Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (Ο ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ))


 ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ  ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΑΥΤΟ
 ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ????
ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΘΩΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΟΤΕ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.

ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ

ΙΔΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ.


K

LOWENBRAU
  ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.


Π
ΠΕΖΟ
 ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΘΩΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ.

 
BAYΕRΝ

EΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ  .ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΣΤΑΣΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ  ΠΑΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΟΙ,ΦΙΔΙΑ,ΧΕΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ Κ.Τ.Λ.
ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
Π.Χ. ΧΕΛΩΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ.
ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΩΑΣΗ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ.


SΑΑΒ
 ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΕΛΗΝΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 19 ΑΙΩΝΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΙΧΘΕΙ ΤΟ 1999 ΕΩΣ ΤΟ 2002 ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ 960 ΣΚΑΦΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΝΑΓΕ.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.

ΑLFA POMEO

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ  ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΠΛΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.


 Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ????
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΤΟΣ?????
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ?????
ΟΧΙ ΠΟΤΕ.ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.
ΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΔΩ


 

 ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ(ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ)

ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ Ο ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΙΔΟΥΔΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ Ο ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ.ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΟΘΕΟΣ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΣ Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ Ο ΑΝΑΝΔΡΟΣ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΜΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΙΩΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΖΕΝΤΑΙ

ΑΚΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΤΕΡΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΡΙΟΛΗ ΕΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΕΡΜΑ ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΩΘΗΣΗ ΜΑΛΘΑΚΑ ΑΝΟΗΤΕ ΗΛΙΘΙΕ ΔΡΑΚΕ

ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 13500 ΧΡΟΝΙΑ.
Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ 7.5 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.
ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗΜΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
ΑΠΛΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΘΕΤΙΚΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ ΑΚΑΡΙΑΙΑ.
ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΠΛΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΤΤΑΡΑ.
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
ΤΟ ΚΑΘΕ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ 12 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΝ 5 Η 6 ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟ ΨΥΧΟΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ??ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ?? ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ??? ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΗ. (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ)
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΙΟΥΔΑ ΑΥΤΟΝ Ο ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.
Η ΑΡΧΙΝΑΥ-ΑΡΧΙΔΙΑ  ΚΑΙ Ο ΛΟΙΠΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΔΡΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣ ΔΡΑΚΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ ΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΕΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟΥΜΕ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ
https://rapidshare.com/#!download|9p10|1548426606|IA_1988_PDF_WORD.rar|7423|0|0

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ.ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΠΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΦΡΙΚΗ.

Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΛΕΞΗ Ο.Ε.Α. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΗΔΟΝΗ .
ΖΗΤΩ Η Ο.Ε.Α.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.
ΛΥΣΑΞΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΙ.
 ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η Ο.Ε.Α.12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΦΙΛΕ,ΤΟ RAPIDSHARE,O CROCO ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΦΙΛΕ,ΤΟ RAPIDSHARE,O CROCO ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ είπε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΙ ΛΙΝΚ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ
http://crocko.com/1914148322/__+31-05-1988+OLO.rar

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ είπε...

ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΩΔΥΝΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΜΕΛΕΤΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ


Όσο περισσότερο μελετάει κανείς τη Σελήνη,τόσο θα νιώσε ότι πρόκειται για ένα μυστηριώδη δορυφόρο-ένα λαμπερό Κύκλωπα που γυρίζει πάνω από τη Γη και παρατηρεί αδιάκοπα τους ανθρώπους.

Φρανκ Έντουαρντς


η καταγωγή και η Ιστορία της Σελήνης παραμένουν ένα μεγάλο αίνιγμα, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν προς αυτή την κατεύθυνση τόσοι και τόσο αξιόλογοι επιστήμονες τα τελευταία εκατόν πενήντα χρόνια.

Δρ Χάρολντ Γιούρευ -Βραβείο ΝόμπελΔεν μπορεί να υπάρξει ιδανικότερη βάση απ τη Σελήνη για όποιον ενδιαφέρεται να μελετήσει και να επισκεφθεί τη Γη.

Τζων Μάγκορ, εκδότης του περιοδικού UFO, του Καναδά`α


`Ανοίγοντας την πρώτη σελίδα αυτού του βιβλίου πρέπει να είστε έτοιμοι νά ξεκινήσετε για μία πραγματικ΄΄η διανοητική `οδύσσεια. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσετε την ανάπτυξη της φανταστικότερης θεωρίας που γράφτηκε ποτέ.

`Αρκετοί θ΄αντιμετωπίσουν τη θεωρία αυτή σαν δημιούργημα κάποιου παράφρονα, ή θα την τοποθετήσουν απλά στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας. Άλλοι θα την απορρίψουν σαν απαράδεκτη και άσχετη με την πραγματική επιστήμη. Αντίθετα, άνθρωποι μ΄ανοιχτά μυαλά, δεν θα διστάσουν να την εξετάσουν προσεκτικότερα. Δεν έχουμε καμία απαίτηση απ τον αναγνώστη. Τον παρακαλούμε μόνο ν΄αφήσει τα ενδεικτικά στοιχεία να μιλήσουν από μόνα τους.


Το βιβλίο είναι βασισμένο πάνω σε δεδομένα και δεν έχει καμία σχέση με την επιστημονική φαντασία. Τα ενδεικτικά στοιχεία επεκτείνουν μια δεδομένη Σοβιετική θεωρία κι έχουν αντληθεί από αξιόπιστες επιστημονικές πηγές, κατά κύριο λόγο από ανθρώπους που εργάζονται σε διαστημικά ιδρύματα. Μια σειρά από αποδείξεις, τόσο απ΄το παρελθόν, όσο κι απ΄το παρόν, ρίχνουν αρκετό φως στο πρόβλημα της καταγωγής της Σελήνης. Οι αποδείξεις αυτές δεν έχουν απορριφθεί από τους σύγχρονους επιστ΄΄ημονες. Αρχαία ιστορικά κείμενα συνηγορούν υπέρ της Σοβιετικής θεωρίας, που εξηγεί καλύτερα από κάθε άλλη την πραγματική φύση του δορυφόρου μας. Υπάρχουν πράγματι θετικές ενδείξεις ότι η Σελήνη δεν είναι ένας φυσικός δορυφόρος της Γης!

SYNEXIZETAI

Ανώνυμος είπε...

Μην απορρίψετε την αφύσικη καταγωγή της Σελήνης, εξαιτίας της φυσικής όψης, που εμφανίζει από πρώτη άποψη. Μόλις πριν πέντε αιώνες, οι επιστήμονες του ΜΕΣΑΊΩΝΑ ΑΠΈΡΡΙΨΑΝ τη θεωρία του Κοπέρνικου ότι ο Ήλιος κι όχι η Γή, είναι το κέντρο του ηλιακού συστήματος, και παρ΄όλ΄αυτά αποδείχθηκε αληθινή. Ότι βλέπουν κάθε μέρα τα μάτια μας δεν είναι αναγκαστικά αληθινό. Το γεγονός πως ο Ήλιος σηκώνεται απ΄την ανατολή, διατρέχει τον ουρανό και καταλήγει καθημερινά στη δύση, δεν σημαίνει ότι περιφέρεται γύρω απ΄τον πλανήτη μας. Αυτό είπε και ο Κοπέρνικος και τον θεώρησαν τρελό οι σύγχρονοί του.


Κι όμως είχε δίκιο. Και το δίκιο του συνέτριψε μέσα σε λίγα χρόνια τις εμπειρικές γνώσεις και τις διδασκαλίες αιώνων. Παρ΄όλ' αυτά ο Κοπέρνικος δεν τόλμησε να δημοσιεύσει επίσημα το ηλιοκεντρικό του σύστημα πριν απ΄τις τελευταίες του στιγμές, κι αυτό γιατί φοβόταν τις συνέπειες της αιρετικής θεωρίας του. Πράγματι κινδύνευε να καεί στην πυρά των ιεροεξεταστών.


Με τη σειρά του, ο Γαλιλαίος φυλακίστηκε και παραλίγο να οδηγηθεί στην πυρά, όταν τόλμησε να επιβεβαιώσει τη θεωρία του Κοπέρνικου. Οι σύγχρονοί του τον είπαν τρελό και αιρετικό, Χάρη στο τηλεσκόπιο, που πρώτος χρησιμοποίησε για αστρονομικές παρατηρήσεις,διέκρινε κηλίδες, στην επιφάνεια του Ήλιου και κρατήρες πάνω στη Σελήνη. Κανείς δεν τον πίστεψε.

AFRODITI είπε...

ΤΟ RAPIDSHARE,O CROCO ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.


ΕΧΩ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ (ΠΑΝΩ ΑΠΩ 3000),ΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΡΟΚΟ ΝΑ ΣΥΛΕΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΕΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΕΜΕΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΥΛΑΡΩ

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν τον πίστεψε.

Κι άς έρθουμε τώρα στην περίπτωση της Σελήνης. Εδώ και αιώνες συνηθίσαμε να τη βλέπουμε σαν τον φυσιολογικό δορυφόρο της Γης. Ξαφνικά πρόβαλε η ανορθόδοξη θεωρία, δύο απόλυτα ορθόδοξων Σοβιετικών επιστημόνων, πως η Σελήνη είναι λιγότερο φυσιολογική απ΄ότι δείχνει, κι ότι τελικά δεν αποκλείεται να πρόκειται για μια κούφια σφαίρα, που παίζει το ρόλο ενός τεράστιου διαστημοπλοίου. Ανορθόδοξη ιδέα, που ίαως αποδειχθεί απόλυτα ορθόδοξη στο άμεσο μέλλον.


Στα μέσα του εικοσ΄τού αιώνα ο άνθρωπος κατάφερε να βγει στο διάστημα και να πατήσει στη Σελήνη. Περπάτησε κι εργάστηκε πάνω στην επιφάνειά της. Μια επιφάνεια που αντιπροσωπεύει οπωσδήποτε ένα εντελώς εχθρικό κι αφιλόξενο περιβάλλον. Κατά τη γνώμη μας, η κατάκτηση της Σελήνης υπήρξε ένα απ΄τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ανθρωπότητας, άν όχι το σημαντικότερο. Οπωσδήποτε αποτελεί τη σπουδαιότερη εξερευνητική προσπάθεια των κατοίκων του πλανήτη μας.


Και η προσπάθεια αυτή δεν αποκλείεται να οδηγήσει στη μεγαλύτερη ανακάλυψη του ανθρώπου. Στην ανακάλυψη που θα λύσει πολλά απ΄τα μυστήρια που μας περιβάλλουν στη Γη, ίσως ακόμη κι αυτό καθαυτό το μυστήριο της ύπαρξης του ανθρώπου.Πίσω απ΄τη μεγάλη εξερευνητική αυτή προσπάθεια κρύβεται μία βαθύτερη αλήθεια. Πίσω απ΄τα διάφορα παράξενα συμβάντα, πίσω απ΄τις αδημοσίευτες ανακαλύψεις των αστροναυτών πάνω στο έδαφος της Σελήνης, πίσω απ΄τις συναντήσεις των γήινων διαστημόπλοιων με ιπτάμενα αντικείμενα άγνωστης ταυτότητας, κρύβεται το μυστικό της πραγματικής φύσης του δορυφόρου της Γής.

ΠΗΓΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΝΤΟΝ WILSON μετάφραση Μάριος Βερέττας

ΣΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΑΝΤΙΤΥΠΟ,ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΜΕ "Η ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ BIBΛΙΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ" ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η AFRODITI είπε...
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΣΤΕΙΛΕ ΕΔΩ
proselinios@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΟΥ (ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΕΣ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΕΣ) ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥΣΤΕΙΛΑ.


(ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ "ΕΚΤΟΣ" ΔΙΑΥΛΟΥ ΓΝΏΣΕΩΣ (ΩΣ ΑΓΡΙΟΒΡΏΜΗ) ΟΣΕΣ ""ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΎΝ"" ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΏΣΕΙΣ ΕΞΗΓΉΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΟΒΡΩΜΗ).


ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΟΥ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ( ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΚΟΣΚΙΝΊΖΕΙΣ ΘΑ ΒΆΖΕΙΣ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΌΠΩΣ 100 ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΌΣΚΙΝΟ ΣΟΥ.


ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΣΤΑΡΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΓΡΙΟΒΡΩΜΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.


ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΗΝΑ ΘΑΧΕΙΣ 1000 ΣΠΥΡΙΆ ΣΤΑΡΙ. ΜΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΟΛΎ ΨΩΜΙ .


ΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ Ο DRAGON ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΊΣΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΊΔΩΜΑ.


(ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΟΝΊΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟΛΑ ΤΑ ΔΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ (ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΖΕΝΚΙΣΧΑΝ ,ΤΑΜΕΡΛΑΝΟΥ, ΑΜΠΡΑΧΑΝ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ {ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΦΙΛΙΟ ΠΡΩΣ ΤΟΥ ΗΟΜΟ SAPIENS (ΣΙΝΗΣ)} ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΊ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΑΡΘΡΟ ΡΩΣΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΏΝ ΣΕΡΜΠΑΚΟΦ-ΒΑΖΙΝ 1971,,ΛΟΥΚΙΑΝΟ,ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΝΔΕΊΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΙΣ ΝΑΣΑ ΑΠΟ DON WILSON ΚΤΛ) , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΌΓΟΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ (ΒΛΕΠΕ) ΤΟΝ ΣΙΝΗ ΤΟΝ ΠΙΤΥΟΚΆΜΠΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΔΥΜΊΩΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΕΝ ΔΗΜΩ (ΔΗΛΑΔΗ ΖΩ ΕΝΤΟΣ )


ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗΤΕΣ ΤΟΤΕ Ο DRAGON ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ NA ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΈΘΕΣΕ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΙΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ , Ε ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΕ TO 1996 Ο ΉΡΩΑΣ FILL SCHNEIDER, ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΉ.

ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΏΝΩ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΜΟΥ ΗΡΩΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ ΣΤΟ ΣΎΝΔΕΣΜΌ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

http://www.youtube.com/watch?v=SmjQ87qYr6M&feature=relmfu

Ανώνυμος είπε...

φύσης του δορυφόρου της Γής.


Αν η θεωρία των δυό Σοβιετικών επιστημόνων είναι σωστή, κι άν οι ερευνητικές προσπάθειες Αμερικανών και άλλων αστρονόμων αποδειχθούν καρποφόρες, τότε θα συμβεί μια σωστή επανάσταση στο χώρο των επιστημονικών γνώσεων, που θα μεταβάλλει ριζικά τις απόψεις μας για τη Σελήνη. Γι΄αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να επαναλάβω πως το βιβλίο αυτό πρέπει να διαβαστεί καλοπροαίρετα και χωρίς παρωπίδες. Και είμαι βέβαιος ότι δέν θ΄αργήσετε να διαπιστώσετε πως η νέα σοβιετική θεωρία αποτελεί την πιο συναρπαστική ανακάλυψη της ζωής σας.

Πολλά από τα φαινόμενα, που παρατηρήθηκαν πάνω στην επιφάνεια της Σελήνης, δέν θα μπορούσαν να εξηγηθούν διαφορετικά, παρά μόνο άν αποδίδονταν σε εξωγήινα λογικά όντα.Πρόσφατα, οι αμερικανικοί και σοβιετικοί δορυφόροι κατάφεραν να φωτογραφίσουν από μικρή απόσταση δύο κτίσματα που ανήκουν στην κατηγορία των φαινομένων αυτών.

Δρ.Ιβάν Σάντερσον

ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Πολύ πριν την κατάκτηση της επιφάνειας της Σελήνης απ΄τα γήινα διαστημικά προγράμματα, αρκετοί άνθρωποι είχαν ενδιαφερθεί για το ενδεχόμενο της επίσκεψης του δορυφόρου μας από εξωγήινα ευφυή όντα. Ύστερα από μελάτη 18 μηνών πάνω στο θέμα αυτό, ο τζόζεφ Μπλούμριτς, μηχανικός στο κέντρο Διαστημικών Πτήσεων Μάρσαλ του Χάντσβιλ της Αλαμπάμας, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τόσο η Γή όσο και η Σελήνη έχουν δεχτεί συχνές και τακτικές επισκέψεις από εξωγήινα όντα. Υποστήριξε μάλιστα ότι θα μπορούσαμε να βρούμε ίχνη της παρουσίας τους πάνω στην επιφάνεια της Σελήνης.
Κι όμως οι έξη επανδρωμένες πτήσεις στη Σελήνη δεν έφεραν στο φως τα ίχνη αυτά. Γιατί; Ένας λόγος είναι η έκταση του χώρου της Σεληνιακής επιφάνειας πυ εξερευνήθηκε. Σε σύγκριση με η συνολική επιφάνεια του δορυφόρου μας είναι μηδαμινός. Ένας πρόσθετος λόγος είναι η ίδια η φύση των αντικειμένων. Θα μπορούσν να βρίσκονται οπουδήποτε και σε μορφές εντελός φανταστικές, τέτοιες που να μην προσελκύσουν την περιέργεια των αστροναυτών.
Ο επιστημονικός συντάκτης Τζόζεφ Γκούντεβατζ σημείωσε πρόσφατα τη δήλωση ενός ανώτερου στελέχους της εταιρίας Τζένεραλ Νταϊνάμικς, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί πολλές φορές με τα διαστημικά προγράμματα της ΝΑΣΑ: Ένα αντικείμενο, δείγμα της παρουσίας κάποιου εξωγήινου πολιτισμού, θα μπορούσε να είναι μια μικροσκοπική πυραμίδα. τοποθετημένη στην κορυφή κάποιου σεληνιακού βουνού. Για να την εντοπισει ένας αστροναύτης θα έπρεπε να πατήσει κυριολεκτικά πάνω της. Και πρόσθεσε: Μόνο μια ακριβολογική εξερεύνηση της επιφάνειας της Σελήνης θα μας οδηγήσει σε παρόμοιες ανακαλύψεις. (Σάγκα- Απρίλιος 1974).
Αλλά μια τέτοια εξερεύνηση δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί πριν τις αρχές του εικοστού πρώτου αιώνα.
Παρ΄όλ΄αυτά, έχουν ήδη ανακαλυφθεί παράξενες κατασκευές πάνω στην επιφάνεια της Σελήνης, τόσο απ΄τις επανδρωμένες όσο κι απ΄τις άλλες πτήσεις των διαστημικών προγραμμάτων. Οι καάσκευές αυτές μοιάζουν τεχνητές κι αποτελούν απ΄΄τη φύση τους το μεγαλύτερο αίνιγμα της σεληνιακής έρευνας.
ΠΗΓΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΝΤΟΝ WILSON μετάφραση Μάριος Βερέττας

Ανώνυμος είπε...

Σ΄ένα προηγούμενο βιβλίο αναφέραμε ήδη τις παράξενες ανακαλύψεις που έγιναν π΄νω στην επιφάνεια της Σελήνης, τόσο απ΄τα αμερικανικά όσο και απ΄τα Σοβιετικά διαστημόπλοια. Κι όμως, δεν δόθηκε καμιά δημοσιότητα στο ευρύτερο κοινό. με αποτέλεσμα να παραμένπυν ακόμη άγνωστες.

Στην πραγματικότητα ακόμη και πριν την έναρξη των διαστημικών εξερευνητικών προγραμμάτων, είχαν εντοπιστεί οι κατασκευές αυτές από επιγειες παρατηρήσεις. Η αστρονομική βιββλιογραφία βρίθει από στοιχεία του είδους. ΣτΑ 1954, ο Τζων Ο΄Νήλ, πρώην επιστημονικός συντάκτης της εφημερίδας Χέραλντ Τριμπιούν ΤΗς Ν. Υόρκης, παρατήρησεε στη θάλασσα της Κρίσης, μια παράξενη κατασκευή, που έμοιαζε με γέφυρα. Άλλοι αστρονόμοι επιβαιβαίωσαν την παρατήρηση απ΄τα δικά τους τηλεσκόπια. Ορισμένοι υπολόγισαν το μήκος της κατασκευής:12 μίλια. Βέβαια τέθηκε αμέσως το ερώτημα:Επρόκειτογια τεχνητή κατασκευή ή κάποια φυσιολογική διαμόρφοση του εδάφους:Ο διάσημος Βρετανός αστρονόμος Χ.Π.Ουίλκινσς, διευθυντής του Σεληνιακού Τμήματος της Βρετανικής Αστρονομικής Ένωσης, έκανε την εξής καταπληκτική δήλωση, στο ΒΒC: Μοιάζει σαν τεχνητή κατασκευή. (Ντόναλτ Κήχοου: Η Συνωμοσία των Ιπτάμενων Δίσκων-Χόλτ,1975) .

Όταν ρωτήθηκε τι εννοούσε ακριβώς με τον όρο τεχνη΄τη κατασκευή, Ο Δρ. Ουίλκινς απάντησε: ΘΥΜΊΖΕΙ ΈΡΓΟ ΚΆΠΟΙΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΎ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ. Πρόσθεσε ότι το σχήμα της κατασκευής έδειχνε παράξενα κανονικό,όπως και η σκιά του, όταν ο Ήλιος βρισκόταν πολύ χαμηλά. Μπορεί κανείς να δεί το φως του Ήλιου, που περνάει κάτω απ΄ την κατασκευή, κατέληξε εντυπωσιάζοντας τους συνομιλητές του.

Σ΄ολόκληρη τη διάρκεια της ραδιοφωνικής συνέντευξης , ο Δρ. Ουίλκινς δεν χαρακτήρισε ούτε μία φορά τη γέφυρα σν φυσικό φαινόμενο. Αντίθετα μάλιστα, χρησομοποίησε εκφράσεις που υποδήλωναν ότι επρόκειτο για τεχνητή καάσκευή. Η γέφυρα δεν είχε παρατηρηθεί ποτέ άλλοτε, παρόλο που η περιοχή που εντοπίστηκε δεν μπορούσε ν΄αποκλείσει τη περίπτωση ότι η γέφυρα κατασκευάστηκε από εξωγήινα ευφυή όντα και μάλιστα πρόσφατα.


Αλλά εκτός απ’τη γέφυρα, που αναφέραμε παραπάνω, άλλοι μελετητές παρατήρησαν κατά καιρούς διάφορες κατασκευές σε τετράγωνο ή παραλληλόγραμμο σχήμα, ή ακόμη θολωτά αντικείμενα που εμφανίζονταν κι εξαφανίζονταν κατά περιόδους. Όλ’αυτά θα μπορούσαν ν’αποδοθούν στη δραστηριότητα των εξωγήινων όντων.
Βέβαια, πολλές απ’τις παρατηρήσεις θα μπορούσαν ν’αποδοθούν σε παρερμηνίες παρατηρήσεων φυσικών φαινομένων, που θεωρήθηκαν σαν τεχνητές κατασκευές, εξαιτίας της μεγάλης απόστασης που μας χωρίζει απ’τον δορυφόρο μας. Οι διαστημικές φωτογραφίες της ίδιας της Γης μας δίδαξαν αρκετά πράγματα πάνω στο θέμα αυτό. Πολλές απ’τις φυσικές διαμορφώσεις της επιφάνειας της Γης αποκτούν μία τεχνητή όψη στις φωτογραφίες που πάρθηκαν από δορυφόρους και διαστημόπλοια. Για παράδειγμα, στις φωτογραφείες αυτές, ο κρατήρας Μπάριγκερ της Αριζόνας μοιάζει σαν τεχνιτή κατασκευή. Το ίδιο και με τα νότια σύνορα της Σαχάρας στη Νιγηρία. Οι διακυμάνσεις του εδάφους θυμίζουν τείχη, ενώ ξέρουμε πως πρόκειται για μία φυσιολογική διαμόρφοση του Αφρικανκού εδάφους. Μ’άλλα λόγια, χρειάζεται μεγάλη προσοχή πριν φτάσουμε σε κάποια συμπεράσματα.

Σεληνιακα μυστήρια πριν την έναρξη του προγράμματος «Απόλλων».

Πριν την έναρξη του προγράμματος «Απόλλων» με τις αυτόματες και επανδρωμένες πτήσεις, κατά τη διάρκεια των δεκαετηρίδων, που προηγήθηκαν και που ανήκουν όλες στην εποχή της «τηλεσκοπικής παρατήρησης» της Σελήνης, συντάχθηκαν πλήθη αναφορών, που σημειώνουν παράξενες παρατηρήσεις πάνω στην επιφάνεια του δορυφόρου μας: ανεξήγητες λάμψεις, αινιγματικές εξάφανίσεις όγκων και των λάμψεων, κ.α. Οι αστρονόμοι αποδέχτηκαν επίσημα το γεγονός πως η Σελήνη αντιπροσωπεύει έναν κόσμο χωρίς Ζωή,χωρίς ατμόσφαιρα, χωρίς ανέμους, χωρίς διαβρωτικές δυνάμεις. Μ’άλλα λόγια ένα κόοσμο απόλυτα νεκρό, που δεν μεταβάλλεται ποτέ. Κι όμως παρατηρήθηκε ένα πλήθως μεταβολών. Για παράδειγμα, στα 1843, ο Γιόχαν Σραίτερ, σημείωσε μία σειρά από ανεξήγητες αλλαγές στην περιοχή του κρατήρα Λίννε,

πηγή : Τα Μυστικά της Σελήνης ΝΤΟΝ WILSON ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΡΟΡΑ Μετάφραση Μάριος Βερέττας.

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΗΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ , Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΛΕΣΒΟ-- ΧΙΟ -- ΛΕΡΟ , ΔΙΕΤΑΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΩΣΤΕ Η ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΔΥΤΙΚΩΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΣΤΙΣ 6/2/2020 , ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ --ΧΙΟ-- ΣΑΜΟ.--ΙΚΑΡΙΑ -- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΕΩΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ --ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑΝ ΕΩΣ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΘΑΣΟ , ΔΥΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ "ΑΣΚΗΣΕΩΣ" , ΚΑΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΠΙ ΕΛΑΦΡΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑΧΕΩΝ.ΣΚΑΦΩΝ , ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ::: "ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ (ΛΑΘΡΟ),) ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ".__

ΑΝΑΝΕΩΜΈΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ 5 ΥΣΤΕΡΌΓΡΑΦΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ --ΔΙΑΤΑΓΗ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ...