Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Πειθαρχία ατομικού και μαζικού Υποσυνειδήτου μέσω εφηρμοσμένης τεχνολογίας Διανοητικού Ελέγχου εξ αποστάσεως. Πειθαρχία ατομικού και μαζικού Συνειδητού μέσω εφηρμοσμένης τεχνολογίας Ολογραφίας LASER προκλήσεως " Υπερφυσικών Φαινομένων " εξ αποστάσεως .

ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΝΑΙΔΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΦΕΝΣ ΤΟΥΡΚ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ (PRO ΝΕWS) ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΙΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΕ  ΤΟ ΑΟΙΔΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ  ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΣΙΝ, ΣΙΩΝ, ΣΙΝΑ=ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ,ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ,ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ,ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ  ΤΟΥ  ΨΕΥΤΟΘΕΟΥ,ΨΕΥΤΟΩΝ SIN SION SINA.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ  ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 31.05.1988 ΜΕ ΘΕΜΑ ΙΑ

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

ΣΑΣ ΝΑΡΚΩΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ Ο  ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΦΥΛΗ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ  ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5.000.000.000. ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΙΝΑΣ ΚΟΡΕΑΣ , ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΙΚΩΠΟΙΗΣΗ Η Ο.Ε.Α. 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ  ΚΑΙ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΠΡΟΦΗΤΑΔΕΣ,ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ,ΠΑΠΑΔΕΣ,ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΠΑΙΣΙΟΙ Κ.Τ.Λ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΑΡΜΑΓΕΔΩΛΑΓΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ,ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΙΣΧΡΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ,ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ  ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΦΥΛΗ.

ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΕΣΩ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΙΝ,ΣΙΩΝ ,ΣΙΝΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟΤΕΧΝΗΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΣΕΛΗΝΗ Η ΛΕΒΑΝΙΑ Η ΑΝΩ ΣΙΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .

ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ,ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ`(ΒΑΛΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΟΗ) ΚΑΡΔΑΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΟΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΧΘΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1900 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΩΣΠΟΥ ΚΑΤΑΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΩΜΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ Ν.Α.Σ.Α. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ  ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ 960 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΤΕΙΣ  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΥΙΟ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΛΗΚΟΠΡΕΠΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ,  ΠΟΥ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΟΣ ΣΚΟΝΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ .

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ Η ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ Ο ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΡΟΝΟ ΣΑΒΑΩΘ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ .

ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΓΓΛΙΑ ,ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΥΠΟΙ ΤΥΠΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΑΙΚ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΕΣ Κ.Τ.Λ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΙΝΑΣ -ΚΟΡΕΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΧΟΓΚ ΣΑΓΚΑΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.

Η ΜΟΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ,ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ, ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗ ΤΟ ΠΑΖΛ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ.

ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΛΕΩ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ,ΠΕΙΝΑ ,ΦΤΩΧΙΑ,ΤΡΟΜΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΕΣ 666  ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΑΝΑΜΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ,ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ =ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ,ΑΛΒΑΝΙΑΣ,ΣΚΟΠΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ.

ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΑΝ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ  ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

Πειθαρχία   ατομικού   και   μαζικού   Υποσυνειδήτου   μέσω  εφηρμοσμένης   τεχνολογίας   Διανοητικού   Ελέγχου   εξ    αποστάσεως .


Πειθαρχία   ατομικού   και   μαζικού   Συνειδητού   μέσω   εφηρμοσμένης   τεχνολογίας   Ολογραφίας  LASER προκλήσεως  " Υπερφυσικών   Φαινομένων " εξ   αποστάσεως 


ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΜΦΥΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ 

ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

ΕΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ 
ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΣ ΒΡΙΣΕ ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑ.

ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΒΑΡΥ.
 ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΣΕ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ,   ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΥΦΛΩΝΕΣΑΙ.

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΦΙΛΕ Η ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗ Η ΓΝΩΣΤΟ Η ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ,Η ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ Η Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. 


ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΔΗΓΟ.
Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ,ΘΑΡΡΟΣ,ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ.

ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟ  ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ  ΤΡΟΠΟ  ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ
ΘΑΡΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΒΡΙΣ ΥΠΟ ΝΕΜΕΣΙΣ ΔΙΑΤΕΛΕΙ Ο ΕΤΑΙΡΑ ΥΙΟΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΙΔΕΕΣ.
Η ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ

ΔΥΝΑΜΙΣ 


ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΑΛΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗΣ "(ΕΒΡΑΙΚΗΣ) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ" ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ", ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ , ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΗ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ 666. ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΕΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ 888::: ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΝΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ  ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ  ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗ...