Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ιδου το κατάντημα των νεοελλήνων προσκυνημένων!



Αν δεν σπάσετε αυτά τα διανοητικά - θρησκευτικά δεσμά κινεζοεβραικής επινοήσεως με σκοπό την γενοκτονία σας, τότε όχι μόνο θα πεθάνετε προσκυνημένοι αλλά και η ψυχή σας θα κατασπαραχτεί από τον ψευδοθεο της σελήνης Γιαχβεχ – Σιν – Σιών. Ομοίως αν συνεχίσετε την εκφυλιστική πορεία σας και δεν επανέλθετε τάχιστα στις αρχικές βιολογικές λειτουργίες σας ως ήρωες μαχητές υπερ του συνόλου - λευκά αιμοσφαίρια ώστε να καταπολεμηθεί αυτός ο υπερδιογκωμένος καρκίνος προκαλούμενος από τον αρχιεγκληματία Γιαχβέχα, αν λοιπόν δεν επανέλθετε για την σωτηρία της Ελλάδος, της Γης και κατ' επέκταση και του Συμπαντικού Οργανισμού, τότε και η ψυχή σας θα έχει εξεφτυλιστικό θάνατο εκτός από το σώμα σας.



Παραθέτουμε και ένα άκρως σημαντικό σχόλιο ενός φίλου

"""τα χειροτερα ομως ειναι τα παρακάτω.... ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΡΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΕΝΏΠΙΟΝ ΘΕΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ) ΝΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΗΨΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ.. . ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ....ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ , ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ(ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ...με αποτέλεσμα , η γενοκτονία κατα των ελληνων και της αθρωπότητος να συνεχιζετε απο εγκληματιες πρακτωρες πολιτικους. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ , .βουτηγμενοι στο ανθρωπινο αιμα εΙναι εκεινα τα κτηνη . ΜΑΖΙ,ΚΙ ΟΛΑΑΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ, ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ. (ΕΝΩ Η ΈΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΛΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ....ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ..-...."""


Η παρακάτω φωτογραφία αντικατοπτρίζει και το κατάντημα των χεσμένων από το φόβο νεοελλήνων οι οποίοι κλείνουν τις σελίδες τους, δεν έχουν μπέσα και φιλότιμο, λυγίζουν με το παραμικρό οταν απειλούνται, και έτσι ενδυναμώνουν τον εχθρο να συνεχίσει ακάθεκτος το γενοκτονικο του εργο.



Σας χρειάζεται ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Διογένους και ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ Αριστοφάνους για να εννοήσετε το άθλιο πνευματικό σας ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_05.html

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑΧΒΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. 666 – ΣΤΗΝ "ΠΥΡΑ" ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΑ ΧΑΡΤΙΑ

Το παρακάτω κείμενο που θα διαβάσετε γράφτηκε με αφορμή το facebook και όχι μονο οπου οι εκει χριστιανοταλιμπαν νεοχριστιανοι «σούφι», δηλαδη οι σχιζοφρενικοί χριστιανοδωδεκαθειστές του ΛΑ.Ο.Σ - Εψιλον 666 επικαλούνται τα παρακάτω ψευδεπίγραφα που τα έχουν ως σημαία τους:

«««Ήσαν δε τίν ές Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή ούτοι ουν προσήλθον Φιλίππω από Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και πρώτουν αυτόν λέγοντες, Κύριε θέλομεν τον Ιησούν ιδείν. Έρχεται Φίλιππος και λέγει τω Ανδρέα, και πάλιν Ανδρέας και Φίλιππος λέγουσι τω Ιησού. Ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων: ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΛΛΑΣ ΓΑΡ ΜΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΙ, ΦΥΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΘΕΙΟΝ ΗΚΡΙΒΩΜΕΝΟΝ. ΛΟΓΙΣΜΟΝ ΑΠΟΤΙΚΤΟΥΣΑ ΟΙΚΕΙΟΥΜΕΝΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΝ.»
Καινή Διαθήκη , Ιωάννη ΙΒ' 20-23

"Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογενεί, φυτόν ουράνιον και βλάστημα Θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην."
Εδάφιο από κρυμμένο χειρόγραφο που ανακάλυψε στα αρχεία του Βατικανό ο Ευσέβιος ο Πάμφιλος επίσκοπος Καισαρείας (265-340).
Πρόκειται για τη συνέχεια της φράσης "Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο υιός του ανθρώπου" ειπωμένη από τον Ιησού Χριστό, όπως αναφέρεται στο ευαγγέλιο του Ιωάννη. Το υπόλοιπο του εδαφίου είχε αφαιρεθεί από το κείμενο του ευαγγελίου.»»»

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Η Ο.Ε.Α. ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΙΝ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ
"ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" ΔΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Η
ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ Η ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ Η «Ο ΔΟΞΑΖΟΝ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ» ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Η «Ο ΙΕΧΩΒΑΣ ΣΩΖΕΙ» ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΩΣ «ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ».. Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥ (ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ) ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ
ΔΟΞΑΣΤΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΩ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ (ΤΑΧΑ) Ο «ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»..

ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΚΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΟ" ΥΦΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ (ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ
ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΤΟΥΣ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟ (ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ) ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤOΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ (ΚΩΛΟΓΕΡOΙ) ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΙΟΝ - ΕΔΑΦΙΟΝ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΗΛΘΕΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ "ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΚΑΙ "ΝΕΟΧΩΡΙΩΝ" ΚΑΙ "ΝΕΟΕΔΑΦΙΩΝ" ΚΩΛΟΓΕΡOI - ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥ «ΑΓ(Ρ)ΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΙEΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝHΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚHΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ-ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ... ΠΟΤΕ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ Ο "ΕΔΡΑΖΟΜΕΝΟΣ" ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ
ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ
ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΤΑΧΑ
ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΔΑΦΙΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ.. (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ)

Σημ. ιστολογίου:
Διότι πως ειναι δυνατον να εκθειαζε την ελληνική επιστημη και τον οθρολογισμό(!!!) ο ραββίνος γιεχοσουβα απο τη στιγμη που στην επισημη εβραικη "αγια" σατανική αντι-επιστημονική γραφη λεει: "μακαριοι οσοι δεν ειδαν και πιστεψαν" (Κατά Ιωάννην, 20: 29) (!!!), αυτο το χωρίο ειναι καθαρα αντι-επιστημονικο και σε πλήρη αντίφαση που το άλλο ψευδο-νεο-χωρίο που παρουσιάζουν, διοτι η επιστημη βασιζεται στην παρατηρηση και στο πειραμα για να βγουνε τα επιστημονικα πορισματα & θεωρηματα, διοτι οπως ελεγε και ο Μυσων ο Χηνευς ενας απο του μεγαλους ελληνες σοφους της αρχαιοτητας: δεν πρέπει να ερευνούμε τα γεγονότα ξεκινώντας από τις αιτίες, αλλά τις αιτίες ξεκινώντας από τα γεγονότα! Αυτό είναι βασική θεμελειώδη αρχή της επιστήμης!
Και αρα το νεο-εδαφιο αυτο που ανακάλυψαν και χρησιμοποιουν και το έχουν σαν σημαία τους οι αποβλακωμενοι θρησκευόμενοι νεοελληνες σουφιστες (χριστιανοδωδεκαθειστές) νεοχριστιανοι στο facebook και αλλου, ειναι πλαστο και ψευδεπιγραφο ωστε να δημιουργησει τον τρελο σχιζοφρενικο χριστιανοδωδεκαθεισμο, ως παρανοικο συγκερασμο μεταξυ ιερατειων εβραιοχριστιανισμου και ιερατειων (ψευτο-)δωδεκαθεου θρησκευτικού.. και ως προβοκατορικη νεοθρησκεια του ΛΑ.Ο.Σ. 666 επινοημενη απο την θεοσοφικη εταιρεια (-Μ.Τ.Μ) με Κινεζική καθοδήγηση μέσω της τεκτονικής -Α.Ο.Α. Λονδίνου.

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΔΡΑΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙ
ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΔΟΞΑΖΟΜΕΝΩΝ»
ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ... ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΗ Η
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΝΑ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΔΑΦΙΑ ΤΟΥ
ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ (ΧΩΡΙΑ) ΤΟΥ ΣΤΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ» - ΚΑΚΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΙ ΣΤΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΚΑΓΓΕΛΙΑ» ΟΤΙ Η «ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΩΡΙΑ ΠΑΡΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΣΤΙ».. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ... ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΘΕΟ (ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΟΜΟΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ... ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ (ΜΑΥΡΕΣ) ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΨΑΛΕΙ ΟΤΙ ΟΙ «ΣΟΦΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΜΩΡΑΝΘΗΣΑΝ».. (!!!) ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΑΧΑ «ΕΜΩΡΑΝΘΗΣΑΝ» - ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ... ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΧΩΡΙΟΥ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ
ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΝΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΝΟΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ - ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΒΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΘΝΗ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ XAM ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ XAM ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ NΩE, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ» ΒΡΩΜΕΡΑΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΓΡΑΦΗΣ ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ: ΕΞΗΓΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ» ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΤΗΣ …ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΗ ΚΟΒΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ – ΔΙΑΘΗΚΗ (ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ) ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΟΥ ΛΕΥΚΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΣΤΗ ΓΗ ΑΡΧΙΚΑ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΕΘΝΟΣ» ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ - ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΤΟ Ζ' ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ «ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΩΣ ΑΠΟΙΚΟΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΗ ΑΖΩΤΟΣ, ΑΣΚΑΛΩΝ, ΤΥΡΟΣ, ΣΙΘΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΠΩΛΟΥ ΟΝΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΑΙΔΟΥΡΟΚΑΒΑΛΑΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΩΝΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΒΕΛΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ (ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ – ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ) ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑΚΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ - ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ:


«ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΑΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑΝ ΠΑΡΕΙΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΟ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ - ΠΑΡΕΙΑΝ.»
ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗΝ ΑΡΕΤΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ «ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ», ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΨΙΣΤΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ: ΤΟ ΝΑ ΑΜΥΝΟΜΑΣΘΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ.

Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ». ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΟΓΜΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΟΠΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΠΝΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ 50.000 ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΔΙΑ ΝΑ ΑΛΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ 1453.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΕΜΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΩΣΤΕ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ «ΕΘΝΟΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΛΕΞΙΣ «ΕΘΝΟΣ» ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΟΙ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΕΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ - ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ, Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΑΚΙΑΣ - ΣΑΟΥΛ ΩΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ - ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΡΑΒΒΙΝΙΚΟΥ ΣΑΧΝΧΕΝΔΡΙΝ ΤΩΝ 72) ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ (ΜΕ ΔΟΛΙΩΣ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΙΜΩΝ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΙΑ - ΕΔΑΦΙΑ ΟΠΩΣ «ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΣ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΣΙ» ΕΝΟΩΝΤΑΣ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΝ ΓΕΝΗΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ - ΖΕΥΣ (!!!) ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΔΡΑΣΕΙ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕΞΟΜΑΝΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑΧΒΕΧΑ - ΣΙΝ - ΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ Η' ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ) ΟΥΡΑΝΙΔΕΙΣ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΓΚΩΝ ΤΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΛΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΑΠΑΙΤΟΝΤΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΛΛΑ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ 65.000.000 ΕΤΗ (ΕΠΟΧΗ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟ - ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ) ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ 13 ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΥΠΕΡΠΥΚΝΟΥ ΚΟΚΥΓΑ ΣΕΙΡΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ !!!

ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΝΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΑΙΝΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΟΞΥΜΩΡΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΊ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΦΩΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΓΛΑΡΩΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΛΑΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΟΙΤΟΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΡΙΑΣ Η' «ΠΑΝΑΓΙΑΣ» Η' ... ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΩΣ ΙΕΡΑ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ …ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ


Υ.Γ. 1
ΠΡΩΤΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 120 ΣΩΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΜΕΣΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ. ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ - ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΛΟΓΟΣ»;; ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΙΕΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ (ΤΑΧΥΔΑΧΤΥΛΟΥΡΓΩΝ) ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ – (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ) ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ (200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ). ΙΔΕ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ» ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ».

Υ.Γ. 2
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ – ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΙΜΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΗ ΑΠΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΝΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΤΗΝ 25Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΩΣ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ…

ΤΕΛΟΣ. ΟΒΕΡ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΛΕΤΗ:

ΤΥΠΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ... ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: «Ἀντισιωνιστής εἶμαι καί ὄχι ἀντισημίτης»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_11.html

Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html

ΓΙΑΧΒΟΥΓΕΝΝΑ Ή ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ;
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ,ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ Ή ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ;
http://innoutworld.blogspot.com/2011/12/blog-post_25.html

Έλληνες ξυπνήστε επιτέλους και μην εθελοτυφλείτε!!! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_22.html
Σας χρειάζεται ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Διογένους και ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ Αριστοφάνους για να εννοήσετε το άθλιο πνευματικό σας ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_05.html

Ενοχη ελληνικων αρχων σε αρχαιοκαπηλια - προσοχη!!! Κειμενο επωδυνης αφυπνισης!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_14.html

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_7592.html

Πάρτε ένα δείγμα από τις διδασκαλίες του υιού του δρακονιανού σιν-σιων-σίνα-γιαχβέ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ "ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ" ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΖΟΜΠΙ ΑΕΡΟΣ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ....
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_27.html

Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html

Σεληνιακό Μέντιουμ Παϊσιος: Προγραμματιστής των Γλύξμπουργκ-Βαρθολομαίου και του "Δώρου" Κων/πολη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_17.html

ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_2594.html

Περι Αβραάμ ή Χαβρα-Χαν και Βαρθολομαίο - Δώρο για Μπουμπούκο από την Ο.Ε.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_8743.html

ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/blog-post_172.html

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ Ο.Υ.Κ.

 ΑΠΟ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/12/blog-post_12.html
 
Σκοτωστε απαντες πολιτικους και μασονους Στρατηγους οι οποιοι απαντες και μηδενος εξαιρουμενου εχουν λυσσαξει εναντιον των Ελληνικων Ειδικων Δυναμεων Ο.Υ.Κ.
Οσοι ειναι ελευθεροι σκοπευτες, να καρφωσουν μια σφαιρα πρωτα στον κροταφο του Παπανδρεου-Μινεικο-Τσαντ, στον Βενιζελο-Τουργκουτ, Μπεγλιτη-Beglit,και στο κοπρογουρουνο Παγκαλο.
Καλουντε οσοι εχουν εχουν εκπαιδευση ειδικων δυναμεων, να πανε σε μια νυχτα μεσα και να σφαξουν τους κατωθι προδοτες:

ΜΗΝΥΤΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ -ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΥΝΙΑΚΗ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ,ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΑΣΟΥΡΙΔΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΟΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΟΥΝΙΑΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ .

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ ΣΕ ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΑΞΕΙ.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ"

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.ΑΞΙΖΕΙ.!!!
http://www.eglimatikotita.gr/


http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/blog-post_1416.html

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ...ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ !

Πρόκειται για τον Θανάση Τάρτη, βρωμερό κομματόσκυλο και στέλεχος του Πασοκ Χαλκίδας, με καταγωγή από χωριό του Κιλκίς-ορμητήριο Κομιτατζήδων και δοσιλόγων στο παρελθόν, όπως αποκαλύπτει ο "Στόχος".

Η συμμετοχή του στη δίκη των Ο.Υ.Κ καταδεικνύει πως ΕΠΙΣΗΜΑ οι γραικύλοι πρασινοφρουροί επιζητούν την καταδίκη τους: Δεν είναι λοιπόν ο Δημητράς μπροστάρης-εκείνος ως πρακτορίσκος απλά κάνει ό,τι του πουν τα αφεντικά του-αλλά η ίδια η ψευτοκυβέρνηση του....
Μνημονίου!

ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ!


http://orologion.wordpress.com/2011/09/20/%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CF%89%CF%83-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81/
Στη χώρα του παραλόγου της μίζας και των φυγόστρατων πολιτικών, στη χώρα που πιθανόν σε μερικές μέρες να ζητήσει από τους άνδρες των επίλεκτων μονάδων της να απελευθερώσουν το Καστελόριζο, 39 ΟΥΚάδες σήμερα δικάζονται.
Αν πρέπει να δικαστούν, σε τέτοιες εποχές αχαλίνωτης ατιμωρησίας των πολιτικών και των πάσης φύσεως μιζαδόρων, θα πρέπει ειδικά αυτοί που θα πέσουν πρώτοι στη φωτιά, να δικαστούν από λαϊκό δικαστήριο.
Πλήθος Ελλήνων ήταν εκεί.Αναβολή για 16 Δεκεμβρίου πήρε τελικά η δίκη των ΟΥΚΑΔΩΝ
Ενημέρωση 12.55: Αναβολή για 16 Δεκεμβρίου πήρε τελικά η δίκη. Σαν μάρτυρας κατηγορίας θα παραστεί και ο … Παναγιώτης Δημητράς!Ενημέρωση 12.15: Δεκτό ως προς τις τυπικές προϋποθέσεις έκανε το δικαστήριο το αίτημα για παράσταση ως πολιτική αγωγή της Αλβανίδας και του Σκοπιανού, ενώ απερρίφθη η περίπτωση του Βοσκόπουλου. Η δίκη έχει προς το παρόν διακοπεί, προκειμένου ο δικηγόρος του σκοπιανού και της αλβανίδας να ενημερωθεί για την δικογραφία. Στο Ναυτοδικείο εφτασε ο Θάνος Πλεύρης και ο Πέτρος Μαντούβαλος. Αντιμετωπίζουμε πλέον την πιθανότητα αλβανών και σκοπιανών κατηγόρων εναντίον των μελών του λιμενικού. Η υπεράσπιση ζητά να μην αναβληθεί η δίκη, καθώς 39 άτομα της ειδικής μονάδας του λιμενικού σώματος, εν ενεργεία, δεν μπορούν να ταλαιπωρούνται διαρκώς με αυτό τον τρόπο.Παράσταση πολιτικής αγωγής εκ μέρους αλβανών και σκοπιανών συζητείται αυτή την στιγμή Περίπου 300 άτομα βρίσκονται μαζεμένα αυτή την στιγμή έξω από το Ναυτοδικείο Πειραιά, όπου λαμβάνει χώρα η δίκη των μελών της ΜΥΑ του λιμενικού, σχετικά με την υπόθεση των συνθημάτων που είχαν φωναχτεί στην παρέλαση. 300 άτομα που συνεχώς φωνάζουν συνθήματα, όχι μόνο συμπαράστασης στους δικαζόμενους, αλλά και κατά αυτών που έσυραν στις αίθουσες των δικαστηρίων τα βατράχια του λιμενικού σώματος. Ο παλμός είναι πολύ δυναμικός και αναμένεται καθώς η ώρα περνά να μαζεύεται και περισσότερος κόσμος.
Στο δικαστικό μέτωπο τώρα, οι δικαστές έχουν αποσυρθεί για να συζητήσουν την αίτηση του δικηγόρου Χαλκίδας Θανάση Τάρτη (γνωστού και από την εμπλοκή του στις δίκες κατά του ΕΚ) για παράσταση πολιτικής αγωγής εκ μέρους του Παύλου Βοσκόπουλου, γνωστού από την δράση του με το “Ουράνιο Τόξο”, ο οποίος δήλωσε Μακεδόνας, πολίτης του ελληνικού κράτους, του Ντέιβιντ Βίτκος, κατοίκου Αθηνών – σκοπιανό,μέλους του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφνωνιών του Ελσίνκι (το γνωστό “κέντρο” του Π. Δημητρά) και της Μιρέλλας Τσελνίκου, επίσης στελέχους του ΕΠΣΕ, αλβανικής καταγωγής. Αναμένεται η απόφαση, αν και θα πρέπει να σκεφτούμε ότι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το να δούμε μια δίκη, μέσα στην ελληνική επικράτεια, όπου θα δικάζονται μέλη επίλεκτων ειδικών δυνάμεων, με κατήγορους Αλβανούς, Σκοπιανούς και ψευτο-μακεδόνες!
Εγώ ψηφίζω αθώοι!!!!!!!!
Εσείς;







Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ο.Ε.Α. προς Υπηρεσιες Πληροφοριων του Ισραηλ, Ρωσιας και Ιραν - Περσιας: περι επισπευμένης ανάφλεξης του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου

ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΜΟΣΑΝΤ"
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.


ΚΕΙΜΕΝΟ:


ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΞΕΒΡΑΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΚΑΝΙΩΝ Η' ΕΒΡΑΙΣΤI ΑΣΚΕΝΑΖΕΙΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΣΚΑΝΙΑΣ - ΠΡΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΩΑΔΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.


ΠΕΡΣΕΣ - ΙΡΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΕΙΩΝ Η' ΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΙΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΗΡΩΑ ΠΕΡΣΕΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ. ΙΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ: ΗΤΟΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ.


ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΕΣ - ΙΡΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ - ΙΡΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΛΗ ΣΙΙΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΠΕΡΣΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΗΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΕ (ΚΟΙΝΗ) ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ:


ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ, ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "HONG" ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ - ΙΡΑΝ.


ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΠΕΡΣΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΠΕΡΣΙΑΣ.


ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΣΤΗΝ Β' ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ Η ΚΙΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ «PACT OF SHANGHAI» Η' «Ρ.Ι.Κ.» ΗΤΟΙ ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ - ΚΙΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG», ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ: ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΩΣ
ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ 888 ΚΑΙ 777.


ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΔΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.


ΕΙΔΙΚΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΗΣΟΥΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:
«ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΠΕΡΣΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ».


ΕΙΔΙΚΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ - ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ - ΑΠΕΙΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».


ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ, ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «FSB / KGB» ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ - ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ - ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗ ΜΑΣ:
«ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΤΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ «HONG» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.»


«ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ «PACT OF SHANGHAI» Η' «Ρ.Ι.Κ.», ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΕΚΡΗΞΗ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.»


ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΔΙΔΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΟΡΙΟΥ, ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΞΩΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΟΜΩΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 150.000.000 ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 150.000.000 ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ C.I.S. Η' «ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ» ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.Σ.Δ. Η ' USSR.


ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ :


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΑΝΑΛΥΤΗΣ
ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α.
ΑΘΗΝΩΝ.


ΒΟΛΟΣ 05.12.2011 ΕΛΛΑΣ


ΤΕΛΟΣ - OVER


Υ.Γ.


ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.
------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------


Σχολιου ιστολογιου:


Παραθέτουμε αυτούσιο το σχόλιο από αφυπνισμένο προσωποπανθρωπο φίλο του ιστολογιου:
Με τρίτο παγκόσμιο πόλεμο απειλεί η Κίνα, αν χτυπηθεί το Ιράν! Πλέον βλέπουν οι Δρακονιανοί ότι δεν τους μένει χρόνος και κόβουν σκηνές από το προγραμμά τους, μήπως και προλάβουν.
Θα βάλουν το ΝΑΤΟ να χτυπήσει το Ιράν, ώστε να επέμβουν Ρωσία και Κίνα, και από εκεί, μετά από μια ΝΑΤΟική ήττα, θα ξεσηκώσουν και τον Ισλαμικό άξονα για γρήγορη και τελειωτική αντεπίθεση.
Η ΟΕΑ για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνετε!!
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσουν οι κοιμισμένοι Έλληνες;; να δουν τους Κινέζους να κάνουν απόβαση; τότε θα είναι αργά...
Αλλά βέβαια, αφού το προφήτευσαν οι "άγιοι" δρακοδαιμονισμένοι προφήτες, δεν μπορούμε να το αποφύγουμε,οπότε η μόνη λύση είναι να περιμένουμε την γενοκτονία που μας έχει ετοιμάσει ο "καλός" δρακοαπατεώνας και αρχημαλάκας ΙΑΧΒΕ.
http://www.infowars.com/chinese-professor-threatens-third-world-war-to-protect-iran/
..........................................


Σχόλιο ιστολογιου:
Ακριβώς έτσι και χειρότερα έχουν τα πράγματα φίλε! Οι έλληνες είναι μουδιασμένοι από τα θρησκευτικά χτυπήματα στο μέτωπο διαρκείας χιλιάδων ετών.
Ρε μαλακες νεοέλληνες, ξυπνήστε επιτέλους και αφήστε τους δαιμονισμένους Παισιους και λοιπούς οι οποίοι ήταν σε πλήρη αφασία και καταληψία από δαίμονες και μέσω τεχνολογίας του Σιν - Σιών της Σελήνης! Ενώ βλέπετε ξεκάθαρα πλέον ότι όλα αυτά που γραφούμε περί των κινέζων είναι αληθινά και με στοιχεία, και αντί να ετοιμαστείτε στις νέες, σύγχρονες και τελειωτικές Θερμοπύλες στο πλευρό της Ο.Ε.Α., εσείς κάνετε μουγκα και εθελοτυφλείτε προδοτικως και εσκεμμένα επειδή ο δαιμονισμένος Παισιος είπε ότι τα 200.000.000 κινεζικού στρατού καλώς θα κάνουν και θα πάρουν παραμάζωμα την δύση διότι θα επιβάλουν τον γνήσιο χριστιανισμό! Λες και το πρόβλημα του πλανήτη Γη είναι το πώς θα γίνει όλος ο πλανήτης χριστιανικός (ακόμα και τα φυτά και τα ζώα θα πεθάνουν αν δεν πιστέψουν σε αυτόν. ΓΕΛΩΣ) και το μουνι της μάνας που τον εφεύρε. Είστε μαλακες ρε;Το δέχεστε επειδή το είπε ο Παισιος και ο κάθε Παισιος; Εφόσον δεν είσαστε στην θέση να καταλάβετε αυτή την διανοητική σας αναπηρία η οποία σας κραταει σε αφασία, εσείς θα γενοκτονηθειτε ηλιθιως και η προδοτική στάση σας απέναντι στην Ελλάδα και την ιστορία της θα αφανίσει στο τέλος κάθε τι ελληνικό από προσώπου γης αλλά και την ιδία την Γη στο τέλος από τους κινέζους και τους μογγόλους..
Δείτε και μελετήστε τις ετικέτες στα αριστερά του ιστολογιου περί "Σίνα - Κίνα" και "χριστιανικός δούρειος Ίππος" για να νοήσετε τα αυτονόητα.
ΥΓ
Τα ανώτατα στελέχη - πρώην διοικητές της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ (υποθέτουμε ότι επρόκειτο για ελληνογενείς ψευδοεβραιους) αφυπνισμένοι πλέον από τα κείμενα της Ο.Ε.Α., πήγαν κόντρα με το ραββινικο ιερατείο - κατεστημενο εντος του Ισραήλ και δήλωναν δημοσίως ότι δεν θέλουν πόλεμο με το Ιράν! Ιδου μαλακες νεοέλληνες! Οι αξιωματικοί της Μοσάντ πάνε κόντρα στα σχέδια και οι έλληνες όπως ο γεωπολιτικός αναλυτής (μαϊμού) Δρουγος και λοιποί μαλακιζοντε και αντί να σβήσουν την φωτιά που πάει να ανάψει αυτοί ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Θα επανέλθουμε επί του θέματος και με το κόμμα των απόστρατων το οποίο επινοήθηκε από κινέζικα - σιωνιστικά επιτελεία και το οποίο απαρτίζετε
από γλυφτες και από μασονικά αποσκατα τα οποία ονειρεύονται μαρμαρωμένους βασιλιάδες, κόκκινες μηλιές και Κωνσταντινούπολη και ο νoων νοείτο! (εκτός βέβαια από πολύ ελάχιστους πατριώτες αξιωματικούς οι οποίοι απλά παρασυρθήκαν)


ΣΧΕΤΙΚΟ:
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ…«ΔΟΛΙΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ»…!!! ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ…!!!

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ- ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ

 ΑΠΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

Η παρούσα ανάρτηση αφιερώνεται στους πάσης φύσεως αριστερίζοντες (άθεους κομμουνιστές και χριστιανο-σοσιαληστές του …«δεξιού» μονοπατιού της δρακονιανής Κινεζικής υπερστοας HONG) και σε ένα από τα τσιράκια τους τον εβραιο-κυπατζή Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ή αλλεώς «Ο Ζούγκλας» ο οποίος αυτοπροσδιοζόμενος ως «κίτρινος» χαφιες δημοσιοκάφρος της κακιάς ώρας ονόμασε και μια από τις εκπομπές του «Κίτρινος Τύπος»..
Οι …δημοκρατικοί – οχλοκρατικοί επιτελείς του εν λόγω δημοσιογράφου όλως περιέργως ενώ άφησαν άθιχτη τη δημοσίευση που έκανε το ιστολογιό μας στην ιστοσελίδα τους με θέμα την αποκατάσταση της αλήθειας για τον Ντερτιλή και την 7ετία:
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΧΙΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=426864&cid=122
Αυτοί αντίθετα αφαίρεσαν και λογόκριναν 2 φορές τα αποκαλυπτήρια και το ξεβράκωμα του προβοκάτορος τριπλού πράκτορα του Λονδίνου, Καρατζα-φύρερ του «ΛΑ.Ο.Σ.»:
ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html
Την οποία ανάρτηση αναδημοσίευσε το ιστολόγιο μας στην ιστοσελίδα του «Ζούγκλα» 2 φορές.
Και ο «Ζούγκλας» την αφαίρεσε και τις 2 φορές από την ιστοσελίδα του!!
Διότι προφανώς για τον «Ζούγκλα» ο Ντερτιλής είναι αρχαία ιστορία και μακρινό παρελθόν ενώ ο Καρατζαφύρερ και το προβοκατόρικο «ΛΑ.Ο.Σ.666» είναι άμεσης προτεραιότητας και πρέπει να προστατευτεί από τα εβραιοτσιράκια του ακόμα και από δήθεν αριστεριστές όπως ο «Ζούγκλας»!!!! Ιδού η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ τους…
Έτσι εξηγείτε ότι και παλιότερα το ιστολόγιο μας είχε καταγγείλει σε ιστοσελίδα των επιτελών δημοσιογράφων του «Ζούγκλα» τον δολοφόνο και χασισομανή της κεντρικής επιτροπής του «ΛΑ.Ο.Σ.» Μάνο Δασκαλάκη (προσωπική επιλογή του Καρατζαφέρη),….(ίδε LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/17.html ) και αυτοί έκαναν τον …Κινέζο και τα στραβά μάτια… αυτοί οι πουσταράδες που σχίζουν τα καλσόν για το φασιστικό «ΛΑ.Ο.Σ.» αλλά στην πραγματικότητα το συγκαλύπτουν πλαγίως και συμπαιγνιακώς …όπως ομοίως συνεργάστηκε στο θέμα του προδοτικού μνημονίου το σοσιαλιστικό «ΠΑΣΟΚ» με το ακροδεξιό «ΛΑ.Ο.Σ.» και στην σημερινή κατοχική «κυβέρνηση» με σκοπό την κατοχή και καταστροφή της Ελλάδος από την πουστρόικα τζουντάϊκα και κινεζάϊκα.
Αυτά έπραξε ο εβραιο-χαφιές «αριστερίζον» αστράτευτος τρελός με τη βούλα (με τρελόχαρτο Ι5) Μάκης Τριανταφυλλόπουλος , ή «Ζούγκλας» και τα όμοια δόλια έπραξε και εναντίον του Βασίλη Λεβέντη.
O Βασιλης Λεβεντης απανταει στον Μακη τριανταφυλλοπουλο

Με μεγαλη χαρα και ικανοποιηση βλεπουμε την κινηση αυτη κυριε μακη τριανταφυλλοπουλε ελπιζουμε να συνεχιστει στο μελλον

Ωστοσο πρεπει να θυμησουμε για λογους καθαρα ιστορικης μνημης και ακριβειας στον ελληνικο λαο πως φερθηκατε στο κομμα της Ενωσης κεντρωων
Η απαντηση επι της οθονης
1)
http://www.youtube.com/watch?v=OoMzjNtJ46U
2)
http://www.youtube.com/watch?v=8qqImF_Gij4
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ:
http://www.youtube.com/watch?v=YdVAHGADoTk
Αυτόν τον αριστερίζον «Ζούγκλα» τον προστάτη και προαγωγό των εβραίων αναρχοπατέρων και των θρασύδειλων «ψευτο-αναρχικών» του ανθέλληνα εβραιοσκοπιανού Τζόρτζ Σόρος, ήτοι των ηλιθίων μαστροχαλασάκηδων που αντί να σκοτώσουν τους ελληνοεβραίους προδότες πολιτικούς και αντί να κάψουν και να τινάξουν στον αέρα την Βουλή-αβουλία των ελλήνων, αντί να κάψουν και να τινάξουν στον αέρα τις εβραιομασωνικές στοές και αντί να κάψουν και να τινάξουν στον αέρα τις βίλες των καταχραστών προδοτών πολιτικών και των συννενόχων τους, αυτοί με εντολές των ραββίνων τους και των εβραίων αναρχοπατέρων (τύπου Αβραάμ Λεσπέρογλου), καταστρέφουν γενικώς τα πάντα, προκαλούν γενικό χάος, καίνε την ελληνική σημαία και προάγουν το μίσος προς την πατρίδα, καίνε και καταστρέφουν τις περιουσίες των ελλήνων πολιτών, καίνε και καταστρέφουν την Αθήνα και τις ελληνικές πόλεις, και εμπλέκονται σε ανούσιο πετροπόλεμο της ηλιθιότητας τους με τα «ΜΑΤ» και τους αστυνομικούς…
σε όλους αυτούς τους ηλιθίους ψευδέλληνες και προδότες το ιστολόγιο τους αφιερώνει τα παρακάτω , με την ουτοπική ελπίδα, κάποιοι κοιμώμενοι ελληνόψυχοι ανάμεσα τους να ανανήψουν από την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί, έστω και τώρα την τελευταία στιγμή και να δραστηριοποιηθούν εναντίον του πραγματικού εχθρού.
Και τους αναφέρουμε ως ψευτο-αναρχικούς για τον απλούστατο λόγο ότι ενώ αρνούνται μετά βδελυγμίας να κατονομάσουν τους ζάπλουτους διεθνείς τραπεζίτες ως εβραιοσάξονες και Κινέζους τοκογλύφους καταστροφείς των εθνών, αυτοί τους αναφέρουν γενικώς και αορίστως ως «Τραπεζίτες» και ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ στην καταστροφή των εθνών!!!
Διότι ο πατέρας του αναρχισμού Ρωσοεβραίος (μογγολοειδής) Μπακούνιν αλληλοκαρφώθηκε με τον άλλο εβραίο «αδελφό του» ψευτο-θεωρητικό του κομμουνισμού Κάρολο Μαρδοχάϊ ή Μαρξ και αποκάλυψε σε βιβλίο του τα παρακάτω άκρως διαφωτιστικά για τις στενότατες και φιλικές σχέσεις του Μαρξ με εβραίους, ραββίνους, και με τον εβραιοχαζαρο-μογγόλο ζάπλουτο διεθνή τοκογλύφο Ροτσιλντ:
Ο Μπακούνιν για τον Μαρξ και τον Rothschild
"Ο ίδιος Εβραίος, ο Μαρξ έχει γύρω του, στο Λονδίνο και τη Γαλλία, αλλά κυρίως στη Γερμανία, ένα πλήθος από λιγότερο ή περισσότερο έξυπνους, ενδιαφέροντες, δραστήριους, κερδοσκόπους Εβραίους, καθώς οι Εβραίοι είναι παντού: εμπορικοί ή τραπεζικοί πράκτορες, συγγραφείς, πολιτικοί, ανταποκριτές εφημερίδων όλων των αποχρώσεων, με το ένα πόδι στην τράπεζα, και το άλλο στο σοσιαλιστικό κίνημα, και με οπίσθιά τους να κάθονται στον γερμανικό ημερήσιο τύπο - που έχουν λάβει στην κατοχή τους όλες τις εφημερίδες - και μπορείτε να φανταστείτε τι είδους αποκρουστική λογοτεχνία θα παράγουν. Τώρα, όλο αυτό τον εβραϊκό κόσμο, ο οποίος αποτελεί μια ενιαία κερδοσκοπική αίρεση, ένας λαός βρυκόλακων που ρουφάει το αίμα (στμ: της λευκής + μαύρης φυλής), ένα ενιαίο αδηφάγο παράσιτο, στενά και άρρηκτα ενωμένος όχι μόνο πέραν των εθνικών συνόρων, αλλά σε όλες τις διαφορές των πολιτικών πεποιθήσεων - αυτός ο εβραϊκός κόσμος σήμερα βρίσκεται ως επί το πλείστον στη διάθεση του Μαρξ και την ίδια στιγμή στη διάθεση των Rothschild. Είμαι βέβαιος ότι ο Ρότσιλντ από την πλευρά του, εκτιμά σε μεγάλο βαθμό τις αρετές του Μαρξ, και ότι ο Μαρξ από την πλευρά του, αισθάνεται την ενστικτώδη έλξη και μεγάλο σεβασμό για τον Rothschild.
Αυτό μπορεί να φαίνεται παράξενο. Τι μπορεί να υπάρξει από κοινού μεταξύ του κομμουνισμού και των μεγάλων τραπεζών; Ωωω! Ο κομμουνισμός του Μαρξ επιδιώκει τεράστια συγκέντρωση στο κράτος, και, εφόσον αυτή υπάρχει, πρέπει αναπόφευκτα να είναι μια κεντρική κρατική τράπεζα, και όπου η εν λόγω τράπεζα υπάρχει, το παρασιτικό εβραϊκό έθνος, το οποίο κερδοσκοπεί εναντίον της εργατικής δύναμης των ανθρώπων, θα βρίσκει πάντα τον τρόπο να επικρατήσει ...."
Πηγή: Μιχαήλ Μπακούνιν, 1871, persönliche Beziehungen zu Μαρξ. Σε: Gesammelte Werke. Band 3. Βερολίνο 1924. Σελ. 204-216.[Μετάφραση μου - UD].
«με το ένα πόδι στην τράπεζα, και το άλλο στο σοσιαλιστικό κίνημα»,
καταλάβατε όλοι εσείς οι ηλίθιοι ανεγκέφαλοι έλληνες αναρχικοί και κομμουνιστές, ποιους εξυπηρετείτε και για ποια εβραική και κινεζική πλουτοκρατία δουλεύετε;;;
Διότι λέσχες διαμόρφωσης πολιτικής, όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (C.F.R.) η λέσχη Μπίλντερμπεργκ και άλλες παρόμοιες, ιδρύθηκαν από μια κλειστή συμμορία από εβραίους και σάξονες ζάπλουτους διεθνείς τραπεζίτες τοκογλύφους (ΡΟΚΦΕΛΕΡ - ΜΟΡΓΚΑΝ – ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΛΠ) που με την καθοδήγηση των αρχιραββίνων τους της BENEN BERITH Νέας Υόρκης, και της “A.O.A.” Λονδίνου, και των αφεντικών της HONG Κίνας, και απώτερο σκοπό έχουν να διαλύσουν τελείως την εθνική ανεξαρτησία και να διαλύσουν τελείως όλα τα έθνη ΚΑΙ την Ελλάδα, ώστε να ιδρυθεί η βραχυπρόθεσμη Α’ Παγκοσμιοποίηση η δυτική που θα προβοκάρει ασθενώς τον άξονα Ρ.Ι.Κ.(Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας) ή άξονα Σαγκάης ώστε αντεπιτιθέμενος αυτός ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ να ιδρύσει την τελική Β’ Παγκοσμιοποίηση , δηλαδή την απόλυτη Κινεζική δικτατορία στον πλανήτη στην οποία εσείς δεν θα ζήσετε για να τη δείτε, αλλά οι δούλοι απλοί κινέζοι πολίτες που θα επιβιώσουν στον ημι-κατεστραμμένο πλανήτη μετά τη γενοκτονία των 2/3ων κατά τα γαμημένας «αγίας» γενοκτονικάς γραφάς, θα ζούνε όπως ζούνε τώρα και ακόμα χειρότερα και θα εργάζονται όπως εργάζονται τώρα και ακόμα χειρότερα, με βαρύτατα ωράρια, το πολύ-πολύ για μια χούφτα ρύζι, ως ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΟ ΦΕΟΥΔΟ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG».
Διότι Ω! ανόητοι ανεγκέφαλοι έλληνες αναρχικοί ο Νο.1 εχθρός της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 666 (Δύση) και της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 888 (τελική Κίνας) που προωθούν αμφότεροι εβραίοι και Κινέζοι, ο Νο.1 εχθρός τους είναι τα μεμονωμένα αυτόνομα ανεξάρτητα Έθνη, ο Εθνισμός, δηλαδή οι Εθνικές Οικογένειες και ειδικώς Έθνη όπως η Ελλάδα με μεγάλο βάθος χρόνου και τεράστια ένδοξη ιστορία τα οποία είναι πολύ δύσκολο να παγκοσμιοποιηθούν, αυτά τα έθνη όπως η Ελλάδα είναι ο Νο.1 εχθρός και αντίπαλος και ο Νο.1 στόχος τους προς καταστροφή, από τους πουσταράδες ζάπλουτους Εβραίους και Κινέζους Τραπεζίτες τους οποίους συγκαλύπτετε και με τους οποίους συμμαχείτε για την καταστροφή της Ελληνικής πατρίδας και των Εθνών, βλάκες χειραγωγούμενοί μεροκαματιάρηδες σκλάβοι άνεργοι ή απλώς ανόητοι αναρχικοί της Ελλάδος! Βλάκες ε Βλάκες! Ξυπνάτε ζώα αναρχικοί και κομμουνιστές ελλάδος!
********************
http://www.cfr.org/
Ιδρυτές:
Its
founders included CFR members: Nelson Rockefeller, John Foster Dulles (CIA), John McCloy, Harry Dexter White, Owen Lattimore and Alger Hiss
εβραιοσάξονας Ρίτσαρντ Ν. Χαας – Πρόεδρος Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (C.F.R.) άξονας ΗΠ-Ε.Ι.
"...η εθνική ανεξαρτησία θα πρέπει να ξαναοριστεί εάν θέλει να συμβαδίσει με την παγκοσμιοποίηση."
"Η παγκοσμιοποίηση λοιπόν υπονοεί ότι η εθνική ανεξαρτησία... πρέπει να εξασθενήσει.."
Σχόλιο: εννοούν να εξαφανιστεί
"Τα κράτη θα πρέπει να δράσουν σοφά ώστε να εξασθενήσουν την εθνική τους κυριαρχία για να προστατευτούν..."
Σχόλιο: Απίστευτη δήλωση! Υπονοεί ότι όσα έθνη/κράτη αντισταθούν στη νέα τάξη θα απειληθούν και θα κινδυνέψουν!
*************
Για πάνω από ένα αιώνα, ιδεολογικοί εξτρεμιστές και στα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος χρησιμοποίησαν γνωστά περιστατικά για να επιτεθούν στην οικογένεια Ροκφέλερ για την υπερβολική επιρροή που ισχυρίζονται ότι έχει πάνω στα οικονομικά και πολιτικά ιδρύματα της Αμερικής. Μερικοί ακόμα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος κάποιας μυστικής σκευωρίας που εργάζεται εναντίον των συμφερόντων την Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένεια μου και εμένα ως "Διεθνιστές"(Παγκοσμιοποιητές, σημ: διεθνιστές – απάτριδες, όπως και οι αναρχικοί!!!!!!) που συνωμοτούν με άλλους ανά τον κόσμο για να χτίσουν μια πιο ενιαία παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή - έναν ενιαίο κόσμο (Παγκόσμια κυβέρνηση) ... Εάν αυτή είναι η κατηγορία, τότε είμαι ένοχος και είμαι περήφανος γι'αυτό."
Εβραίος-μογγόλος «Σεφαραδείμ» Διεθνής μεγαλοτραπεζίτης Δαβίδ. Ροκφέλερ - Απομνημονεύματα 2002, σελ.405
(παραδεχόμενος ευθαρσώς τη συνωμοσία)
*************
Εβραιος Σιμόν Πέρεζ
"Η ιστορία γράφεται απ΄ αυτούς που έχουν την εξουσία και το χρήμα. Ούτε οι σκλάβοι ούτε οι φτωχοί άνθρωποι έγραψαν ποτέ ιστορία. Αυτά που διαβάζουμε ως ιστορία είναι αυτά που κάποιοι αποφάσισαν ότι έπρεπε να διαβάσουμε."
-********************
"Θα έχουμε Παγκόσμια Κυβέρνηση, είτε το θέλουμε είτε όχι. Το μόνο ερώτημα που απομένει είναι εάν η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα επιτευχθεί με συναίνεση ή με κατάκτηση"
- Εβραίος μεγαλοτραπεζίτης Πολ Βάρμπουργκ, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), αρχιτέκτονας του αντισυνταγματικού συστήματος της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve), πρώην εβραικής αλλά Κινεζικής πλέον ιδιοκτησίας, απευθυνόμενος προς την Γερουσία των ΗΠΑ στις 17/2/1950
******************
Λέσχη Μπίλντερμπεργκ
Σε κάθε μυστική και απροσπέλαστη σύνοδο της Λέσχης Bilderberg ένας ασήμαντος αριθμός ανθρώπων διαμορφώνει μια συναίνεση για τις προτεραιότητες που θα πρέπει να απασχολήσουν τον κόσμο τα επόμενα χρόνια, σε οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.
Οι πραγματικοί στόχοι της Bilderberg έχουν αποσαφηνιστεί με ακρίβεια από πολλά έγκυρα δημοσιογραφικά όργανα:
" Κατά τους Times του Λονδίνου, η Bilderberg είναι «μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν» (The Times, 12-7-1977).
" Κατά το περιοδικό Europeo: «Η Bilderberg αποτελεί μια παγκόσμια κυβέρνηση που καπελώνει τις εθνικές κυβερνήσεις» (Europeo, 15-10-1975)
" Κατά τη γαλλική εφημερίδα Quotidien de Paris: «Επιδίωξη των μελών της Bilderberg είναι η εγκαθίδρυση αποτελεσματικής κυριαρχίας σε διάφορα σημεία του κόσμου με τη μεσολάβηση κυβερνήσεων- ανδρεικέλων που κατευθύνονται από πολιτικούς του κάτω πατώματος (των παρασκηνίων).»
******************
Και κλείνοντας αφιερώνουμε στον «Ζούγκλα» και σε όλους αυτούς τους μαλάκες το «ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.pdf» της Ο.Ε.Α. πληκτρολογημένο:
ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ «Ελληνες» ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ από Κινέζους και εβραίους ζάπλουτους Τραπεζίτες τους οποίους δεν κατονομάζετε και δεν καταγγέλλετε και με τους οποίους συμμαχείτε για την καταστροφή των Εθνών και της Πατρίδας σας, ή «Εθνικής σας οικογένειας», ηλίθιοι!
Αφίσα αναρχοκομμουνιστών ελληνοεβραίων αναρχοπατέρων Αθηνών, συνταχθείσα από Αρχιραββίνους και αναρτηθείσα στους δρόμους από τους αναρχικούς:

Η προηγούμενη αφίσα είναι κλασσική εκδήλωση κομμουνιστικής και αναρχοκομμουνιστικής απάτης - παληανθρωπιάς και προδοσίας αντάξιας για θανατικές ποινές...
ΑΠΑΤΗ:
ΑΝΤΙ για την αλήθεια περί "Κινέζικών και Εβραιοσαξονικών τραπεζών", γράφεται απλώς "Οι Τράπεζες" του γενικού και αόριστου ένοχου τραπεζίτου ... πάσης εθνικότητος._
ΑΝΤΙ για την αλήθεια περί "Νεοναζιστών Θεοσοφιστών Μασώνων βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ., συνεργαζόμενων με τη "Χρυσή Αυγή" η οποία είναι παράρτημα της Αγγλικής "Χρυσής Αυγής" ("Golden Dawn") Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΛΟΡΔΟΥΣ της δυτικής υπερστοάς "Α.Ο.Α." Λονδίνου", γράφεται απλώς "φασίστες υπουργοί", γενικώς και αορίστως._
(Ιδε
LINKS: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/golden-morgenrote.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html
http://www.youtube.com/watch?v=D8z2aP1eKhk

http://en.wikipedia.org/wiki/A%E2%88%B4A%E2%88%B4
The Order of the G.'.D.'. (Golden Dawn)
ΑΝΤΙ για "Εβραιοσάξονα Βασιληά του Εβραιοσαξονικού γένους Sachsen-Oldenburg-Sonderburg-Shleswig HolSTEIN - Glucksburg", γράφεται "τον Βασιλειά" γενικώς και αορίστως._
ΑΝΤΙ για "Υπάνθρωπους Πασόκους με ηγέτη τον λιθουανο-πολωνο-βούλγαρο-εβραίο σιωνιστή Μινέικο - Τσαντ - Τσιντενμπάουμ - Papandrew, πουτάνας εβραίας Margaret-Chad μάνας γυιο", γράφεται απλώς "Πασόκοι" γενικώς και αορίστως._
ΑΝΤΙ για "Υπάνθρωπους Νεοδημοκράτες με ηγέτη τον ελληνοεβραίο σιωνιστή Ben-Hiram-Zanna-Σαμαράς", γράφεται απλώς "Δεξιοί" γενικώς και αορίστως._
ΑΝΤΙ για "Υπάνθρωπους απάτριδες κομμουνιστές και αναρχικούς με ηγέτες τους εβραίους Kolozov και Abraham Lesperoglou", γράφεται απλώς "Οι Αριστεροί", γενικώς και αορίστως._
ΑΝΤΙ για "Αντισυνταγματικά πραξικοπήματα εβραϊκών κυβερνήσεων ("ΠΑΣΟΚ" -με συμπαιγνία συνενοχή του ΛΑ.Ο.Σ.) με σκοπό την κατάλυση Εθνικής κυριαρχίας και την ολική διάλυση - καταστροφή και κατάσχεση των περιουσιών των εθνών από την Κεντρική Τράπεζα της Κίνας", γράφεται απλώς "Μεταμοντέρνα Πραξικοπήματα", γενικώς και αορίστως._
ΑΝΤΙ για "Ελληνοεβραική Κυβέρνηση "Εθνικής Σωτηρίας" και "Εθνικής Ενότητος" με σκοπό την προώθηση του Τουρκαλβανού εθνοκάπηλου προβοκάτορα Kara-Zafferi ως "Πρωθυπουργού" της Ελλάδος και της "Αυτοκρατορίας Κων/πόλεως" με σκοπό την γενοκτονία των αμάχων της Ελλάδος και της λοιπής δύσεως από τους στρατούς του "Συμφώνου της Σαγκάης" (Ρ.Ι.Κ., Ρωσίας - Ισλαμικών Κρατών - Κίνας) στον Γ' Παγκόσμιο πόλεμο μετά το 2012", γράφεται απλώς "Εθνική Σωτηρία" και "ενότητα" γενικώς και αορίστως._
ΑΝΤΙ για "Το προφανές ζητούμενο" το οποίο είναι η ολική γενοκτονία όλων των γήινων φυλών, ΚΑΙ των λευκοκίτρινων μογγόλων, ήτοι ΚΑΙ των μογγόλων εβραίων και σαξόνων, από τους στρατούς Κίνας και Κορέας", γράφεται το ψευδές "ζητούμενο" περί δήθεν "έντασης της εκμετάλλευσης του λαού, της υποτίμησης εργασίας του λαού, και της υποτίμησης της ζωής του λαού, από τους καπιταλιστές και από τους διεθνείς κερδοσκόπους", τους οποίους οι εβραίοι αναρχοπατέρες Ελλάδος βεβαίως αρνούνται να κατονομάσουν ως "Εβραιοσάξονες τραπεζίτες και κερδοσκόπους ενεργούντες με Κινεζικές εντολές"._
ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Στο τέλος της αφίσας οι συντάκτες της αφίσας, εβραίοι αρχιραββίνοι και εβραίοι ηγέτες αναρχικών ελλάδος,
ΑΝΤΙ για τον ορθό συνειρμό: "ή πληρώνουμε ως ισόβιοι ΣΚΛΑΒΟΙ τοκογλυφικό χρέος 900 δις. Ευρώ για πραγματικό ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ χρέος 90 δις. Ευρώ, ή αρνούμαστε να πληρώσουμε τοκογλυφικό χρέος 900 δις. Ευρώ για να σωθούμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και αυτόνομοι, ΕΜΕΙΣ και η εθνική μας οικογένεια, δηλαδή η Ελλάδα, δηλαδή η Πατρίδα", ήτοι "ή αφήνουμε τους ντόπιους και ξένους εβραιοσάξονες και Κινέζους τραπεζίτες τοκογλύφους να κατασχέσουν εμάς ως ΙΣΟΒΙΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ και τον τον πλούτο της πατρίδος έναντι του τοκογλυφικού και ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ή ΕΜΕΙΣ πετάμε τους ντόπιους εβραίους πολιτικούς στη θάλασσα και καταγγέλουμε ως τοκογλυφικό το χρέος, δημιουργώντας αυτόνομη γεωργία - κτηνοτροφιά και αυτόνομη πολιτική και αμυντική βιομηχανία για αυτόνομη επιβίωση της Ελλάδος, δηλαδή της Ελληνικής Εθνικής Οικογένειας ή Πατρίδος",
ΑΝΤΙ, λοιπόν, για τους ως άνω ορθούς - αληθείς - έντιμους - πατριωτικούς συνειρμούς, τα προδοτικά γενοκτονικά καθάρματα, εβραίοι αρχιραββίνοι εντός ελλάδος, και ελληνοεβραίοι ηγέτες των αναρχικών ελλάδος, ως εφαρμοστές των θεωριών των θεωρητικών του απάτριδος σιωνιστικού αναρχισμού, ρωσοεβραίων Μπακούνιν, Κροπότκιν, και λοιπών, με σκοπό την καταστροφή των Εθνών- Κρατών μέσω της κατασκευής απάτριδων προδοτών των πατρίδων, έγραψαν στο τέλος της προδοτικής αφίσας το προδοτικό σύνθημα: "ή το χρέος ή εμείς, δεν γαμιέται η πατρίς"._
Στο τέλος της αφίσας, ως ανάρχιδοι και άνανδροι, οι αναρχικοί και "Αριστεροί" δεν υπόγραφαν με τα ονόματα τους αλλά με εικονίδια των προδοτικών τους ελληνοεβραικών ανθελληνικών σιωνιστικών οργανώσεων.
Η προδοσία επεκτείνεται στα ανώτατα κλιμάκια της ελληνοεβραικής διοικήσεως, ήτοι στους "έλληνες" μασώνους στρατηγούς της "ΕΛ.ΑΣ", στους μασώνους ανώτατους "έλληνες" δικαστικούς, και στους ελληνοεβραίους και "έλληνες" μασώνους προέδρους δημοκρατίας, πρωθυπουργούς, υπουργούς, και βουλευτές, οι οποίοι έλαβαν γνώση για την ανάρτηση της ως άνω προδοτικής αφίσας στους ελληνικούς δρόμους, αλλά δολίως και σκοπίμως δεν άσκησαν ουδεμία δίωξη εναντίον των συντακτών της προδοτικής αφίσας, ούτε διέταξαν την απανάρτησή της από τους ελληνικούς δρόμους, διότι όλοι οι ως άνω ελεινοί προδότες διατάσσονται από την Αρχιραββινεία Αθηνών δια την δόλια καταστροφή του Ελληνικού κράτους και έθνους, - με αντάλλαγμα μια βίλα με το κλειδί στο χέρι στην Κίνα, και με μετρητά στο όνομά τους σε τράπεζα της Κίνας για ισόβια επιβίωση στην Κίνα.

Ίδε "Επισκέψεις" Ελλήνων μασώνων στρατηγών - πτεράρχων - ναυάρχων των προδοτικών ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ στην Κίνα, και επισκέψεις "Ελλήνων" πολιτικών και ανώτατων δικαστικών στην Κίνα._
Ίδε συμπαιγνία του ελληνοεβραίου στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ Χρηστοφαρεϊζή ή Φαρεϊζή ή Φριζή, με τον ελληνοεβραίο ηγέτη των αναρχικών Ελλάδος Αβραάμ Λεσπέρ ή Λεσπέρογλου, με σκοπό την προσχεδιασμένη καταστροφή των Ελληνικών πόλεων από τους προδότες εγκληματίες αναρχικούς, προστατευόμενους από την Ελληνική Αστυνομία (!!!)._
Το αποτέλεσμα της ως άνω προδοσίας της ελληνοεβραικής μασωνικής : νομοθετικής (βουλής) εξουσίας, εκτελεστικής (ΕΛ.ΑΣ) εξουσίας, και δικαστικής εξουσίας, είναι το αίσχος της ως άνω ατιμώρητης αναρχικής αφίσας η οποία προδοτικώς υβρίζει την Ελλάδα και τους έλληνες, με την φράση: "ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ".
Εντάξει, εβραικά, μασωνικά, αναρχικά, και κομμουνιστικά προδοτικά εγκληματικά ανθελληνικά απάτριδα καθάρματα, το προδοτικό ανθελληνικό μήνυμά σας ελήφθη, και σ'αυτό το μήνυμα, εμείς οι έλληνες της Ο.Ε.Α. απαντούμε:
ΓΑΜΟΥΜΕ και θα συνεχίσουμε να γαμάμε τον Δρακονιανής πουτάνας γυιο, Θεό σας Ιεχωβά - Σιν - Σιών - Σινά - Τζεντ - Τζιουντ - Ιούδα (και Τζέηντ - Τζεντάϊ των πατεράδων των εβραίων,
Κινέζων), αρχικακούργο γενοκτόνο ηλιακών συστημάτων του τοπικού γαλαξία.

ΓΑΜΟΥΜΕ και θα συνεχίσουμε να γαμούμε τα συνομωτικά - γενοκτονικά σχέδια των Δρακονιανών Κινέζων και των ημι-Δρακονιανών εβραίων αρχιραββίνων της "Α.Ο.Α." Λονδίνου, δια την πρόκληση της εκρήξεως του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, με σκοπό την γενοκτονία όλων των γήινων φυλών, ήτοι των 2/3ων του παγκόσμιου πληθυσμού, από την καθαρώς (κίτρινη δρακονιανή) φυλή Κίνας και Κορέας._
ΓΑΜΟΥΜΕ και θα συνεχίσουμε να γαμούμε τον εβραίο θεωρητικό του κομμουνισμού, Κάρολο Μαροδοχαίο ή Μαρδοχάϊ ή Μάρξ, καταστροφέα των Εθνικών οικογενειών ή Εθνών, μέσω του διεθνούς προδοτικού απάτριδος "διεθνιστικού προλεταριάτου" αμόρφωτων κάφρων κομμουνιστών, καταστροφέων των πατρίδων τους.
(σημ.: Διότι Προλετάριος => Προ-Letto(ιταλικά) => υπέρ του κρεβατιού-γαμισιού=>δηλαδή καρκινιάρης υπάνθρωπος που το μόνο που τον νοιάζει είναι το λυκοτόμαρό του και το τι θα φάει τι θα πιεί και τι θα αρπάξει ο κώλος του)
ΓΑΜΟΥΜΕ και θα συνεχίσουμε να γαμούμε τους εβραίους θεωρητικούς του αναρχισμού, Μπακούνιν, και Κροπότκιν, καταστροφέων των Εθνικών Οικογενειών του Αριστοτέλειου: "ΟΜΟΤΡΟΠΟΥ", "ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΥ","ΟΜΑΙΜΟΥ", "ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥ" (ΠΑΝ), μέσω των προδοτών απάτριδων διεθνιστών αναρχικών και αναρχοαριστερών.
ΓΑΜΟΥΜΕ και θα συνεχίσουμε να γαμούμε: Τον εβραίο θεωρητικό του Ναζισμού Ροζεν-Μπεργκ, τον εβραίο θεωρητικό του καπιταλισμού Αδάμ Σμίθ, και τους εβραίους αρχιραββίνους πραγματικούς συγγραφείς των ώς άνω δολίων - υπονομευτικών θνησιγενών κινεζοεβραϊκών αντεθνικών θεωριών εναντίον όλων των Εθνών._ (σημ: Πλην Δρακονιανής δικτατορικής Κίνας+Κορέας)
Οθεν,
Καλούμε τους εναπομείναντες Έλληνες:
ΓΑΜΗΣΤΕ και ΣΚΟΤΩΣΤΕ τωρα:
Τους Κινέζους Ελλάδος, τους Εβραίους Ελλάδος, τους πολιτικούς Ελλάδος, τους άνευ εξαιρέσεως Μασώνους και Εβραίους Στρατηγούς της "ΕΛ.ΑΣ." και της "ΚΥΠ/ΕΥΠ", τους "Έλληνες" αναρχικούς, τους "Ελληνες" δικαστικούς, και τους οπαδούς των εισαχθέντων έξωθεν σιωνιστικών θρησκευτικών αιρέσεων οι οποίες διδάσκουν ότι:
Ο Γαλαξιακός ψευδόθεος αρχικακούργος "Ιεχωβά-Σιν-Σιών" θα καταστρέψει τα Έθνη, δια να ιδρύσει την "Κινεζο-εβραική "Βασιλεία του Ιεχωβά" επί της Γής"._
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ !!!
Ζήτω η Ελλάς._
Ζήτωσαν τα Έθνη, Εθνικές Οικογένειες._
Ζήτω το Έθνος._
Ζήτω η Πατρίς._
Ζήτωσαν οι Πατρίδες-Έθνη._
Για την Ο.Ε.Α.:
Καραγεωργίου Χρ. Χρ. Γιάννης,
Αναλυτής Γεωστρατηγικής - Γεωπολιτικής
της Ο.Ε.Α. - Ομάς Ελληνικής Αποκαταστάσεως
Υ.Γ.:
Η πληροφορία για το ξεβράκωμα – αλληλοκάρφωμα μεταξύ του αναρχοπατέρα ρωσοεβραιομογγόλου Μπακούνιν και του εβραίου Καρόλου Μαρδοχάϊ Μαρξ προέρχεται από την παρακάτω ιστοσελίδα:
http://www.connexions.org/RedMenace/Docs/RM4-BakuninonMarxRothschild.htm
Της οποίας το λογότυπο:
http://www.connexions.org/
Είναι ο γνωστός επεκτεινόμενος σταυρός με τα 4 κόκκινα βέλη που κοιτάνε προς τα έξω ή μπορεί κανείς να το εκλάβει και αντιθέτως, ως τα 4 λευκά βέλη σε κόκκινο φόντο που κοιτάνε προς τα μέσα.
Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι σύμφωνα με τον απόκρυφο συμβολισμό των μασονικών υπερστοών +/-«Α.Ο.Α.» Λονδίνου και +/-«HONG» Κίνας, τα 4 βέλη που κοιτάνε προς τα έξω συμβολίζουν: «Ναζιστική Βουδιστική Θεοσοφική Σατανική ροπή», ενώ τα 4 βέλη που κοιτάνε προς τα μέσα συμβολίζουν «Χριστιανοσοσιαλιστική ή κομμουνιστική ροπή»
Για το προβοκατόρικο νεοναζιστικό ΛΑ.Ο.Σ. – ΕΨΙΛΟΝ – 666 η «ΑΟΑ» Λονδίνου του έδωσε ως έμβλημα αρχικά τα 4 ΒΕΛΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ (ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΡΟΠΗ της αρνητικής ΑΟΑ Λονδίνου ή «Χρυσής Αυγής του εξωτερικού Golden Dawn» ως εισαγωγικό μυητικό τάγμα της «ΑΟΑ Λονδίνου» Ίδε LINKS: http://en.wikipedia.org/wiki/A%E2%88%B4A%E2%88%B4 The Order of the G.'.D.'. (Golden Dawn
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/golden-morgenrote.html
)…
Όμως μετά από τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» και τα κείμενα της Ο.Ε.Α. η εβραιομασωνία Λονδίνου διέταξε τον τριπλό πράκτορα –προβοκάτορα αρχικωλοτούμπα καιροσκόπο Καρατζαφύρερ να ευνουχίσει και να εξαφανίσει τα 4 βέλη που κοιτάνε προς τα έξω ώστε να μη του φύγουν άλλοι από το μαντρί του, και να ρίξει μελάνι συσκοτίσεως στους έλληνες και ώστε να αποκρύψει τις πραγματικές προβοκατόρικες αρχικές προθέσεις του γενοκτονίας της Ελλάδος σε 2 φάσεις με τελική υπονομευμένη εκστρατεία εναντίον της Κίνας («Κόκκινη Μηλιά») ή Β’ τελικής Μικρασιατικής Καταστροφής ελέω ψευδόθεου – πουστόθεου Σενταϊ –Γενοκτοπουστάϊ και ξεμαρμαρωμένων βασιλιάδων του ανθελληνικού βυζαντίου με υποδομή σχιζοφρενικού χριστιανοδωδεκαθεστικού «σουφικού» θεοσοφικού νεοθρησκεύματος.
ΝΕΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ: Ευνούχισε τα βέλη!! Διάβαζε: Άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_2094.html
Υ.Γ.2:


Ένα από τα εμβλήματα που έβαλαν οι εβραίοι αναρχοπατέρες στην προδοτική εμετική αφίσα τους είναι και η ανοιχτή κονσέρβα…γιατί γνωρίζουν οι πούστηδες τις ιστορίες που κυκλοφορούν για το πώς έσφαζαν οι κομμουνιστές τους έλληνες πατριώτες του εθνικού στρατού ..στον εμφύλιο…
Είναι ένα από τα ύπουλα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν για να διχάσουν τους έλληνες σε νέο εμφύλιο ώστε να διαλυθεί η πατρίδα!!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...