Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ: ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΒΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΕΚΤΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΚΕΤΟ ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ..

ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΚΕΤΟ ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ (ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ) ΚΑΙ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΕΡΜΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΙΔΙΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΙΔΙ ΟΣΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!
ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΤΗΣ" ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

(ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΚΕΤΟ ΤΟ ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1%CF%82

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΝΕΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ: Ευνούχισε τα βέλη!! Διάβαζε: Άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_2094.html

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΚΥΡΙΩΣ 4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/4.html


ΖΗΤΩ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!!! ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ! ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ: ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ [ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΚΑΚΩΝ] ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΣΙΧΑΘΗ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8701.html

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/search/label/%CE%9D%CE%91%CE%96%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΕΕΘΑ --ΓΕΣ-- ΓΕΝ-- ΓΕΑ, ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ., ΑΤΑΔ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ::: ΙΔΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ PRONEWS 3/11/18 ΜΕ ΘΕΜΑ:::<< ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΑ--ΠΝ ... >>, ΔΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΝΤΙΠΛΟ'Ι'ΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ " ATMACA-- HGK-- 82" ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 200+ ΧΛΜ , O OΠΟΙΟΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ BΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΩΝ 180 ΧΛΜ ΤΩΝ "EXOCET III" TΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ "HARPOON" TΩΝ 90 ΕΩΣ 124 ΧΛΜ.__ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΩΝ ΑΤΜΑCA ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ , ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ-- ΙΟΝΙΟ-- ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.__

Σ/Σ/ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΕΕΘΑ --ΓΕΣ-- ΓΕΝ-- ΓΕΑ, ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ., ΑΤΑΔ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ  1ης  ΣΤΡΑΤΙΑΣ::: ΙΔΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡ...