Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


http://youtu.be/rTNEwqx9QRk


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΥΠΩΣΑΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

1) 14 ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ

ΚΑΙ

2) ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΝΕΚΡΟΙ

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ http://rapidshare.com/files/3817654930/EKTIPOSEIS.rar !!!  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ 6 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ 14 ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΙΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΟΝΑΔΩΝ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ , ΚΛΠ ΚΛΠ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ:

http://www.ellinikos-stratos.com/diktyo/map-monada.asp?nomosID=8
ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΠΕΔΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΙΕΥΘΗΝΣΕΙΣ

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΗΝΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ (ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΕΙΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ)
http://www.vrisko.gr/dir/enoples-dynameis/

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΤΟΥ ΜΗΝΑ:ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ  ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ:

ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/02/blog-post_884.html


Α’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
https://rapidshare.com/files/1297523048/ΣΗΜΑ ΙΣ_ εγχ.επιβιώσεως.rar

Β΄ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ «ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» «ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» ΚΑΙ «ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ»
https://rapidshare.com/files/2828776322/B ENXIRIDIO--TELIKO TELESIGRAFO.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗΣ "(ΕΒΡΑΙΚΗΣ) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ" ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ", ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ , ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΗ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ 666. ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΕΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ 888::: ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΝΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ  ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ  ΔΟΛΙΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΤΗ...