Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ΤΟΝ ΤΑΧΑ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ Η ΣΙΝ ΣΙΩΝ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΡΑΚΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΡΙΚ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΙΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΕΑ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ .


Εμφανίζει εισοδήματα συνολικού ύψους 271.050 ευρώ

Ο πιο πλούσιος πολιτικός αρχηγός φαίνεται πως είναι ο αρχηγός της Χρυσής ΑυγήςΝίκος Μιχαλολιάκος, με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, όπως προκύπτει από το Πόθεν Έσχες του 2013 (χρήσης 2012) που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Μιχαλολιάκος εμφανίζει εισοδήματα συνολικού ύψους 271.050 ευρώ. 

Επίσης, έχει 10 εγγραφές ακινήτων μαζί με καταθέσεις ύψους 183.372 ευρώ και συμμετοχή σε δύο επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__ ΣΗΜΑ:::  (1):  Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡ...