗΝ ΠΡΟΘΑΝΑΤΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ‘’ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΑΥΜΑ’’.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ.
ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΗΛ: 693 1836204/698 3657954


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΕΕΘΑ --ΓΕΣ-- ΓΕΝ-- ΓΕΑ, ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ., ΑΤΑΔ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ::: ΙΔΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ PRONEWS 3/11/18 ΜΕ ΘΕΜΑ:::<< ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΑ--ΠΝ ... >>, ΔΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΝΤΙΠΛΟ'Ι'ΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ " ATMACA-- HGK-- 82" ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 200+ ΧΛΜ , O OΠΟΙΟΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ BΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΩΝ 180 ΧΛΜ ΤΩΝ "EXOCET III" TΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ "HARPOON" TΩΝ 90 ΕΩΣ 124 ΧΛΜ.__ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΩΝ ΑΤΜΑCA ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ , ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ-- ΙΟΝΙΟ-- ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.__

Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΕΕΘΑ --ΓΕΣ-- ΓΕΝ-- ΓΕΑ, ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ., ΑΤΑΔ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ  1ης  ΣΤΡΑΤΙΑΣ::: ΙΔΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡ...