Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΕΑ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ , ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ, ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ Δ/ΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2016/09/blog-post_10.htmlΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ.

ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΕΑ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ  ΞΑΝΘΗΣ , ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ, ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ Δ/ΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
 
Η ΟΕΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΠΑΙΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ‘’ΚΕΡΒΕΡΟΣ HELLAS’’ ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΓΕΦΥΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΒΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ‘’SAMUR’’ ΓΕΦΥΡΩΣΕΩΣ ΕΒΡΟΥ. Η ΟΕΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ.

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΜΑΖΙ  ΜΕ ΤΟ ‘’SAMUR’’ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ .  ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ‘’SAMUR’’  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ‘’Τ.Ο.Μ.Α’’ (ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΜΦΙΒΙΟ ΟΧΗΜΑ ΜΑΧΗΣ)  ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ  8 ΕΠΙ 8 (ΟΚΤΑΚΙΝΗΤΟ) , ΛΑΣΤΙΧΟΦΟΡΟ  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΑΝΑΡΙΧΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ . ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ Τ.Ο.Μ.Α ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΑΚΤΕΣ ΕΒΡΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΓΕΦΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ‘’SAMUR’’ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΑΛΛΩΝ ΤΥΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΒΑΡΕΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (LEOPARD, ΚΛΠ) .

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ‘’Τ.Ο.Μ.Α’’ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑΤΑ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ‘’SAMUR’’ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ.
ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΡΑΦΟΝΤΕ ΔΙΟΤΙ Η ΟΕΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ ΤΟΥ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΕΦΥΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΑΜΦΙΒΙΑ Τ.Ο.Μ.Α ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ .

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ 200,000,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ  ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΒΙΛΛΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΤΟΥ ΧΕΦΝΕΡ (ΠΛΕΗΜΠΟΗ) , ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ 10 ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΥΣ ‘’SUPER VITA’’  ΔΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ.


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΑΡ. ΤΑΥΤ: Δ.424419 , Α.Τ ΑΣΦ. ΒΟΛΟΥ.
ΤΗΛ: 698 365 7954


Υ.Γ:

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ‘’ΜΙΤ’’ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΗΣΟ ΘΑΣΟ ΟΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ‘’ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ’’ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΕΡΑΥΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΒΡΟΧΗ  ΣΤΟ ΝΗΣΙ , ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ‘’ΜΙΤ’’ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ , ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ , ΣΤΗ ΘΑΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ. ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΝ ΑΝΤΙΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΧΥΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ , ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.


ΟΧΗΜΑ  ''SAMUR'':
 
SOS-SOS ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΕΑ:

ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ:
 
ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΦΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ''ΜΙΤ'':

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗΣ "(ΕΒΡΑΙΚΗΣ) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ" ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ", ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ , ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΗ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ 666. ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΕΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ 888::: ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΝΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ  ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ  ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗ...