Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΣΙΟ - ΠΑΣΤΙΣΙΟ





Εκτός από το παραπάνω ηχητικό του Γ.Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α. που επισημαίνει ορθά ότι μπορεί να είναι και στημένη η σύλληψη του ιδιοκτήτη της σατιρικής σελίδας «ΠΑΤΕΡ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ», ώστε να βρούνε αφορμή για περαιτέρω διώξεις εναντίον του Γ.Καραγεωργίου και των φίλων της ΟΕΑ και των φιλικών της ιστολογίων, αλλά και ως μια εκστρατεία διώξεων και εναντίον όσων ανεξάρτητων πατριωτικών ιστολογίων μάχονται εναντίον του σάπιου κατεστημένου, με οργουελιανές κατηγόριες που θα θυμίζουν κατηγορίες «Εγκλημάτων σκέψης» και «Εγκλημάτων άποψης» που θυμίζουν εφιαλτικά μελλοντικά σενάρια που παρουσιάζονται σε ταινίες όπως το minority report, ή που θυμίζουν σεληνιακά μουσουλμανικά  υπανάπτυκτα κράτη όπου είναι ικανοί να σε κατακρεουργήσουν και να σε κάψουν ζωντανό άμα εκστομίσεις το παραμικρό εναντίον του κορανίου ή του Ισλάμ.

Αλλά εδώ η ελλάδα καίγεται και το μασονικό και ελληνοεβραϊκο ψευδοκράτος και παρακράτος (Χρυση Αυγή) χτενίζεται…. Και τους έπιασαν ξαφνικά οι ….χριστιανικές (υποκριτικές) ευαισθησίες.. υπέρ του …αξιότιμου ανταποκριτή (σεληνιακών) πνευμάτων Παϊσιου.. ο οποίος εξωθούσε τους έλληνες μέσω «προφητειών» (διάβαζε: δρακονιανών γεωστρατηγικών προγραμμάτων) να δεχθούν σαν ζόμπι απαθέστατα ως «θεία βούληση και θέληση» την προβοκατόρικη εκστρατεία των ελλήνων στην Τουρκία και στα βάθη της μογγολικής Τουρκίας μέχρι την «κόκκινη μηλιά» έως και τα εδάφη της Κίνας(!!!) ώστε οι εβρισκόμενοι υπό άθλια παρακμή νεοέλληνες να παγιδευτούν υπό το «ΝΑΤΟ» θανάσιμα σε νέα και τελική – ολική μικρασιατική καταστροφή πριν καλά καλά πήξει το αίμα της πρώτης μικρασιατικής καταστροφής.. Στα ίδια πλαίσια παγίδευσης του ελληνισμού και της δύσεως, προφήτευε – προγραμμάτιζε μέσω της «Αποκάλυψης» ότι 200.000.000 Κινεζικού στρατού θα αντεπιτεθούν και θα εισβάλουν στην τάχα αντίχριστη δύση επιβάλλοντας προφανώς με την στρατιωτική βία τον …ορθό κινεζοεβραικό χριστιανισμό!!! (βλ. Κινεζικά χριστιανικά κινήματα «Πίσω στην Ιερουσαλήμ» και «ΜΟΟΝ – TSO» Κορέας)! Τέλος ο Παϊσιος αποκαλούσε ως τον καλύτερο «ορθόδοξο» πατριάρχη τον προδότη σουφιστή 666 της παγκόσμιας ενωμένης θρησκείας Βαρθολομαίο, ο οποίος και βρίζει τους ήρωες του 1821 ως … «κάτι ξυπόλυτους που ξεσηκώθηκαν και χάλασαν τις αρμονικές σχέσεις που είχαμε με τους Τούρκους!!!». Όλα τα στοιχεία αυτά για κάθε ενδιαφερόμενο υπάρχουν στα βιβλία του Παϊσιου που λανσάρει ο λάτρης του δρακονιανού ψευδόθεου Σεντάϊ Δ.Λιακόπουλος καθώς και σε δημοσιεύματα εφημερίδων.

Ερωτούμε τώρα:

Εφόσον τους προδότες καταστροφείς της ελλάδας τους έπιασαν όψιμα οι «ευαισθησίες» βεβαίως βεβαίως και ξαφνικά… Που είναι αυτές οι Χριστιανικές (ταλιμπανικές) τους ευαισθησίες ώστε να ασκήσουν όμοια δίωξη εναντίον του σατανιστή Μιχαλολιάκου ο οποίος στα εμετικά ποιήματα προς τον «Σατανικά υπέροχο Εωσφόρο» γράφει:

«Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
Στο βάθρο του βωμού,
Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
Την ώρα δοξάζει της θυσίας»

Είναι ή δεν είναι αυτό εξύμνηση και προώθηση των σατανιστικών τελετουργικών θυσιών σε βωμούς (θυσιών ανθρώπων και ζώων) ως ιστορική συνέχεια των αρχαίων σατανιστικών τελετουργιών και θυσιών αρχαίων δρακονιανών θρησκειών ως τελετουργιών προσφοράς ζώων και ανθρώπων στην κυριολεξία σαν τροφή στους σεληνιακούς αρχιδαίμονες, ως θεούς των αρχαίων και νέων θρησκειών;;;

Είναι ή δεν είναι εξώθηση προς άκρως εγκληματικές ενέργειες αδιακρίτως εναντίον της ζωής ανθρώπων και ζώων;;

Μελετήστε τα παρακάτω:

Εγκληματικό Δόγμα: Εμπειρίες πρώην σατανιστών
http://www.egolpion.com/empeiries_satanistwn.el.aspx
Το αληθινό πρόσωπο των σατανιστών
Ο Κατσούλας, ακόμη και μετά την πρώτη δίκη, προσπαθούσε να μυήσει νεαρά άτομα στα «ιδανικά του Σατανά»
http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=94048
ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΡΓΑΛΑΣΤΗΣ ΠΗΛΙΟΥ
http://perseysteam.blogspot.gr/2006/10/blog-post_116203108463945888.html
Ερωτούμε:

Που είναι οι Χριστιανικές (ταλιμπανικές) τους ευαισθησίες ώστε να ασκήσουν όμοια δίωξη εναντίον του σατανιστή Γερμενή βουλευτή της Χρυσής Αυγής και πρωτοπαλίκαρου του σατανιστή Μιχαλολιάκου, κεντρικού μέλους του νεκρόλαγνου σατανιστικού συγκροτήματος DEATH METAL = ΜΕΤΑΛ ΘΑΝΑΤΟΥ, «NAER MATARON» = NEAR METATRON = Ελάτε κοντά στον Μέτατρον δρακονιανό σεληνιακό ψευδόθεο των μασόνων και των εβραίων ή «Μαύρο Ιησού» Μεταθρόν = Μετά το θρόνο του πατρός Σιν-Σιών-Σενταϊ-Σκατάϊ.

ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ!
http://www.tiramolas.com/2012/05/blog-post_3739.html
Ρίξτε μια ματιά στα άλμπουμ τους:
http://www.myspace.com/naermataron/photos/70624047#%7B%22ImageId%22%3A70624047%7D
Θόρυβος εβραιοσαξονικής απαίσιας ψευτομουσικής, Τερατόμορφες απαίσιες εκφράσεις, ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΝΕΚΡΟΛΑΓΝΕΙΑ, LONG LIVE DEATH γράφουν = ΖΗΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ. «THE MOST DANGEROUS SATANIC BAND IN THE WORLD»: Το πιο επικίνδυνο σατανικό συγκρότημα  στον κόσμο, γράφουν και το παραδέχονται περήφανα τα σκατόμορφα αυτά δρακονιανά τέρατα της Χρυσής Αυγής..

Πως επιτρέπει το ελληνοεβραικό και μασονικό ψευδοκράτος να προωθείτε αυτό το σατανικό αίσχος και άλλα όμοια σατανικά αίσχη στην ελληνική νεολαία,;;;;; …αλλά τους πείραξε βεβαίως βεβαίως ο Πατερ Παστίτσιος….

Σε αυτό το άλμπουμ «ΑΙΩΝΙΟ ΣΚΟΤΟΣ» τα νεκρόλαγνα τέρατα επιστρέφουν προωθώντας περήφανα την ανάποδη πεντάλφα ως σύμβολου του σατανισμού και των αιματηρών τελετών ανθρωποθυσιών και ζωοθυσιών του σατανισμού και της μαύρης μαγείας, ως θυσίες που προωθούσε και εξυμνούσε σε ποιηματά του ο Μιχαλολιάκος.. 
(Η ορθή πεντάλφα θεωρείτε σύμβολο της λευκής μαγείας αλλά τα ίδια δρακονιανά απόσκατα είναι και η λευκή και η μαύρη μαγεία..)

Μπορείτε να τη δείτε εδώ καλύτερα:
http://i.imgur.com/IWE4U.jpg
Όπου μέσα στην ανάποδη πεντάλφα σκιαγραφείτε ένας τράγος. Αυτού τα νεκρόλαγνα σατανιστικά τέρατα της «Χρυσής Αυγής» και του Γερμενή και του Μιχαλολιάκου, θέλουν να δείξουν την πίστη και αφοσίωση τους προς τον σατανικά τραγόμορφο μαύρο θεό των μασόνων και των εβραίων μπαφομέτ.

Φυσικά και βεβαίως βεβαίως τα δρακονιανά τέρατα με όλα τα παραπάνω δόλια τεχνάσματα επιχειρούν να ρίξουν μομφή σατανισμού και στο θεό Πάνα των αρχαίων Ελλήνων ο οποίος από τα υπό δρακονιανή καταληψία δωδεκαθεϊστικά αρχαία ιερατεία παρουσιάζονταν ψευδώς ως τράγος. Όμως η πανάρχαια ορφική θρησκεία και οι πανάρχαιοι ορφικοί ύμνοι αλλά και η ελληνική πανάρχαια γλώσσα αποδεικνύουν ότι ο ΠΑΝΑΣ δεν είναι τράγος αλλά είναι το ΠΑΝ δηλαδή το ΣΥΜ-ΠΑΝ δηλαδή τα ΠΑΝΤΑ …και οι γαλαξίες, και τα άστρα, οι πλανήτες και όλοι εμείς άνθρωποι-ζώα-φυτά είμαστε κύτταρα – μέλη μικρο-οργανισμοί του Πανός-Σύμπαντος σε οργανική υγιή αλλα ή και  …καρκινική συνύπαρξη , …καρκινικοί δηλαδή όπως είναι όλοι οι φιλοτομαριστές κοπρίτες μασόνοι της εξουσίας!...

ΟΡΦΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ:
«Πάνα καλώ κρατερόν, νόμιον, κόσμοιο τό σύμπαν, ουρανόν ηδέ θάλασσαν ιδέ χθόνα παμβασίλειαν καί πύρ αθάνατον: τάδε γάρ μέλη εστί τά Πανός.»

Αποκατάσταση του αρχέτυπου «Αγνώστου Θεού» η’ Πάνα η’ Πανός η’ Συμπαντικού Οργανισμού.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_7184.html
Και τέλος στο πρόσφατο άλμπουμ τους:
Παρατηρούμε την πιο γελοία και σχιζοφρενική σατανική δρακονιανή διαστροφή του αρχιραββίνου Ιησού ή Γιεχοσούβα (=Ο Ιεχωβά σώζει), όπου αυτός παρουσιάζεται μπροστά από φιδίσια ερπετόμορφα δαιμονικά όντα να κρατάει μια βίβλο οπου πάλι σ’αυτή την (μαύρη) βίβλο παρουσιάζεται η ανάποδη «τραγόμορφη» πεντάλφα του «μπαφομετ» ως σύμβολο του σατανισμού και των αιματηρών τελετών ανθρωποθυσιών και ζωοθυσιών του σατανισμού και της μαύρης μαγείας, ως θυσίες που προωθούσε και εξυμνούσε σε ποιηματά του ο Μιχαλολιάκος.

Άρα εδώ έχουμε πλέον την τέλεια εφαρμογή του «Μαύρου Ιησού» ως Μετατρον-Μεταθρον που αναφέρθηκε και πιο πάνω.

«NAER MATARON» = NEAR METATRON = Ελάτε κοντά στον Μέτατρον δρακονιανό σεληνιακό ψευδόθεο των μασόνων και των εβραίων ή «Μαύρο Ιησού» Μεταθρόν = Μετά το θρόνο του πατρός Σιν-Σιών-Σενταϊ-Σκατάϊ.

Λοιπόν αρκετά ασχοληθήκαμε με αυτή την σάπια υποκρισία σας και σχιζοφρένεια σας! Σας έχουμε σιχαθεί τελείως πια! Έχετε καταστρέψει πέραν κάθε δυνατής αναγνώρισης την ελλάδα και τώρα επιχειρείτε δόλια να διώξετε υποκριτικά ως νέοι ταλιμπάν και ως οργουελιανά εγκλήματα την σκέψη και την άποψη και την αριστοφανική σάτιρα.. Παραδεχτείτε το ότι στις «εικονικά αντιμαχόμενες» μασονικές σας στοές, είτε θεοσοφικές της Χρυσής Αυγής, είτε φιλοσοφικές του … «Πάτερ Παστίτσιου», λατρεύετε όλοι σας τον ίδιο δρακονιανό σατανικό σεληνιακό εγκληματία ψευδόθεο που θα σας οδηγήσει μαθηματικώς σε γενοκτονία ΚΑΙ σε επίπεδο σώματος ΚΑΙ σε επίπεδο ψυχών … Παραδεχτείτε το και κάντε εμετό για να σας φύγει τουλάχιστον ένα βάρος, σκατόψυχα βρωμερά όργανα της προδοτικής εξουσίας! ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ κοπρίτες! Σας περιμένουμε…



ΣΧΕΤΙΚΑ:
Προς Γραφείο Συνοικεσίων "Εθνικά Θέματα-Ελλάδα": ΟΧΙ άλλο Παϊσιο!!! http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/11/blog-post_10.html

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ «END» ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΤΑ «ΜΜΕ» ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΝΤ» ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.





ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ:
http://oimos-athina.blogspot.gr/2012/09/end.html

Η END ΕΠΕΣΚΕΦΘΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΖΗΤΗΘΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ!

Είχαμε ασχοληθεί και στο παρελθόν με αυτό το θέμα της END και είχαμε είχαμε εισπράξει ειρωνικά σχόλια, στα οποία βεβαίως απαντήσαμε λέγοντας ότι η πράξη θα δείξει.

Η πράξη μας δικαιώνει  και δείχνει ότι η κυπριακή κυβέρνηση χειρίζεται αν μη τι άλλο πιό "έξυπνα" το θέμα του τεχνητού χρέους... Φτάνει να μην είναι θεατρικές όλες αυτές οι κινήσεις για να καταλήξουν ως "αναπόφευκτο"στο ΔΝΤ. 

Ιδού το σχετικό δημοσίευμα στον "ἙΛΛΗΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ" της Αυστραλίας.

«ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ Η ΤΡΟΪΚΑ ΠΙΕΖΕΙ»
ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ! …ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!

Οι διαπραγματεύσεις για τα μέτρα ύψους 4 δις. Ευρώ που απομένουν να συμφωνηθούν με την τρόικα για να κλείσει το πακέτο των 11,9 δις. ευρώ βρέθηκαν στο επίκεντρο της νέας συνάντησης, που διήρκησε περίπου δύο ώρες, του υπουργού Οικονομικων Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλείς της τρόικας (συνέχεια σελ. 9)

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Ο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ»

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ «END»

ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΣΥΔΝΕΫ – Συναρπαστικές είναι οι εξελίξεις από την προσφορά άτοκου δανείου 40 δις Ευρώ σε μορφή κρατικών ομολόγων των ΗΠΑ προς την Κυπριακή κυβέρνηση από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Ελληνοαμερικανών END (End National Debt)

Μετά το σχετικό δημοσίευμα του Ελληνικού Κήρυκα της 22-8-2012 η προσφορά προς την δημοκρατία της Κύπρου αυξήθηκε σε 40 Δις ευρώ προκειμένου να αποφευχθεί η είσοδος της Κύπρου στο ΔΝΤ, διατηρώντας την οικονομική κυριαρχία της και να δοθεί η ευκαιρία για αναζωογόνηση της οικονομίας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ελληνικού Κήρυκα, μετά την πρόταση προς την κυπριακή κυβέρνηση, εκδηλώθηκε ζωηρό ενδιαφέρον και στις 5μμ την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της END με τον υπουργό Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Βάσο Σιαρλή και αντιπροσωπεία αρμοδίων φορέων του υπουργείου, μεταξύ των οποίων ο γενικός διευθυντής  του υπουργείου οικονομιών κ. Πατσαλίδης, ο οικονομοτεχνικός κ. Χαράλαμπος Φελλάς και ο Φαίδων Καλοζώης, υπεύθυνος εξωτερικού χρέους της Κύπρου.

Ας σημειωθεί ότι ο υπουργός κ.Σιαρλής υπηρέτησε στον οίκο Coopers & Lybrand, όπου κατείχε τη θέση του Ανώτερου Διευθυντή μέχρι το 1985 όταν προσελήφθηκε από το Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου.

Στην συνάντηση, παρέστησαν από πλευράς END ο κ. Αρτέμιος Σώρρας, ιδρυτικό μέλος της «END» και ευεργέτης του Δανείου, ο πρόεδρος της «END» Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, ο καθηγητής Συστημικής Δυναμικής του Πανεπιστημίου Ν. Υόρκης Νικόλαος Γεωργαντζάς, ο οικονομολόγος Ιωάννης Κότταρης, ο νομικός σύμβουλος Γεώργιος Παπαδάκης, ο σύμβουλος Κωνσταντίνος Σαμπράκος και οι οικονομολόγοι Βίκυ Χαραλάμπους και Μάριος Έλληνας.

Η συνάντηση διήρκησε πάνω από 3 ώρες και η εξέλιξη αναμένεται σε ανώτερο επίπεδο, με καθιέρωση μιας επίσημης σχέσης END με την Κυπριακή Δημοκρατία.

Περιστασιακά και εκτάκτως, την ημέρα της συνάντησης END και κ. Σιαρλή, η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ ζήτησε να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, τον Υπουργό κ.Σιαρλή και άλλους παράγοντες, συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από δύο ημέρες.

ΕΡΕΥΝΑ

Στο εύλογο ερώτημα, πως μπορεί να διαπιστωθεί η νομιμότητα και να αξιολογηθεί η προσφορά της END, δόθηκε η εξήγηση ότι για να γίνει οποιαδήποτε έρευνα των αμερικανικών ομολόγων της με τα οποία προτείνεται να γίνει η χρηματοδότηση του δανείου, σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία θα πρέπει να διεξαχθεί είτε σε επίπεδο κρατών, είτε με έννομη σχέση του φορέα που διεξάγει την έρευνα. Εναπομένει στην Κυπριακή Δημοκρατία να καθιερώσει μια τέτοια σχέση, προκειμένου να προβεί σε έρευνα αξιοπιστίας της πρότασης της END.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της END, προτασή της είναι να χορηγήσει άτοκο δάνειο 40 Δις Ευρώ (USD $50 Δις) προς την Δημοκρατία της Κύπρου, με αποπληρωμή σε 50 χρόνια και έως 100 χρόνια, και με επι μέρους προνόμια αποπληρωμής, εν όλω ή εν μέρει, κάθε 5ετή επέτειο του δανείου προκειμένου να εξοφληθεί το υπάρχον δημόσιο χρέος της Δημοκρατίας της Κύπρου ύψους περίπου 25 δις Ευρώ.

Το υπόλοιπο του δανείου θα διατεθεί για χρηματοδότηση και αναχρηματοδότηση του επιχειρηματικού τομέα της Κύπρου, βοηθώντας τους καταναλωτές που επλήγησαν σκληρά και παρέχοντας χρηματοδότηση του εμπορίου και χρηματοδότηση για την ενθάρρυνση της ανάπτυξης και της δημιουργίας νέων θέσεων απασχόλησης, και αναζωογονημένης οικονομίας, βοηθώντας έτσι τις προσπάθειες του προέδρου της Κύπρου κ. Δημήτριου Χριστόφια, για να αποφευχθεί  οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια από το ΔΝΤ, ή ΕΕ και ΕΚΤ (Ευρωπαϊκη Κεντρική Τράπεζα), η οποία θα καταστρέψει την Κύπρο, όπως έχει καταστρέψει και την Ελλάδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ

Η «END», μέσω του προέδρου της, Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη και για λογαριασμό του κ.Αρτέμιου Σώρρα ευεργέτη του δανείου, ανακοίνωσε επίσης , ότι το ποσό μέχρι 400 δις. Ευρώ (USD $500 δις.), θα προσφερθεί επίσημα στην Ελλάδα σύντομα, με επιτόκιο 0,5% ετησίως, για μέχρι και 100 έτη αποπληρωμή, με τα προνόμια προκαταβολής εν όλω ή εν μέρει, κάθε πέμπτο έτος, με ίδιους σκοπούς με αυτούς που χορηγείται στην Κύπρο. Και το εύλογο ερώτημα είναι αν το ΔΝΤ, η ΕΚΤ, η J.PMORGAN ή οποιοσδήποτε άλλος πιστωτικός φορέας μπορεί να δώσει στην Κύπρο και στην Ελλάδα καλύτερη προσφορά από την προσφορά της END!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ "ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ" ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΓΚΡΑΝΤ ΤΟΥ "ΔΝΤ" ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΦΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ...

Ομογενείς δίνουν 600 δισ. δολάρια στην Ελλάδα, υπό όρους...
http://www.ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/600.html

http://www.youtube.com/watch?v=2zWCEgL1u0I



ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΗΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!!

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ





ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ.
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ.
Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
ΡΕ ΣΥ ΜΠΑΡΠΑΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ???
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ¨????
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ????
ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΝΤΥΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ.
ΩΡΑΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΟΠΟΥ ΒΓΑΛΆΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ Ω ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ  ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.
ΚΑΛΑ ΡΕ  ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ???
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗ.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ.
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ.
ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΕΝΑΝ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΑΧΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ.
ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΣ.
ΩΩΩ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ Ω ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ) ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ.
ΑΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
Ω ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ (ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ) ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ 10000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΑΝΑ Ο.Ε.Α. Η G.H.REES. KAI EIΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.
ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ Ω ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ.
ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ  ΠΕΟΣ
http://www.mygreekblogspot.com/2012/05/blog-post_18.h

Ομογενείς δίνουν 600 δισ. δολάρια στην Ελλάδα, υπό όρους...

http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/236275/omogeneis-etoimoi-dinoyn-600-dis-dolaria-stin-ellada--ypo-oroys


http://youtu.be/2zWCEgL1u0I

Συγκεκριμένα, η οργάνωση End Νational Debt που έχουν ιδρύσει ομογενείς -κυρίως από την Αμερική- υποστηρίζει ότι βρίσκονται ήδη κατατεθειμένα σε τράπεζες του Καναδά αμερικανικά ομόλογα ύψους 600 δισ. δολαρίων που προορίζονται για την εξαγορά του συνόλου του ελληνικού χρέους προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, τα ευρωπαϊκά κράτη αλλά και τους ιδιώτες πιστωτές.

Οπως τόνισε όμως ο πρόεδρος της οργάνωσης Μανώλης Λαμπράκης που μίλησε στο tv creta τα χρήματα αυτά θα δοθούν με δύο όρους:

-Πρώτον να αποδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση την εξαγορά του χρέους που βρίσκεται στα χέρια οργανισμών και κρατών από τρίτους και

-Δεύτερον να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας και να προκηρυχθούν νέες εθνικές εκλογές. 

Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Λαμπράκη σε ένα δεύτερο λογαριασμό έχουν συγκεντρωθεί 50 δισ. για το χρέος της Κύπρου. Ηδη, είπε, μια αντιπροσωπεία 8 ατόμων επισκέφθηκε την Κύπρο προσκεκλημένη το προέδρου Δημήτρη Χριστόφια και συζήτησε μαζί του την προσφορά και τους όρους της.

Ο κ. Λαμπράκης, τέλος, υποστήριξε ότι στελέχη του οργανισμού κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξαγοράσουν το ελληνικό χρέος που μέσω ομολόγων βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών επενδυτών.

Διαβάστε επίσης:
Οι Ομογενείς θα μας σώσουν από το χρέος


ΣΧΕΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ "END"

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/search/label/END
 
 
 

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!! * ΗΧΗΤΙΚΟ *


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ) ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ:

ΣΗΜ: ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΕΣΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ.
ΠΕΡΕΜΒΟΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ. ΠΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΑΟΥΛ Ή ΡΑΛΛΗ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ……. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.. Η ΑΡΧΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ «DENDIO», ΩΣ ΣΥΜΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «DONDOLO» ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΩΝ ΒΕΝΕΤΙΑΣ.
Ο ΔΕΝΔΙΑΣ (Ή DENDIO Ή DONDOLO) ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ (Ή ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ Ή ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ ΖΑΝΝΑ), ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΞΟΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΗΘΙΚΟΥ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ, ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΪΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, DENDIA, Ή DENDIO Ή DONDOLO, ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΩΣ ΑΠΟΒΑΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ / ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ)  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΔΗΓΕΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ:
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΟ DENDIO Ή DONDOLO, ΔΙΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ, ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ. ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟ 2012, Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ Ή DONDOLO ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ 150 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΤΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΖΗΤΟΥΝΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ..

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.
ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.
ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Ο.Ε.Α.
ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ.




ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τον Τέκτονα Δένδια…Τον “τρόφιμο” των στοών!
«Αλβανικά εδάφη Κέρκυρα και Ιωάννινα κατά το πολιτικό σκέλος του UCC»
Εξελίξεις σχετικά με τους αστυνομικούς και λοιπούς ένστολους, με τις διαδηλώσεις για τις περικοπές και τα αιτήματα τους:
Οι ένστολοι διαδηλώνουν σε όλη τη χώρα

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΚΥΡΙΩΣ 4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.



1ον) ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΟΤΙ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΧΙΤΛΕΡ-ΧΙΣΛΕΡ ΡΟΤΣΙΛΔ:

ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ (1) --- "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΘΕΟΣ (ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ" --- ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ! ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ!" http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/06/1.html

2ον) ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ «ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ» ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ-ΧΙΣΛΕΡ-ΡΟΤΣΙΛΔ:

Αποσυμβολισμος συμβόλων του ακροδεξιού "ελληνικού" κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. και της "Ελληνικής" Ναζιστικής "Χρυσής Αυγής" (GOLDEN MORGENRÖTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/09/golden-morgenrote.html

Αποσυμβολισμός εμβλήματος ΛΑ.Ο.Σ.+Χρυσής Αυγής νεοναζιστικής διεθνούς (επεκτεινόμενος σταυρός):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/eeyna_26.html

Αποσυμβολισμός Εμβλήματος Χρυσής Αυγής (αριστερότροπος μαίανδρος):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/blog-post_29.html

NATIONALSOZIALISMUS = NAZI = ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/05/nationalsozialismus-nazi.html

3ονΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ» ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ-«ΕΩΣΦΌΡΟ» ΠΡΟΩΘΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ (ΖΩΩΝ + ΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΣΕ ΒΩΜΟΥΣ, ΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Β’ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ. ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ – ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΑΓΝΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ «ΜΕΤΑΛ ΘΑΝΑΤΟΥ» «
NAER MATARON» ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ «NEAR METATRON» = ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, Ή «ΜΑΥΡΟΣ ΙΗΣΟΥΣ», «ΜΕΤΑΘΡΟΝ=ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ»). ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ (ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ) ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΜΗ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ «ΜΑΡΜΑΡΩΜΈΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ», ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ «ΝΑΤΟ» ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ YOHAN (ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ) VON DANEMARK CHRISTIANSEN ΤΟΥ ΔΑΝΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ» ΤΗΣ «ΣΟΥΦΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666» ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ.. ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ» DRAG NACH OSTEN (=ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888.

ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ!
http://www.tiramolas.com/2012/05/blog-post_3739.html

(Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΚΑ-ΓΚΑ ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΞΕΦΩΝΗΣΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ «ΕΓΕΡΘΗΤΩ» (ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΛΕ…!) ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗΣ «ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ» = ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !! ή «ΕΓΕΡΘΗΤΙ» ΣΗΚΩ!)

β- ενικός: εγέρθητι – σήκω! (εσύ) γ – ενικός: εγερθήτω – να σηκωθεί! (αυτός) β – πληθυντικός: εγέρθητε – σηκωθείτε! (εσείς) γ – πληθυντικός: εγερθέντων (ή εγερθήτωσαν)- να σηκωθούν! (αυτοί)

Ο Σατανιστής "Εγέρθητος" Γερμενής της Χρυσής Αυγής, απασχολεί Πακιστανούς λαθρομετανάστες στο αρτοποιείο του
http://www.tiramolas.com/2012/06/blog-post_1730.html



Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666» ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/04/666-666.html

(παρατηρήστε τη σχιζοφρένεια που τους διακατέχει, ενώ η υποδομή τους είναι: σατανιστές ναζιστές της θεοσοφικής εταιρείας και της αρνητικής Α.Ο.Α. – GOLDEN DAWN 666, για να εξυπηρετήσουν ως ρεζέρβες του ΛΑ.Ο.Σ. την προβοκάτσια του σχεδίου της Κίνας, παριστάνουν τους χριστιανούς ορθόδοξους ή τους μοντέρνους χριστιανοδωδεκαθειστές «σουφι» του «Ιωάννη» παλαιολογου δραγάζη που επιθυμούν προδοτικώς αναβίωση «μεγάλων ιδεών» αυτοκρατοριών ανθελληνικού βυζαντίου, σε μια εποχή που η Ελλάδα είναι διαλυμένη και σκλαβωμένη από εβραιομογγόλους σε όλα τα επίπεδα ώστε να παγιδευτεί ξανά ο ελληνισμός που έχει απομείνει στην τελική γενοκτονία «μικρασιατικής καταστροφής» του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, και να σφαγιαστεί από κινεζομογγόλους)

Μιχαλολιάκος: «Τιμούμε τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο»
http://www.protothema.gr/webtv/?mmid=4513

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ)
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/06/blog-post_11.html

4ον) ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», Ή «
GOLDEN DAWN» ή «GOLDENE MORGENRÖTE» (ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ) ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΜΑΓΩΝ: «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του εξωτερικού» ή «ερμητική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΜΑΓΟΣ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ «ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ», ΔΑΣΚΑΛΟΣ - ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ - ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΜΑΓΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. Ο ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ +/-ΖΕΝ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ (ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ).

Η ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΓΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΕΝΑΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/10/blog-post_1335.html

Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ (
G.:D.: ή Golden Dawn) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ (-ΑΡΝΗΤΙΚΗ)“ORDO ADEPTIS ATLANTIS” ΛΟΝΔΙΝΟΥ ή Α.:Α.: ή Α.Ο.Α.  ΩΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΗΓΕΤΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Η ΜΑΓΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ 2 ΒΙΒΛΙΑ, ΤΟ «SCARLET AND THE BEAST» TOY JOHN DANIEL, ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ,
http://www.scarletandthebeast.com/

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΤΟΥ ΒΕΡΝΕΡ ΓΚΕΡΣΟΝ, ΩΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Α.Ο.Α. ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΕΡΣΟΝ. Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ».
ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

==========================================================================
Κεφάλαιο: Η αγγλική μασονία και το σχέδιο με τον Χίτλερ
H «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Μετά την ίδρυση της «Χρυσής Αυγής» το 1887 βασισμένης στα ρατσιστικά δόγματα  του Bulwer-Lytton, η μυστική εταιρεία μετά την είσοδο στον 20οαιώνα οργάνωσε στοές της σε αρκετές μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις συμπεριλαμβανομένου και του Βερολίνου, το οποίο φιλοξένησε σύντομα ένα φανταχτερά διακοσμημένο ναό της «Χρυσής Αυγής». Πριν και κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η «Χρυσή Αυγή» του Βερολίνου διακλαδώθηκε σε 2 άλλες μυστικές εταιρείες, (1) το 1902 το Ordo Templis Orientis (O.T.O.) που αργότερα μπήκε υπό τον έλεγχο του άγγλου μασόνου Aleister Crowley, και (2) το 1918 την «Εταιρεία της Θούλης», που ανακάλυψε και ανέδειξε τον Χίτλερ. Το δόγμα της «Εταιρείας της Θούλης» ήταν ταυτόσημο με αυτό που περιλαμβάνεται στο έργο του Lytton, Βριλ: Η δύναμη της επερχόμενης φυλής. Τα θεοσοφικά δόγματα της Μπλαβάτσκυ έγιναν η σατανική βίβλος της Θούλης.

Ο Wulf Schwarzwaller, στο έργο του «Ο Άγνωστος Χιτλερ» (1990), επιβεβαιώνει ότι η Αγγλική Μασονία έμμεσα επηρέαζε τον Χίτλερ μέσω των μασονικών και υπο-μασονικών εταιρειών. Σε σχέση με την «Εταιρεία της Θούλης», σημειώνει τους «δεσμούς μεταξύ της Αγγλικής Αδελφότητας της «Χρυσής Αυγής», με τους θεοσοφιστές της Μανταμ Μπλαβάτσκυ, και με τον διαβόητο μάγο Aleister Crowley”, ο οποίος ήταν επικεφαλής του OrdoTemplis Orientis (O.T.O.). Αυτές οι 3 μυστικές εταιρείες – η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», το «Ο.Τ.Ο.», και η «Εταιρεία της Θούλης», ως μυγοπαγίδες, παγίδεψαν, γυάλισαν και κατόπιν ανέδειξαν τον Αδόλφο Χίτλερ. Όταν πήρε την εξουσία, ο Φύρερ, έγινε πλήρες έρμαιο από τα μάγια τους.

Ο Crowley (Κρόουλυ) είχε πολλά κοινά με τον Χίτλερ. Καταρχάς και οι 2 έπαιρναν έμπνευση από τις αποκρυφιστικές νουβέλες του Bulwer-Lytton, ενώ ο Κρόουλυ ισχυρίζονταν ότι αυτές περιείχαν μαγικά μυστικά για υψηλόβαθμους μασόνους. Δεύτερον, το Ordo Templis Orientis (O.T.O.) του Κρόουλυ και η «Εταιρεία της Θούλης» του Χίτλερ ήταν και οι δύο δημιουργήματα της Αγγλικής Μασονίας και ταυτόσημες στις ανθρωποκτόνες τους κατευθύνσεις. Όταν ο Χίτλερ ανήλθε στην εξουσία, ο Κρόουλυ και ο Ρώσος αποκρυφιστής GIGurdjieff (ο ίδιος που μύησε τον Ιωσήφ Στάλιν στους Μαρτινιστές μασόνους) αναζήτησε μια επαφή με τον Χίτλερ και το πέτυχε.

Ένας άλλος 33ου βαθμού Άγγλος μασόνος που οπωσδήποτε είχε έμμεσες (και πιθανόν και άμεσες) επαφές με τον Χίτλερ ήταν ο Viscount HoratioHerbert Kitchener - Κίτσενερ (1850-1916). Η μασονική εγκυκλοπαίδεια Mackey αναφέρει ότι ο Λόρδος Κίτσενερ γνώριζε ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, που τον επέτρεψαν να ανεβεί στην μασονία της Ανατολής. Ως διάσημος Άγγλος Στρατιώτης υπηρέτησε 7 χρόνια στις Ινδίες(+/-ΖΕΝ), και ήταν υπεύθυνος για την ίδρυση τριών στοών εκεί, καθώς έγινε και Μέγας Διδάσκαλος στο Punjab. Ενώ υπηρετούσε στην Αίγυπτο ήταν ταυτόχρονα Μέγας Διδάσκαλος και στην Αίγυπτο και στο Σουδάν. Επίσης επισκέφτηκε την Ιαπωνία (+/-ΖΕΝ), την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία.

Κατά την παραμονή του στις Ινδίες, ο Κίτσενερ πραγματοποίησε πολλά ταξίδια στο Θιβέτ (μογγολική δρακονιανή υπερστοά  +/-ΖΕΝ) όπου γνωρίστηκε με τον Γερμανό στρατηγό Καρλ Ερνστ Χαουσχόφερ (Γεωπολιτικός Αναλυτής του Ναζισμού). Ο Χαουσχόφερ, ήταν μασόνος και μέλος της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» του Βερολίνου, και πριν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο υπηρέτησε πολλά  χρόνια ως στρατιωτικός ακόλουθος στην Ιαπωνία (+/-ZEN) και ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ στην Ασία. Ο Κίτσενερ και ο Ρώσος αποκρυφιστής GI Gurdjieff, επίσης μέντορας στον ΘΙΒΕΤΙΑΝΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ, ΜΥΗΣΕ ΤΟΝ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ (ΜΟΓΓΟΛΩΝ) ΘΙΒΕΤΙΑΝΩΝ ΛΑΜΑ (που ισχυρίζονται ότι κατέχουν το μυστικό του «υπερανθρώπου») και τον εισήγαγε στην σημασία του συμβόλου της σβάστικας.

Η σβάστικα ήταν αρχικά ένα ηλιακό σύμβολο στην Ινδία (σχ.: σύμβολο ηλιακών θεοτήτων. Βαρούνα(Ουρανού) και Diaus Pitar = Πατρός Διόςhttp://en.wikipedia.org/wiki/Dyaus_Pita ).. Στα σανσκριτικά σήμαινε «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ». Στον ινδουισμό η σβάστικα είναι και δεξιόστροφη και αριστερόστροφη. Η δεξιόστροφη συμβολίζει το «φως, λευκή μαγεία, δημιουργική δύναμη», ενώ η αριστερόστροφη συμβολίζει «σκότος, μαύρη μαγεία και καταστροφή». (σχ.: ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ: ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ = τα αντίθετα είναι ίδια, ήτοι: κινεζοεβραική μασονική συμπαιγνία δεξιάς-αριστεράς χειρός)

Το 1919 ο Χαουσχόφερ εισήλθε στην «Εταιρεία της Θούλης» και εισήγαγε στα μέλη της την σημασία της σβάστικας, η οποία έγινε ο θυρεός της «Εταιρείας της Θούλης».. Και έτσι μέσω του Χαουσχόφερ, του Κιπλινγκ, της Μπλαβάτσκυ και άλλων (μυημένων στην δρακονιανή Ασία και στο Θιβέτ)  η σβάστικα βρήκε το δρόμο της στις Γερμανικές σέχτες οι οποίες αργότερα θα σχημάτιζαν τον πυρήνα του Ναζισμού.

Το ίδιο έτος ο Χάουσχοφερ έγινε πανεπιστημιακός καθηγητής και διευθυντής στο «Ινστιτούτο Γεωπολιτικής» του Μονάχου. Σε αυτή τη θέση η αποστολή του ήταν να διδάξει τον Χίτλερ γεωπολιτική και να βοηθήσει τον Φύρερ ώστε να γράψει το βιβλίο του «Ο Αγών μου». ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΣ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, Ο ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ «SS» ΣΤΟ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ) ΘΙΒΕΤ ΓΙΑ ΜΥΗΣΗ. Πριν γυρίσουν ίδρυσε γι’ αυτούς την «Μυστική Εταιρεία Βριλ» (Vril Society Βερολίνου), η οποία με τη σειρά της θα συνιστούσε τον εσωτερικό πυρήνα του Ναζιστικού κόμματος. Η ιδέα για τη Βρίλ, φυσικά πάρθηκε από τη νουβέλα του 1871 του Bulwer –Lytton: «Βριλ: Η δύναμη της επερχόμενης φυλής».

Οι τελετές της «Εταιρείας Βριλ» του Χαουσχόφερ  πάρθηκαν από τη ροδοσταυρική αγγλική μασονία (μαύροι μασόνοι), συμπεριλαμβανομένου και του εωσφορικού δόγματος της Μπλαβάτσκυ της «Θεοσοφικής Εταιρείας».  Μόνο μια μικρή κίνηση χρειαζόταν για να συμπεριλάβει και την ιδέα της «Φυλής των υπερανθρώπων».

Ο (σημ: ιουδαϊκης καταγωγής θεωρητικός του ναζισμού) Αλφρεντ Ροζεν-μπεργκ ήταν μέλος της «Εταιρείας της Θούλης» που εισήγαγε τα «Πρωτόκολλα της Σιών» στη Δύση. Ήταν επίσης ο δημιουργός των θρησκευτικών τελετουργιών για την «Βριλ». Ο Ροζενμπεργκ έπρεπε να είναι προσεχτικός στην προσέγγιση του, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των «Αρειων» Γερμανών ήταν συνεπείς με την Χριστιανική πίστη. Οι χριστιανοί ήταν ήδη αντι-Μασόνοι, ειδικά οι καθολικοί χριστιανοί, και η συνεργασία τους κρίνονταν απαραίτητη για την επερχόμενη μέσω του Χίτλερ διάλυση (τάχα) της «ιουδαιο-μασονικής» συνωμοσίας. Για να αποφύγει μια απευθείας επίθεση στο Χριστιανισμό, ο Ροζενμπεργκ προώθησε γνωστικές διαστροφές (666) του Χριστιανισμού, για αυτούς που θα έκαναν μύηση στην «Βριλ».  Κάτω από αυτό το σχήμα, ο Εωσφόρος και ο Χριστός έγινε η ίδια προσωπικότητα. Ο Εωσφόρος-Χριστός κατόπιν ήταν ο προφήτης για την υπερ-φυλή, που σημαίνει φυσικά ότι ο Χριστός έπρεπε να ανήκει στην «Αρεια φυλή». Συνεπώς οι γήινοι γονείς του Χριστού δεν έπρεπε να είναι εβραίοι, αλλά ήταν Ρωμαίοι λεγεωνάριοι της «Αρειας φυλής» (Βλ. παρόμοια Σουφική 666 μασονική απάτη της στοάς των ροδοσταυρικών Κριναετών περί του δήθεν «έλληνα - Άρειου» Ιησού-Ιάσωνα στην Ελλάδα). Αυτός ο φυλετικά βόρειος Χριστός-ηρωας έγινε το μαστίγιο εναντίον όλων των φυλετικά κατώτερων ανθρώπων και των ορθολογιστικών στοιχείων του πληθυσμού. Στο μύθο της «Εταιρείας Βριλ», ο Εωσφόρος-Χριστός  «πολεμά εναντίον του Σατανά της φυλετικής κατωτερότητας και της λογικότητας. (η φυλετική κατωτερότητα χρεώθηκε στους εβραίους (σχ.: τους λευκους ασκεναζειμ ασκάνιους ψευδο-εβραιους) και η λογικότητα χρεώθηκε στην διηπειρωτική μασονία)

Τα μέλη στην «Εταιρεία Βριλ» του Χαουσχόφερ περιορίστηκαν να ανήκουν στα «SS» και στην ιεραρχία του Ναζιστικού κόμματος – Χιμλερ, Γκερινγκ, Αλφρεντ Ροζενμπεργκ, και ο ιδιος ο Φύρερ, μαζί με τον προσωπικό του γιατρό Δρ.Μορελ. Αυτοί οι άνδρες ήταν βαθειά μπλεγμένοι στο ίδιο εωσφορικό δόγμα με την Αγγλική μασονία, αν και ελαφρώς παραλλαγμένο ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Και όλοι τους επίσης ασκούσαν μαγεία με εκδικητικότητα.
Δίχως να αποτελεί έκπληξη, η βρισκόμενη στο Βερολίνο «Εταιρεία Βριλ» του Χαουσχόφερ, διαμέσου της «Χρυσής Αυγής» του Βερολίνου, είχε συνδέσμους με τη «Χρυσή Αυγή» της μεγάλης Βρεττανίας. Μέχρι το 1941, μέλη της «Βριλ», της «Θούλης», και της «Χρυσής Αυγής» Βερολίνου βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με την αντίστοιχη «Χρυσή Αυγή» του Λονδίνου. Η επικοινωνία διακόπηκε τον Μαϊο του 1941, όταν ο Ρουντολφ Εςς (επίσης μέλος της «Χρυσής Αυγής» του Βερολίνου, και ο κοντινότερος άνθρωπος στο Χίτλερ) έκανε τη διάσημη αποτυχημένη ειρηνευτική αποστολή του στην Αγγλία. Πριν απ’την πτήση του Εςς, ο Χαουσχόφερ και ο γιός του Αλμπερτ, έδωσαν στον Εςς τα ονόματα και τις διευθύνσεις των επαφών της «Χρυσής Αυγής» στη Μεγάλη Βρετανία, όπως και τα ονόματα άλλων επιφανών Άγγλων μασόνων που επιθυμούσαν τότε ειρήνευση μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας.


ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΟ 2011 – 2012. 
(ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ-ΑΠΛΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ")

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

 7: Η ΕΒΔΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «GOLDEN DAWN» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) Ή «GOLDEN DAWN OF THE OUTER» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ), ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΜΑΓΟΣ ALEISTER CROWLEY ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΓΟΙ WILLIAM WOODMAN ΚΑΙ VICTOR NEUBURG (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ «Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ΤΟΥ VERNER GERSON, ΣΕΛΙΔΕΣ 195 ΕΩΣ 198 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΒΡΗΣ, ΑΘΗΝΑΙ).

ΑΝ ΚΑΙ Η «GOLDEN DAWN» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ «ΟΤΟ», ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΔΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «±ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ «ΘΕΤΙΚΗ ΑΟΑ 888» Ή ORDO ASTRUM ARGENTINUM, ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΟΑ 666» Ή ORDO ADEPTIS ATLANTIS. Η GOLDEN DAWN Ή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΣΤΟΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ORDO ADEPTIS ATLANTIS 666 ΩΣ ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

Η «ΑΟΑ» ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ «ΥΨΗΛΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» Ή «HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT» ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΒΡΑΙΟΣ ABRAHAM LINCOLN.

ΤΟ 1947, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ – ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΟΣ OSWALD MOSLEY Ή MOSEL.

ΣΩΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ VERNER GERSON: «ΕΝΩ Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΚΑΤΕΔΙΩΚΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΝ «ΝΑΟ» ΤΗΣ GOLDEN DAWN («ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ») ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ (ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ) ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ KARL ΚΑΙ ALBERT HAUSHOFER (ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΥΙΟΣ), ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ (ΚΛΗΣΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ) ΤΗΣ GOLDEN DAWN ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ)». ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «WELTDIENST» ΔΙΗΥΘΥΝΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ «S/S» ΒΙΝΜΠΕΡΓΚ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ «Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ΤΟΥ VERNER GERSON, ΣΕΛΙΔΕΣ 195 ΕΩΣ 198 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΒΡΗΣ, ΑΘΗΝΑΙ:

Μπορεί να απομακρυνθήκαμε από τον Ρούντολφ Εςς και τον οικοδεσπότη του δούκα του Χάμιλτον καθώς και γενικότερα από τις μυστικιστικές πλευρές του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού, αλλά μόνο επιφανειακά. Σ’όλα αυτά επιστρέφουμε τώρα:

Πέρα και πάνω απ’αυτή τη μαγεία στην οποία αναφερθήκαμε πιο πριν, και την οποία θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε σαν «μαγεία λατρείας», υπήρχε – και υπάρχει ακόμα-, όχι μόνο στη Μεγάλη Βρεττανία, αλλά σ’ολόκληρη την Ευρώπη και ιδιαίτερα στη Γερμανία, μια «μαγεία μύησης» της οποίας το Ο.Τ.Ο. (Ordo Templis Orientis) είναι κατά κάποιο τρόπο, το στάδιο προετοιμασίας, το προπαρασκευαστικό τμήμα.

Αυτή η μαγεία λέγεται “Golden Dawn of the Outer” (Χρυσή Αυγή του Εξωτερικού) ή, όπως την αποκαλούν οι πιστοί της «G.:D.:». Οι μυημένοι την λένε επίσης Α.:Α.: (Ασημένιο Άστρο, Astrum Argentinum). Είναι η θυγατρική μιας άλλης σούπερ-μυστικής οργάνωσης της High Brotherhood of Light(Υψηλής Αδελφότητας του Φωτός) της οποίας, όπως λέγεται, υπήρξε μέλος ο Αβρααμ Λίνκολν (εβραίος πρόεδρος των ΗΠΑ). Ιδρυτής και διευθυντής της G.:D.: (Χρυσής Αυγής) ήταν ένας «καταπληκτικός άνθρωπος» (σχ: δρακονιανός δαιμονιζόμενος σκατάνθρωπος) ο Αλισταιρ Κρόουλυ.

Όποιος μένει κατάπληκτος μπροστά σ’αυτές τις avatara, τις ποικίλες μεταλλάξεις και ονομασίες των αποκρυφιστικών εταιρειών, μπροστά στον μεγάλο αριθμό τους και τις απότομες εξαφανίσεις τους, θα σκεφτεί πολύ σοβαρά την παρακάτω δήλωση που έκανε πρόσφατα, ένας ερευνητής ο οποίος είναι σε θέση περισσότερο και καλύτερα από κάθε άλλον, να δει καθαρά μέσα στο σκοτεινό αυτό λαβύρινθο:
«Οι μυστικές εταιρείες εμφανίζονται ξαφνικά σαν συγκεντρωμένες γύρω από μια ισχυρή ή μυστηριώδη προσωπικότητα, έπειτα διαιρούνται κι εκφυλίζονται. Όμως η φωτιά δεν σβήνει ποτέ. Σιγοκαίει κάτω από τη στάχτη, μεταλλάσσεται, και αργότερα θα συντελέσει στο άναμμα νέας εστίας.»

Η G.:D.: (Χρυσή Αυγή) είχε κληρονομήσει το τυπικό των τελετουργιών της από μια Βερολινέζα, την Άννα Σπρένγκελ. Στις αρχές του αιώνα μας (20ου) η γυναίκα αυτή, «υπακούοντας σε ανώτερες εντολές», παρέδωσε απόκρυφα ντοκουμέντα και συνταγές εξουσίας σε τρεις Βρεττανούς: Τον Ουίλιαμ Γούντμαν, τον Σάμουελ Λήντελ-Μάδερς, και τον Γουήν Γουέσκοτ. Οι τρεις αυτοί άνδρες είχαν ήδη μυηθεί στα μυστικά και τα μυστήρια του εσωτερικού κύκλου του Ο.Τ.Ο..

Όμως η G.:D.: (Χρυσή Αυγή) ουσιαστικά φυτοζωούσε ως τη στιγμή που ο Αλισταιρ Κρόουλυ τη ζωντάνεψε με τον απερίγραπτο δυναμισμό του.. (σχ: εμετικό γλύψιμο στο δρακονιανό τέρας Κρόουλυ από τον συγγραφέα Β.Γκερσον που αφήνει την υποψία ότι το βιβλίο του ήταν γραμμένο από την ίδια την +/-A.O.A. των 72 υπεραρχιραββίνων δρακονιανών μογγόλων τεράτων-ζόμπι)
Για τον Άλιστερ Κρόουλυ γράφει ο Ρομπέρ Αμαντού:

«Μόνο ένας άνθρωπος κατά τη γνώμη μας, τόλμησε να παρουσιάσει με τη μορφή μιας συγκεκριμένης σύλληψης, να δώσει μια εικόνα συνόλου στην έννοια της μαγείας και να διεκδικήσει για τον εαυτό του τη θεμελιώδη συμπεριφορά του μάγου. Ο άνθρωπος αυτός είναι ο μεγαλύτερος , ο τρομερότερος και ίσως ο μόνος αληθινός μάγος του 20ου αιώνα στη δύση: Ο Άλισταιρ Κρόουλυ».
Πολλά ήταν τα κοινά σημεία ανάμεσα στις θεωρίες που διατυπώνονταν στο Mein Kampf («Ο Αγών μου» του Χιτλερ) και στα φυλλάδια που μοίραζε ο Αλιστερ Κρόουλυ. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια της διαμόρφωσης του εθνικοσοσιαλισμού, από τα πρώτα χρόνια της κεραυνοβόλου ανόδου του Χίτλερ, ο Κρόουλυ – που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Frater Perdurabo – είχε ακουστεί να δηλώνει:

-         Προτού υπάρξει ο Χίτλερ, υπάρχω!

Και προτού πεθάνει – από δηλητηρίαση το 1947 – ο ιερέας αυτός της μαύρης μαγείας είχε εκδηλώσει ανοιχτά τη συμπάθεια του, ειλικρινή και βαθειά, για τον σερ Οσβαλντ Μόσλεϊ, κινητήρια δύναμη του Χιτλερικού κόμματος της Μεγάλης Βρεττανίας.

Με τη βοήθεια και του σνομπισμού οι θαυμαστές και πιστοί του Κρόουλυ – λιγώτερο ή περισσότερο ειλικρινείς – ήταν εξ ίσου πολυπληθείς στους κόλπους της Βρεττανικής αριστοκρατίας όσο και της Γερμανικής ιντελλιγγέντσιας. Ενώ η Γκεστάπο καταδίωκε αμείλικτα τις μυστικές εταιρείες στη Γερμανία, δεν έκανε ποτέ ούτε μια έρευνα στο «Ναό» της Golden Dawn (Χρυσής Αυγής) που ήταν εγκατεστημένος στην καρδιά του Βερολίνου.

Οι «τελετές αποκατάστασης» που εκτελούσε ο αδελφός Περντουράμπο θυμίζουν παράξενα τις περίεργες στάσεις και τους τρόπους συμπεριφοράς που αναφέρουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ρουντολφ Εςς.

Ο Καρλ και ο Άλμπερτ Χαουσχόφερ παρακολουθούσαν τακτικά τις μαγικές συνεδρίες της Golden Dawn (Χρυσης Αυγής). Το ίδιο και οι Ελβετοί και Πορτογάλοι σύνδεσμοι που είχαν προετοιμάσει τις επαφές του Εςς με την Αγγλία. Βοηθός ή υπασπιστής του Κρόουλυ στα πλαίσια της G.:D.: (Χρυσής Αυγής) ήταν ένας γερμανός, ο Βίκτωρ Νιούμπεργκ, που το ψευδώνυμο του σαν μέλους της εταιρείας ήτανBrother Omniam Vincam («Αδελφός Πάσης Νίκης»). Με συντροφιά του Νιούμπεργκ, ο Κρόουλυ διοργάνωσε μια «εθνογραφική αποστολή» στο Νότο της Αλγερίας. Την αποστολή αυτή οι Τοπικές Υπηρεσίες της Γαλλικής Κυβέρνησης διέκοψαν βίαια, με αυτόματη απέλαση των δύο ταξιδιωτών, γιατί τους θεώρησαν ύποπτους κατασκοπίας για λογαριασμό της Ιντέλλιτζενς Σέρβις.

ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/07/blog-post_12.html

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/11/blog-post.html

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ):

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ (ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΑ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΡΟΧΙΑΚΩΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΥΛΗ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΛΗ ΑΟΡΑΤΗ ΣΕ ΕΣΑΣ.

ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΡΑΙΗΣ ΑΟΡΑΤΟΥ ΔΙ’ ΕΣΑΣ ΥΛΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ – ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ (ΣΕΛΗΝΗ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΟΙΔΩΝ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ - MEDIUM – CHANNELING – ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ – ΚΛΠ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ – ΚΟΡΕΑΤΕΣ), ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.

ΟΘΕΝ, ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΠΑΟΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ.

Συμπληρωση στην Αναρτηση περι Ναζισμου!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_09.html

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Βοηθηστε για την αντιμετώπιση 2 πολύ σοβαρών θεμάτων που αφορούν τον εκπρόσωπο της ΟΕΑ Καραγεωργίου Ιωάννη:


1) Προμήθεια φορητού υπολογιστή για διευκόλυνση της επικοινωνίας (και παράλληλη μείωση των εξόδων σε τηλεφωνικούς λογαριασμούς) 

2) Εναλλακτική Παροχή ρεύματος της οικίας για νυχτερινό φωτισμό και φόρτιση του υπολογιστή (και μελλοντικά για διαδικτυακό εξοπλισμό) 

+ Για την αγορά ενός υπολογιστή μετρίων δυνατοτήτων είναι της τάξεως των 400 Ευρώ (δείτε ενδεικτικά 399 Ευρώ INNOVATOR WS-252 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909212

+ Για την παροχή ρεύματος (φώτα / φόρτιση υπολογιστή ) με φωτοβολταϊκούς συλλέκτες το έξοδο είναι της τάξης των 600 Ευρώ. (το ρευμα ειναι κομμενο και θελουν 600 Ευρώ μαζι με χαρατσι) 

Αν σας εμεινε καθόλου φιλοτιμο βοηθήστε την κατασταση διοτι παλι για το δικο σας καλο και για την αποτροπη της δικης σας γενοκτονιας θα κινηθει και οχι για προσωπικό όφελος. Ενδεικτικά ο Καραγεωργιου για το χειμωνα ειχε μόνο ενα ηλεκτρικο σωμα για να ψιλοζεσταινει ενα μικρο δωματιο, αλλα δεν τον νοιαζει διοτι οπως συνηθίζει να λεει ο ιδιος: "έχω γράψει κείμενα και με μείον βαθμους κελσίου"!!! 

ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!!! ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/10/blog-post_28.html

NEW ORDER: TOTAL COSMIC ETNA --- FOR PLANET SECURITY RUSIAN SECURITY


Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ

http://www.disclose.tv/news/Huge_Impact_Flash_spotted_on_Jupiter_Is_it_a_hit/85945

ΕΙΝΑΙ ΤΟ 3ο ή 4ο ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΝΕΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΑΛΛΕΣ 2 - 3 ΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΤΟ 2010.

ΕΔΩ ΚΑΙ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ IKANH ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΣΤΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ. ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009 ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΨΕΩΝ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ 1994 ΟΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΜΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Comet_Shoemaker%E2%80%93Levy_9

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΙ ΚΟΜΗΤΕΣ (=ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ) ΘΑ ΘΡΙΨΑΛΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1994.

TO TI EINAI ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 2012, ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. 118 ΟΡΑΤΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1999 ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ ΩΣ ΕΞΩΤΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ 360 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΛΟΙΟ-ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 7 ΠΛΑΝΗΤΩΝ-"7 ΑΣΤΕΡΩΝ"ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΠΟΥΣΤΑ ΤΖΕΝΤΑΪ ή ... ΣΕΝΤΑΪ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΣΤΙ...

ΑΥΤΑ ΤΑ 118 + 360 ΝΕΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΑΠΟ ΤΗ "ΝΑΣΑ" ΚΑΙ ΤΟ "JPL" ΩΣ ...."ΝΕΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ" ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2002 ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΤΟΣ 3 ΕΤΩΝ (!!!!)

ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΦΥΣΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΑΡΟΔΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ... Υ.Γ.: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ "JPL" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "JACK PARSON'S LABORATORY" ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΥ "JPL" ΤΖΑΚ ΠΑΡΣΟΝΣ KAI ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ "JPL" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΓΟΣ - ΜΑΣΟΝΟΣ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ O.T.O. ORDO TEMPLIS ORIENTIS ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΟΥ ..."ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ" ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ ΜΑΓΟ ΤΖΑΚ ΠΑΡΣΟΝΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ" ....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ!.

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

Κοσμοιστορικά αστρονομικά γεγονότα στον Πλανήτη Δία
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/06/blog-post_8572.html

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/05/blog-post_18.html

Ο.Ε.Α. : ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
http://perseysteam.blogspot.com/2006/08/blog-post_31.html

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ "END" ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
http://www.ekirikas.com/article/106865

Εκθέτουν την Ομογένεια 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ" ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ "ΜΜΕ" ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ??? ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ...
Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΧΕΠΑΝΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΛΑΪΟΝΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΤΑΡΥ...ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...

ΑΡΑ  Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CRETAN TV ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΜΑΖΕΤΑΙ.... (ΠΟΙΑ? Ο "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΜΗΠΩΣ ΩΣ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ; ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ !)

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.ekirikas.com/article/106773

(Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ)
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ email:  tolis3000gtpower@yahoo.gr

ΤΟ ΛΥΠΗΤΕΡΟ ΛΙΝΚ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟΝ (ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤ-"ΑΓΓΕΛΟ" ) ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 4 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ (!!!!!!!!) ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ END ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ POST ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ YAHOO NEWS.



Kalogiros
και το yahoo news

και το yahoo news το αναφέρουν:
http://news.yahoo.com/usd-50-billion-dollar-sovereign-141100536.html

Αγγελος
Και εδώ το αναφέρουνhttp:/

Και εδώ το αναφέρουν
http://www.ekirikas.com/article/106865

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...