Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!! * ΗΧΗΤΙΚΟ *


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ) ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ:

ΣΗΜ: ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΕΣΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ.
ΠΕΡΕΜΒΟΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ. ΠΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΑΟΥΛ Ή ΡΑΛΛΗ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ……. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.. Η ΑΡΧΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ «DENDIO», ΩΣ ΣΥΜΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «DONDOLO» ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΩΝ ΒΕΝΕΤΙΑΣ.
Ο ΔΕΝΔΙΑΣ (Ή DENDIO Ή DONDOLO) ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ (Ή ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ Ή ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ ΖΑΝΝΑ), ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΞΟΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΗΘΙΚΟΥ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ, ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΪΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, DENDIA, Ή DENDIO Ή DONDOLO, ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΩΣ ΑΠΟΒΑΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ / ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ)  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΔΗΓΕΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ:
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΟ DENDIO Ή DONDOLO, ΔΙΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ, ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ. ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟ 2012, Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ Ή DONDOLO ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ 150 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΤΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΖΗΤΟΥΝΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ..

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.
ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.
ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Ο.Ε.Α.
ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ.
ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τον Τέκτονα Δένδια…Τον “τρόφιμο” των στοών!
«Αλβανικά εδάφη Κέρκυρα και Ιωάννινα κατά το πολιτικό σκέλος του UCC»
Εξελίξεις σχετικά με τους αστυνομικούς και λοιπούς ένστολους, με τις διαδηλώσεις για τις περικοπές και τα αιτήματα τους:
Οι ένστολοι διαδηλώνουν σε όλη τη χώρα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ DODO ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ DODOLO (ΔΙΟΡΘΩΜΈΝΟ)
Το Ντόντο (΄Eλληνες) έχει ήδη εξαφανιστεί από τα μέσα του 17ου αιώνα. Το Ντόντο (΄Eλληνες) δεν φοβόταν καθόλου τους ανθρώπους (DODOLO) και αυτό, σε συνδυασμό με έλλειψη μαχητικότητας του, το έκανε εύκολη λεία για τους ανθρώπους (DODOLO), Ωστόσο, βιβλία της εποχής(παλαιά διαθήκη) είναι γεμάτα από αναφορές σχετικά με την κακή γεύση και το σκληρό κρέας του από τις αναφορές αυτές διαπιστώθηκε ότι ο άνθρωπος (DODOLO), δεν ήταν ο μοναδικός λόγος εξάλειψης του Ντόντο (΄Eλληνα). Αν και υπάρχουν διάσπαρτες αναφορές(αγία γραφή-ομαδικοί τάφοι ελλήνων) για μαζικές δολοφονίες Ντόντο (΄Eλληνων) για την τροφοδότηση των πλοίων (ΚινεζοΜογγολικοί Στρατοί ), αρχαιολογικές έρευνες(γερμανοί αρχαιολόγοι που απελάθηκαν) έχουν βρει μέχρι στιγμής πενιχρά στοιχεία της ανθρώπινης (DODOLO) θηρευτικής δραστηριότητας σε αυτά τα πουλιά (Έλληνες). Όταν οι άνθρωποι (DODOLOS), έφθασαν αρχικά στον Μαυρίκιο, (Ελλάδα) έφεραν μαζί τους άλλα ζώα (λαθρομετανάστες) που δεν υπήρχαν στο νησί πριν, συμπεριλαμβανομένων σκύλων,(κινεζοκοσοβάρων) αλλά και χοίρους(κινεζοπακιστανών), γάτες(κινέζων), αρουραίους(κινεζοσομαλών), που λεηλάτησαν τις φωλιές(σπίτια) των Ντόντο (΄Eλληνων), ενώ οι άνθρωποι (DODOLOS) κατέστρεψαν τα δάση, όπου τα πουλιά (΄Eλληνες) είχαν τα σπίτια τους. Υπάρχει κάποια διαμάχη (Πανεπιστημίου Σαγκάης-Πανεπιστημίου Πεκίνου) γύρω από την ημερομηνία εξαφάνισης των Ντόντο.(΄Eλληνων) Υπάρχουν αναφορές ότι "η εξαφάνιση του Ντοντό(΄Eλληνων) συνήθως χρονολογείται στην τελευταία παρατήρηση που επιβεβαιώθηκε το 1662, όμως κάποιοι ναυαγοί (Ελέυθεροι επιστήμονες) ναυτικοί (Ο.Ε.Α) αλλά και πολλές άλλες πηγές (αγία γραφή) δείχνουν την πιο πιθανή ημερομηνία το 1681.

DODO
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%84%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%BF

DODOLO
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8006.html

(Πανεπιστήμιο Σαγκάης-Πανεπιστήμιο Πεκίνου Έτος 2030)
http://www.youtube.com/watch?v=kXc85OwsDb0

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ "Α2" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ.__ ΣΗΜΑ:::  (1):  Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡ...