Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΑΣ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2009 ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ, ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ .

Ν

ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΗΛΕΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ..

J


ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.

ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ.

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΣΕΙ Η ΜΑΓΙΣΑ ΚΥΡΚΗ????

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΩΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΤΙ??????????

ΚΡΙΜΑ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

ΑΦΟΥ ΟΙ ΦΥΣΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ        ΕΛΛΗΝVSΧΑΟΣ  ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΕΚΤΑΚΤΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Για να μη πολυλογούμε αυτή θα είναι η τελευταία ανάρτηση του παρόντος ιστολογίου.
Από εδώ και πέρα το νέο ιστολόγιο θα είναι το εξής:
Και θα είναι ένα συνδρομητικό ιστολόγιο μόνον για κλειστό κύκλο φίλων.
Οι υπόλοιποι θα πρέπει να δίνετε μια δωρεά της τάξεως των 20 ευρώ τον μήνα (σημ: η πρυτανεία της ΟΕΑ έκανε λόγο ότι οι νεοέλληνες θα έπρεπε να πληρώνουν όσο δίνουν και στις πορνοιστοσελίδες τους δηλαδή γύρω στα 60 ευρω το μηνα).
Όσοι φιλοι-αναγνώστες βοηθήσουν μέσω δωρεάς θα βοηθηθούν και οι ίδιοι μέσα από τα μοναδικά ανατρεπτικά κείμενα για την αφύπνιση και επιβίωση τους και όχι μόνο...
Όσοι επιθυμούν να αναγνώσουν το νέο ιστολόγιο το οποίο ήδη λειτουργεί με νέες αναρτήσεις (+ τις παλιές αποθηκευμένες) θα πρέπει να δώσουν αυτό το ποσό ως δωρεά στο paypal (στο αριστερό τμήμα του ιστολογίου) και εντός λίγου χρόνου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο νέο ιστολόγιο, αρκεί να έχουν και να μας στείλουν ένα λογαριασμό τους google - gmail account.
Για τυχόν απορίες - προβλήματα χρησιμοποιήστε το e-mail επικοινωνίας:

Οι λόγοι για τους οποίους συνέβη αυτό έχουν ήδη ανακοινωθεί εδώ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_13.html
Μετά την ανακοίνωση δόθηκαν κυρίως μόνον τις πρώτες μέρες κάποιες δωρεές από λιγοστούς φίλους της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου αλλά αυτές δυστυχώς δεν επαρκούν για να συνεχίσει να λειτουργεί αυτό το ιστολόγιο για να καλύψει τα λειτουργικά του έξοδα, ούτε για να μπορέσει να συντηρηθεί στοιχειωδώς ο ήρωας Γιάννης Καραγεωργίου ο ως ο μόνος αληθινός αναλυτής γεωστρατηγικής – αστροστρατηγικής που βρίσκεται σήμερα μόνος σε άθλια οικονομική κατάσταση-και κοινωνικής-επαγγελματικής απομόνωσης - δίωξης, τη στιγμή που άλλοι αδρά έμμισθοι (του ΝΑΤΟ και άλλων πηγών) αναλυτές γεωστρατηγικής καθαρίζουν 10.000 ευρώ και βάλε το μήνα για να σπέρνουν κατα παραγγελία μισές αλήθειες - ψεύδη και παραπληροφόρηση.

(Σημ: Χαρακτηριστηκά αναφέρουμε ότι ο Γιάννης αυτά τα λίγα χρήματα που έλαβε τελευταία από δωρέες πάλι τα δίνει όχι για την καλοπέραση του και την διατροφή του αλλά για να βγάζει χιλιάδες φωτοτυπίες και να μοιράσει τα τελευταία κείμενα στο Βόλο!!! Ειδικά το «Γελοιογραφίες» ( http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_26.html ) είχε ιδιαίτερη επιτυχία στην νεολαία η οποία αηδιασμένη από την κονσερβοποιημένη σάπια καθεστηκυία τάξη διψάει για νέα ανατρεπτική γνώση!)

Δυστυχώς όμως η χρεοκοπημένη πλέον Ο.Ε.Α. μετά από 35 χρόνια δωρεάν διαμοιρασμού χιλιάδων σελίδων κειμένων εθνικής και πλανητικής ασφαλείας – επιβίωσης και εθνοφυλετικής – επιστημονικής αφύπνισης προς το αχάριστο προδοτικό ψευδο-νεο-πουστελλαδιστάν δεν μπόρεσε να πετύχει να συγκεντρώσει μια «κρίσιμη μάζα» αφυπνισμένων αποκατεστημένων ελλήνων που θα επαναστατούσαν διανοητικώς-συναισθηματικώς-και υλικώς(=ενόπλως) και θα έφερναν μια δραματική αλλαγή προς το καλύτερο στον παρηκμασμένο αυτόν ιερό τόπο και συνεπαγόμενα μια δραματική αλλαγή προς το καλύτερο για τον θνήσκοντα πλανήτη. Η Ο.Ε.Α. ποντάριζε ειδικά στους έλληνες και στην επιβίωση τους λόγω των Προμηθεικών γονιδίων τους όπως ανάφερε σε ένα παλιό κείμενο, δηλαδή με την ελπίδα ότι αυτοί μπορεί να ανακαλέσουν πιο εύκολα τη χαμένη αρχαία μνήμη τους και θεική ΦΥΣΕΙ ΓΝΩΣΗ και να αφυπνίσουν μ'αυτό τον τρόπο και τις μνήμες της υπόλοιπης λευκής φυλής αλλά και τις μνήμες της μαύρης φυλής (ως μνήμες που τις σβήνουν μετά από κάθε εκσάρκωση οι δρακονιανοί με τις δορυφορικές γεωστατικές «ψυχοπαγίδες» ή κατά χριστιανική ορολογία –παγίδας : ήχοι και φώτα χαράς και παραδείσου που ελκύουν ψυχές). Δυστηχώς μέχρι στιγμής οι σύγχρονοι νεοέλληνες εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων παραμένουν εντελώς επιλήσμονες, αχάριστοι μαλθακοί, οκνηροί, καναπεδάκηδες, φραπεδάκηδες, προδότες, φιλοτομαριστές και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.... ίσως μετά από αιώνες γενοκτονιών και βιασμών ακόμα και η γονιδιακή δεξαμενή των ελλήνων να έχει αλλοιωθεί άνευ επιδιορθώσεως από το ερπετικό μογγολικό-κινέζικο DNA...
Όπως και να χει ορθά διέγνωσε η Ο.Ε.Α. πρόσφατα ότι αυτός ο κάποτε πολεμικός εκπολιτιστικός ατίθασος περήφανος λαός λεόντων έχει σήμερα ως εκφυλισμένος αποφασίσει να αυτοκτονήσει τραγουδώντας-πίνοντας-τρώγοντας-και χεζοντας ως πανηλίθιος τζίτζικας σε ένα κράτος υπό ξένη κατοχή.. Έστω..

Στη νέα του συνδρομητική μορφή το ιστολόγιο θα περιέχει σειρά νέων αναρτήσεων όλο και πιο αποκαλυπτικών.. πολλά μυστικά θα αποκαλυφθούν όπως και ως δείγμα είδατε πρόσφατα τα αποκαλυπτήρια του τεχνολογικού δρακονιανού μέντιουμ ψευδοεφευρέτη «εψιλον-666» Γ.Γκιόλβα:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/666.html
ενώ ο Γιάννης Καραγεωργίου σύμφωνα με δηλώσεις του είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό σε νέα μεγάλα κείμενα όπως το «ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ», «ΤΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ», «ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗ», και άλλα γεωστρατηγικής, ιστορικής, εθνοφυλετικής και επιστημονικής αφυπνίσεως κείμενα που μόνο ο Γιάννης Καραγεωργίου είναι ικανός να συγγράψει ως φορέας της τεράστιας γνώσεως και της εξηκονταετούς έρευνας της Ο.Ε.Α.

Υπάρχει σκοπός να αναρτηθούν άλλα 2 τελευταία σημαντικά νέα κείμενα της Ο.Ε.Α. δωρεάν προς το αχάριστο προδοτονεοελλαδιστάν τα οποία ο Γιάννης όπως δήλωσε επιθυμεί να τα δώσει προς όλους και ειδικά να τα τρίψει στη μούρη των προδοτών. Ενδεχομένως να αναρτηθούν εδώ εκτάκτως και κάποια κείμενα που αφορούν τις συνεχιζόμενες νομικές-οικονομικές διώξεις και τον πούστικο - πλάγιο ψυχολογικό πόλεμο που δέχεται ο Γιάννης από το Κινεζοεβραικό κατοχικό παρακράτος. (επειδή δεν έχουν τους όρχεις να επιτεθούν αντρίκια & ευθέως)

Κλείνοντας, ευχαριστούμε αυτούς τους λίγους φίλους που βοήθησαν και αφυπνίστηκαν από τα κείμενα και τους καλούμε να συνεχίσουν να εξοπλίζονται διανοητικώς-συναισθηματικώς-και υλικώς(=με οπλισμό) για να είναι πανέτοιμοι να δώσουν την έσχατη μάχη στις πλανητικές θερμοπύλες έστω και αν είναι βέβαιο ότι θα κατασφαγούν από τον υπεράριθμο Κινεζοτουράνιο αντίπαλο και ιδίως από τον διαχρονικό ψευδέλληνα εφιάλτη.

ΤΕΛΟΣ. ΟΒΕΡ.

Υ.Γ. Ως φιλανθρωπική κίνηση, δεχόμαστε αιτήσεις συνδρομών ακόμη και από τις «Αδελφές Τατά» που είμαστε βέβαιοι ότι θα πάθουν σύνδρομο στέρησης και μόνιμη κατάθλιψη εάν τους αποκλείσουμε από τα κείμενα... Υπάρχει αμυδρή περίπτωση θεραπείας ακόμη και στον ετοιμοθάνατο.. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Υ.Γ.2:
Το ξένο - διεθνές ιστολόγιο (http://hellenandchaos.blogspot.com/) θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και δωρεάν.


ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΤΙ????


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Εξέλιξη λευκής φυλής και έτος ορόσημο 2012



Τα χρονικά των Μάγιας έχουν αλοιωθεί (απο την Σιών) με καινούργια "γραπτά" πάνω από τις αυθεντικές πλάκες. Αυτά τα νέα γραπτά μιλούν για το τέλος του κόσμου το 2012, 21η Δεκεμβρίου. Αυτό είναι το σχεδιασμένο χρονοδιάγραμμα για την επιχείρηση "Αρμαγεδών" ή "Αρματοπαγίδα". Και η μαύρη και η λευκή φυλή πρέπει να εξοντωθεί πριν από αυτή την ημερομηνία.

Σε αυτή την ημερομηνία, ένα μεγάλος εξελικτικός κύκλος τελειώνει την πορεία του 432.000 ετών και η ανθρωπότητα αναβαθμίζεται κατά ένα υπο-επίπεδο στην 3η Στερεά κατηγορία. Πρόκειται για μια ενεργειακή εξέλιξη, που θα μας επιτρέψει να αναγνωρίζουμε τις ενεργειακές ροές ευκολότερα, το αποτέλεσμα θα είναι ότι θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε πολύ καλύτερα το τι είναι αληθινό και τι κάλπικο. Αυτό θα σημαίνει ότι οι μάσκες του κόσμου θα πέσουν. Και έτσι το σχέδιο εξάλειψης μέσω των Σινέζων θα πρέπει να συμπληρωθεί πριν από αυτή την εποχή.

Η μετάβαση σε αυτό το νέο επίπεδο έχει ήδη ξεκινήσει και μπορεί να θεαθεί στη νέα γενιά και στα νεογέννητα παιδιά.

Σήμερα, η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι σε μεγάλη βιασύνη να πάρει τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη. Ο στόλος που έρχετε είναι ένας λόγος για αυτό. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το Σύμπαν "επαναπρογραμματίζει" και τη λευκή και τη μαύρη φυλή εδώ κάτω, καθώς το στάδιο εξέλιξης υποφυλής βρίσκεται κοντά στο τέλος του. Αυτό σημαίνει ότι τεράστιες ενέργειες θα αρχίσουν να αποστέλονται προς τα κάτω, ώστε να μας αναβαθμίσουν στο 6ο επίπεδο υποφυλής, που θα ενεργοποιήσει σχεδόν όλους του κλώνους του DNA μας. Η λευκή φυλή, που συνδέεται απευθείας με τους Ανδρομέδιους (με κάποιες εξαιρέσεις που θα αναλύσω στο ηλ.βιβλίο μου) θα αφυπνιστεί πλήρως σχετικά με τις ρίζες της, οι οποίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Homo Sapiens, αλλά το Γένος Ημίθεων Genus Semideus. Αυτό θα σημαίνει πλήρη συνειδητοποίηση και ανοσία από ασθένιες. Οι άνθρωποι θα μπορέσουν να δούνε διαμέσου των πάντων και να έρθουν σε συντονισμό με το Σύμπαν. Δεν θα υπάρχει άλλη απόκρυψη. Αυτός ο "Επαναπρογραμματισμός" έχει ήδη ξεκινήσει και θα συμπληρωθεί στο τέλος του 2012. Προσωπικά τον νοιώθω, καθώς έχω αρχίσει να αισθάνομαι κάθε μια ξεχωριστή ενέργεια γύρω μου (όπως επίσης και τους πράκτορες που με ακολουθούν).

Οι ερπετοειδείς πράγματι ανήκουν στην πρώτη διάσταση αραίωσης ύλης, αλλά σε χαμηλότερο επίπεδο εξέλιξης υποφυλής, που δεν τους επιτρέπει την ύπαρξη μιας ψυχικής μήτρας. Η λευκή φυλή που ονομάστηκε ως Πελασγοί (που σημαίνει "ο λαός μας στη Γη μας") και η φυλετική εξέλιξη της από τα αρχεία "Ακάσα" (11x5,184,000)+(4x432,000)+(6x36,000)= 58,968,000 έτη από το ξεκίνημα της αυτοδημιουργίας των Νετρονιακών Πλασμάτων της ζωής (σε αυτό το ακριβές σημείο):
12η φυλή - 3η Στερεά Ύλη
5η Υποφυλή (μέγεθος φάσης 432.000 έτη)


Το επόμενο εξελικτικό επίπεδο, στην 6η Υποφυλή πρόκειται να ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου του 2012.
Οι ερπετικοί έχουν διεξάγει ασταμάτητα πειράματα για να εισάγουν μια ψυχική μήτρα σε αυτούς από την Πελασγική φυλή μέσω απαγωγών ανθρώπων αυτής της φυλής, αλλά μέχρι στιγμής έχουν αποτύχει, λόγω ότι το επίπεδο εξέλιξης τους δεν τους επιτρέπει να φιλοξενήσουν ψυχή. Εδώ να προσθέσω ότι τόσο η λευκή όσο και η μαύρη φυλή μπορούν να φιλοξενήσουν ψυχή.

Φτάνοντας στις διαστάσεις οι ερπετικοί (δρακονιανοί) υπάρχουν σε 3 διαστάσεις αραίωσης ύλης. Οι περισσότεροι από αυτούς υπάρχουν στο 1ο επίπεδο και είναι ορατοί σε εμάς. Αρκετοί είναι στη 2η διάσταση (μη ορατή στον γυμνό οφθαλμό, αλλά μπορεί να γίνει αισθητή ... όπως τα πνεύματα). Ο ηγέτης τους υπάρχει στην 3η Διάσταση από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανένας του.

Όσον αφορά τα πνεύματα, επιστημονικώς πρόκειται για οντότητες της 2ης διάστασης αραίωσης ύλης. Ανήκουμε στην πρώτη διάσταση ως πιο πυκνά όντα. Κάθε διάσταση έχει την ιδιότητα να επηρεάσει τον εαυτό της και την διάσταση από κάτω της (γίνεται και επέμβαση από πιο μακρινές διαστάσεις αλλά επαγωγικά). Για παράδειγμα, φωτιά, αέρας και ηλεκτρισμός ανήκουν στην 2η διάσταση. Τα πνεύματα του Σατανά είναι στην 2η Διάσταση, αλλά η προβολή τους είναι ολογραφική, καθώς το απευθείας πέρασμα από μια διάσταση σε μια άλλη είναι αδύνατον βάση τον νόμων του Σύμπαντος. Τα αντικείμενα 2ας διάστασης έχουν 1.000.000 φορές μεγαλύτερο όγκο από αυτόν που κανονικά θα είχαν αν άνηκαν στην 1η λόγω των μεγαλύτερων αποστάσεων μεταξύ των σωματιδίων τους. (αραίωση ύλης). Το πείραμα της Φιλαδέλφειας στο Ελντριτζ ήταν ακριβώς η αύξηση των αποστάσεων μεταξύ των σωματιδίων (ατόμων) κάνοντας το σκάφος αόρατο στον οφθαλμό (καθώς το φως θα μπορούσε να περάσει ανάμεσα στα σωματίδια του σκάφους δίχως να αντανακλαστεί).
Αυτό το πείραμα δηλαδή ήταν μια προσπάθεια να επιτευχθεί μετάβαση διαστάσεως αλλά απέτυχε.
Έτσι για να μπορέσει ένα πλάσμα να αλλάξει διάσταση, θα απαιτηθεί (2η προς 1η) η κατανάλωση τέτοιων κολοσιαίων ποσών ενέργειας, που θα το κάνει αντίστοιχο με μια πυρηνική έκρηξη μιας πυρηνικής κεφαλής που θα αντιστοιχεί στο βάρος του σώματός του. Οποιαδήποτε δομή του, όπως γενετικός κώδικας, θα καταστραφεί. Επίσης η θερμότητα και η ραδιοακτινοβολία είναι της 2ης διάστασης και κανένα πνεύμα δεν θα μπορούσε να επιβιώσει μιας τέτοιας καταστροφής, συμπεριλαμβανομένου του Σατανά (ο οποίος είναι ευάλωτος, άσχετα με αυτά που λένε τα βιβλία). Αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Έτσι μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι κάποιος θα έρθει μπροστά μου ή από πίσω μου ή απο οπουδήποτε. Μπορεί να έρθει ως "κανονική" οπτική ύπαρξη (κάποιος άνθρωπος), ή σαν αόρατη οντότητα 2ης διάστασης (που μπορούμε να αισθανθούμε, καθώς ο νους και η ψυχή μας είναι επίσης 2ης διάστασης) ή μπορεί να έρθει μέσω τεχνολογίας ως ολόγραμμα κάτι που είναι μια άλλη διαφορετική ιστορία.

Συνεπώς, οι ερπετικοί δεν μπορούν απλά να αλλάξουν διαστάσεις όπως αλλάζουν πουκάμισα (απάτη η αλλαγή διαστάσεων του Ντειβιντ Αϊκ) !! Κατι τέτοιο θα τους καταστρέψει κυριολεκτικά και είναι αδύνατον να επιτευχθεί.

Υ.Γ. Όπου βλέπεις τη λεξη "Σατανάς", αντικατέστησε την με "Δρακονιανοί".

Δεν είμαστε τόσο πολύ εκτός παιχνιδιού όπως νομίζετε. Δεν είναι στο χέρι της Γης να παγώσει και να μας καταστρέψει αλλά στο χέρι των Δρακονιανών να εκπληρώσουν την ατζέντα τους και να εξολοθρεύσουν και την μαύρη και τη λευκή φυλή προτού το επόμενο επίπεδο εξέλιξής μας. Αυτός είναι ένας από τους 2 κύριους λόγους που είναι σε τέτοια βιασύνη να αναφλέξουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αναρωτηθήκατε ποτέ πως μέσα σε μόνο 50 χρόνια καταφέρανε και στείλανε πυραύλους στο διάστημα ενώ χια χιλιάδες χρόνια είμασταν αναβάτες σε άλογα και γαιδούρια;


Η επίθεση στο Κολούμπια έγινε κυρίως ως προειδοποίηση για την εμμονη των δρα...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ


Αναδημοσίευση


Στο ΣΗΜΑ της Πρυτανείας ΟΕΑ με ημερομηνία 7-11-2003 Γράφει:


MEΛH TΩN ΔYO "AOA" ΛONΔINOY ΔIA THΣ ΠAPOYΣHΣ EΠIKYPΩNOYME TO ΠPOΣ EΣAΣ ΣHMA THΣ 6-11-2003 THΣ YΦHΓEΣIAΣ O.E.A. IΩΛKOY MAΓNHΣIAΣ KAI EΠAYΞANOYME ΩΣ AKOΛOYΘΩΣ:

A) TON MHNA IANOYAPIO 2003 MEΣΩ THΣ KATAPPIΨEΩΣ TOY "ΣKAΦOYΣ KOΛOYMΠIA" THΣ "AOA", APXIΣE H YΛOΠOIHΣH TOY ΓPAΠTOY A' EΛAΣΣONOΣ ΠOΛEMIKOY MAΣ TEΛEΣIΓPAΦOY 'H A' MILITARY ULTIMATUM HΛEKTPOMAΓNHTIKOY- ΓEΩΛOΓIKOY - METEΩPOΛOΓIKOY - BIOΛOΓIKOY ΠOΛEMOY TOY ΣEΠTEMBPIOY 2002, ΛOΓΩ THΣ EMMONHΣ ΣAΣ ΔIA ΣTPATIΩTIKH EΠIΘEΣH ENANTION IPAK KAIΠPOETOIMAΣIA AΣIAΣ ΔIA TON Γ' ΠAΓKOΣMIO ΠOΛEMO.

XPHΣIMOΠOIHΘEIΣA TEXNOΛOΓIA:

OΛOΓPAMMATIKEΣ ΣYNΘHKEΣ ENPHΞEΩΣ ANTIYΛHΣ MEΣΩ EΣTIAΣEΩΣ TPIΩN MEHZEPΣ ΔEΞIOΣTPOΦOY AKTINOBOΛIAΣ EIΣ ΣHMEIO ΠΛHΣION TOY ΣTOXOY, AΠO ΣKAΦH ANΩTEPΩN ΔIAΣTAΣEΩN TOY ΓAΛAΞIAKOY AΣTPOΣTOΛOY.


AΠOΔEIKTIKA ΣTOIXEIA THΣ ENPHΞEΩΣ EΦΩTOΓPAΦHΣAN, METEΩPOΛOΓIKOΣ ΣAΣ ΔOPYΦOPOΣ ΩΣ "ΠPAΣINO ΔAKTYΛIO MEΛANOΣ KENTPOY KAI KITPINΩN AKTINΩN",KAI ΓHINOI ΠAPATHPHTEΣ ΩΣ "ΣΠEIPOEIΔH KEPAYNO OΛIKHΣ AΠOPPOΦHΣEΩΣ ENEPΓEIAΣ" ΠEPIΞ TOY KOΛOYMΠIA.
Δειτε τώρα φωτογραφία του Κολούμπια κατά την επανείσοδο του στην ατμόσφαιρα λίγα λεπτά πριν ανατιναχτεί.
http://freedomvideo.org/blog/wp-content/uploads/2007/10/columbia1.jpg
(ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝ ATTACH)

Σε αυτή τη φωτο αναφέρετε προφανώς η ΟΕΑ όταν λέει για "σπειροειδή κεραυνό"Αυτή τη φωτο (τράβηξε και άλλες που δεν διέρευσαν στο ιντερνετ) την τράβηξε ερασιτέχνης αστρονομος στις ΗΠΑ και κατασχέθηκε αμέσως για περαιτέρω έρευνα από την ΝΑΣΑ η οποία έτσειλε έναν αστροναύτη της στο σπίτι του ερ.αστρονόμου για να τον ανακρίνει.
Το κολούμπια σε αυτο το σημείο βρίσκεται σε ύψος πάνω από 100 χλμ άρα αποκλείεται να έχουμε να κάνουμε με φυσιολογικό κεραυνό.Πρόσεξτε επίσης πως φωτίζεται περισσότερο η γραμμή -δηλαδή το ίχνος πλάσματος- που αφήνει πίσω του το κολούμπια στο σημείο που το χτυπάειο κεραυνός.

Η ΟΕΑ αναφέρει ότι αυτή η επίθεση στο Κολούμπια έγινε κυρίως ωςπροειδοποίηση για την εμμονη των δρακονιανών να ανφλέξουν τον 3οπαγκόσμιο πόλεμο μέσω της επιθέσεως στο πελασγικό Ιράκ.

Πρόσεξε τώρα την παρακάτω ιστοσελίδα.
http://freedomvideo.org/blog/?p=268

Γράφει ένας ύποπτος τύπος με PhD που λέγεται Μαικλ. Ε. Σάλλα (Θυμίζει ελληνικό όνομα Σάλας.. )
που υπάγεται στα λεγόμενα ιδρύματα της εξω-διπλωματία και εξω-πολιτικής δηλαδή σε ιδρύματα που σχετίζονται με τις διπλωματικέςσχέσεις γήινων και εξωγήινων!!!
Ο συγκεκριμένος τύπος λοιπόν γράφει για την ανάλυση του ΟΥΦΟΛΟΓΟΥ Ντέιβιντ Σερέντα στο ντοκυμαντέρ με τίτλο --->(Από εδώ έως τηνΑΝΔΡΟΜΕΔΑ) (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΕΕΙ "ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ" καθόλου τυχαίο!!!!) στο θέμα του κεραυνού του Κολούμπια που φωτογραφήθηκε, μιλάει για υπερόπλο πλάσματος και καταλλήγει ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ με την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΟΕΑ

Μεταφέρω αυτολεξή:

In my very first Exopolitics Comment on Feb 2, 2003, I had proposedthat the Columbia was shot down as a result of a conflict betweendifferent factions of the secret government over the Bushadministration's Iraq policy.
μεταφράζω:
"Στο πρώτο μου σχόλιο Εξωπολιτικής στις 2 Φεβ. 2003 πρότεινα ότι τοΚολούμπια καταρρίφθηκε ως αποτέλσμα μιας σύγκρουσης μεταξύδιαφορετικών φραξιών της μυστικής κυβέρνησης πάνω στο θέμα τηςπολιτικής Μπους προς το Ιράκ.


Σε άλλο σημείο γράφει:

Sereda (and other researchers in a second video clip below) then go onto discuss whether the plasma weapon was fired by extraterrestrialvehicles engaging in some kind of ET vs. ET, or ET vs. secretgovernmental conflict. In either case, the Columbia was the victim inan undisclosed war by space faring entities with advanced plasmaweapons.

μεταφράζω:

O Ντέβιντ Σερέντα μπήκε σε συζήτηση με άλλους ερευνητές εάν αυτό τοόπλο πλάσματος χρησιμοποιήθηκε από εξωγήινα οχήματα που ενεπλάκησαν σε κάποιου είδους μάχης μεταξύ εξωγήινων εναντίον εξωγήινων ή μεταξύεξωγήινων εναντίον της μυστικής κυβέρνησης. Σε κάθε περίπτωση το Κολούμπια ήταν το θύμα ενός μυστικού πολέμου από οντότητες που κινούνται στο διάστημα και διαθέτουν προηγμένα όπλα πλάσματος!


Στο ντοκυμαντέρ του Σερέντα ήταν επίσης καλεσμένος και ο γνωστός Τζόρνταν Μάξουελ(φαίνεται στη φωτο) ο οποίος έχει στενούς δεσμούς μετη θεοσοφία και είναι μεγάλος γνώστης του αποκρυφισμού και τωνμυστ.εταιρειών.


Την ίδια περίπου περίοδο έγινε και εκείνο το μεγάλο μπλακουτ ρεύματοςσε όλη την ανατολική ακτή και νότιο Καναδά με αναφορές και για μοντέρνα αυτοκίνητα με ηλ.εγκέφαλο που σταμάτησαν να κινούνται...κάτιπου μπορεί να κάνει μόνο ένα όπλο ηλεκτρομαγνητικού παλμού.

Περισσότερα σχόλια περιττεύουν.....

Παρακάτω στο ίδιο σήμα η ΟΕΑ γράφει:

B) TON MHNA NOEMBPIO 2003 MEΣΩ HΛIAKΩN EKPHΞEΩN ΠAPAΓΩΓHΣ ΣΩMATIΔIΩN HΛIAKOY ANEMOY ENANTION TΩN OΠΛIKΩN ΣAΣ ΣYΣTHMATΩN KAI OMOIΩΣ ENANTIONTΩN OΠΛIKΩN ΣYΣTHMATΩN "ΣEΛHNHΣ" KAI "ΛIΛIΘ", APXIΣE H YΛOΠOIHΣH TOY ΓPAΠTOY B' MEIZONOΣ ΠOΛEMIKOY MAΣ TEΛEΣIΓPAΦOY 'H B' MILITARYULTIMATUM HΛEKTPOMAΓNHTIKOY - ΓEΩΛOΓIKOY - METEΩPOΛOΓIKOY - BIOΛOΓIKOY ΠOΛEMOY TOY OKTΩBPIOY 2003, ΛOΓΩ THΣ EMMONHΣ ΣAΣ ΔIA ΠPOKΛHΣH TOY Γ'ΠAΓKOΣMIOY ΠOΛEMOY MEΣΩ ΔOΛIOY AΦOΠΛIΣMOY THΣ EΛΛAΔOΣ KAI EΠIΘEΣEΩΣ TOY ΔPAKONIANOY ΣTPATIΩTIKOY AΞONOΣ B.A.Σ.T. (BOYΛΓAPIAΣ - AΛBANIAΣ -ΣKOΠIΩN - TOYPKIAΣ) ENANTION EΛΛAΔOΣ.

XPHΣIMOΠOIHΘEIΣA TEXNOΛOΓIA:

EΠITAXYNΣH EΞΩTEPIKΩN ΠYPHNIKΩN ΣYNTHΞEΩN MEΣΩ EΣTIAΣEΩΣ ΠOΛΛAΠΛΩNMEHZEPΣ APIΣTEPOΣTPOΦOY AKTINOBOΛIAΣ EΠI THΣ HΛIAKHΣ EΠIΦANEIAΣ, AΠOΣKAΦH ANΩTEPΩN ΔIAΣTAΣEΩN TOY ΓAΛAΞIAKOY AΣTPOΣTOΛOY. AΠOΔEIKTIKAΣTOIXEIA EΦΩTOΓPAΦHΘEIΣAN AΠO AΣTEPOΣKOΠEIA ΣAΣ.

Και πράγματι φωτογραφήθηκαν αυτά τα σκάφη από το διαστημικό τηλεσκόπιοΣΟΧΟ που παρακολουθεί στενά τον ήλιο εδώ και 10 χρόνια.
Πρόσεξτε αυτή την φώτο που διέρευσε..
http://img294.imageshack.us/img294/2087/soho13g062605ufo7df7.jpg

Πρόσεξτε το σκάφος και την ακτίνα που χτυπά τον ήλιο!!!


Όταν άρχισαν να τα παρατηρούν αυτά τα παράδοξα οι ερευνητές στιςεικόνες η ΝΑΣΑ/JPL άρχισε να βάζει μικρά ΚΟΥΤΑΚΙΑ-ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ πάνω σεαυτές τις εικόνες!!!

Περισσότερα σχόλια περιττεύουν...

ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΣΤΙ

H ο.ε.α ήξερε για τη δωδεκαεδρικη δομη του συμπαντος τουλαχιστον απο το 1980

ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΔΕΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ


Oι αρχαιοι Eλληνες και ο Πυθαγορας επισης το ηξεραν αφου ο αιθερας , το 5ο στοιχειο είναι ένα δωδεκάεδρο.. Το δωδεκάεδρο και η πεντάλφα δεν είναι τυχαίο που δαιμονοποιήθηκαν απο τους ραββινους και τον εβραιοχριστιανισμό του βυζαντίου αλλά και μέχρι σήμερα..(πεντάλφα: αξονες πεντε γραμμων που ενωνουν το πεντάγωνο, της μιας πλευράς δηλαδή του δωδεκάεδρου) κάποιοι ήθελαν να κρύψουν και να εξαφανίσουν την γνώση του δωδεκάεδρου, γιαυτό κάψανε επίσης την ακαδημία πλάτωνος.
καποιοι νεοι επιστημονες στον 21ο αιωνα που διανύουμε μέσω παρατηρησιακών δεδομένων από τα σύγχρονα τηλεσκόπια φαίνεται να ξανα-ανακάλυψαν τον τροχό:
http://andromedios.blogspot.com/2008/12/blog-post.html
Το σκάφος pioneer τρεχει να βγει απο το ηλιακο συστημα, ομως επιβραδυνεται! γιατί άραγε;;;

η ο.ε.α. φαινεται να ηξερε τον λογο πολυ πιο πριν απο την ΝΑΣΑ (που ακομα ψάχνεται)...
Όσο για τις υπερφωτεινές συχνότητες, τα φάσματα πέρα από το c, αυτό είναι πλέον κοινή γνώση στους πυρηνικούς φυσικούς του CERN ... ο αινσταιν ελεγε μπαρούφες και τα πηρε ολα τα μαθηματικα (κανονικοί μετασχηματισμοί κλπ) για να χτίσει την θεωρία του απο τον μεγάλο μαθηματικό ελληνα μικρασιατη Καραθεοδωρη. Τα νετρίνα τα υπο-υπο-ατομικά σωματίδια της ύλης μπορούν και διαπερνούν άνετα τη Γη μας με τρομερές ταχύτητες και είναι τρομερά δύσκολο να εντοπισθούν. Η ο.ε.α ισχυρίζεται ότι έχει διόπτρες νετρίνο (των αραιών δηλαδή διαστάσεων της ύλης) και με αυτά τα όργανα μπορείς να δεις κάποια τρομαχτικά πράγματα που υπάρχουν σε τροχιά.. (Το έδαφος της Γης δεν φαίνεται γιατι διαπερνάτε από τα νετρίνο)

Το C δεν είναι το τελικό όριο ταχυτητας στο σύμπαν αλλά ένα φράγμα που μπορει να υπερπηδηθεί μέσω τεχνολογίας, όπως ακριβώς και το φράγμα του ήχου που υπερπηδήθηκε μέσω τεχνολογίας.

Ο λόγος φραγματος ήχου/φράγματος φωτός είναι 10^6 αυτό οδήγησε την ο.ε.α να βρει ολη τη σειρά διαστάσεων του σύμπαντος που τελειώνουν στο C*10^[6*10^66] το 66 έχει να κάνει με το 6+6+6 (και οχι 6+60+600 του εβραιοχριστιανισμου) το 6+6+6 έχει να κάνει με τους 18 άξονες των τριδύμων διπόλων παλλόμενων δωδεκαέδρων του αιθέρα που σχηματίζουν οντολογία και αστρικό σύμπαν από αρχικά στατική κατάσταση μη οντων (ακίνητου αιθέρα). Έτσι όπως το σύμπαν έχει διάφορες διαστάσεις έτσι και η ύλη έχει διάφορες αραιώσεις... σε μεγάλη αραίωση το φώς της δικής μας διάστασης (c) μπορεί και διαπερνά η ακτίνα του ανάμεσα στα δύο αραιωμενα σωματίδια δίχως να αντανακλαστεί πάνω τους για να επιστρέψει στους οφθαλμούς μας.. Και έτσι έχουμε ένα ορατό σύμπαν και ένα αόρατο με το αόρατο να είναι η μεγάλη πλειοψηφία. Στην πραγματικότητα βλέπουμε πολύ λίγα πράγματα γύρω μας και μόνο τις συχνότητες του λευκού φωτός του φάσματος c που "σπάνε" σε ένα ουράνιο τόξο.

Παραθέτω ένα διάγραμμα όπου παρουσιάζονται οι διαστάσεις του σύμπαντος από την ο.ε.α με πυθαγόρειους λογισμούς, τον ηράκλειτο και τον εμπεδοκλή. Ο ηράκλειτος ήταν ένας από τους μέγιστους φιλοσόφους που διέσωσε προσελήνια επιστημονική συμπαντική γνώση.
Θέλει τρομερό μυαλό για να αποκωδικοποιήσεις και να διασταυρώσεις πλήρως τα κείμενα της ο.ε.α. Δεν είναι χάσιμο χρόνου αλλά ελληνική αφύπνιση!! Από τα κείμενα μπορείτε να πιαστείτε από τις λέξεις και να κάνετε παράλληλη έρευνα με τα βιβλία του Ι.Πασσά, του Drake , τα Ορφικά, το Ναζισμός μυστική εταιρεία... και να βρείτε ένα σωρό πράγματα και να αφυπνιστείτε ελληνικά μετά από χιλιετίες σκόπιμου σκοταδισμού από τους αντιπάλους μας πυρπολητές της βιβλιοθήκης της αλεξάνδρειας.
Ο "ταχυδρόμος" υπήρξε αρχικά μέσα στο στρατόπεδο των αντιπάλων μας στέλεχος, μετά το 1960 επειδή ήταν έξυπνος πολύ και είχε έφεση στις θετικές επιστήμες, τον πήρε η ο.ε.α στο κλειστό πανεπιστήμιο της .. παράλληλα με τις συμβατικές σπουδές που έκανε... μετά πήγε στην ιταλία για σπουδές πυρηνικής φυσικής και κοσμολογίας και αστροφυσικής.. αργότερα στη Γερμανία όπου εργάστηκε για τη ζίμενς.. παράλληλα έκανε και απόρρητη εργασία για την ο.ε.α. όπου μεσω της επιστημης των παλλομενων δωδεκάεδρων κατασκεύασαν μερικά ...παιχνιδάκια ...το 75 εφυγε επισήμως απο τους μαρτυρες του ιεχωβα..και τους πολέμησε με κείμενα.. αργοτερα έγινε συντάκτης κειμένων της ο.ε.α. απο το 1980 και μετά λόγω ότι ειχε κανει σπουδαία συμμετοχή με οικολογικά κείμενα στην περιοχή βόλου αλλά και λόγω του παρελθόντος του στην οργάνωση. Η ο.ε.α είναι οργάνωση του στρατάρχη παπάγου και αλλων στρατηγών και ανδρών ασφαλείας ιδρύθηκε το 1947 και χρηματοδοτήθηκε από τα λάφυρα του 3ου ραιχ που ειχαν συλλεξει η ομαδα του Φον Κανάρη του ελληνογερμανού αρχηγου των μυστικών υπηρεσιών του Ράιχ και διπλού πράκτορα, που δούλευε για την ο.ε.α και τον Παπάγο. Πρώτα η ομαδα ασχολήθηκε με γεωστρατηγική και γεωπολιτική αργότερα με επιστήμες και με θέματα επί παντός επιστητού.. έφτιαξε ένα δυναμικό τέτοιας πολυπλοκότητας και μπόρεσε και αποκωδικοποίησε πολλά μυστικά επτασφράγιστα του πλανήτη όπως και το περιβόητο θέμα των εξωγήινων που κάποιοι αποκαλούν "θεούς".
.................
Η δική μας διάσταση (c) είναι η 3η κανονική (αναφέρεται στα κείμενα ως 1η διάσταση χάριν ευκολίας) .. οπότε καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δυο διαστάσεις πιο πυκνότερες από εμάς.. Το στοιχείο όπου περνάει στην επόμενη σειρά χημικών στοιχείων της κλίμακας μεντελέγιεφ είναι το 108ο (το 108 έχει να κάνει πάλι με τον αιθέρα και τη δομή τρίδυμων δωδεκάεδρων 12 Χ 3 = 36, 36 Χ 3 = 108)
όταν πεθαίνουμε απομένει το αιθερικό μας ή "αστρικό σώμα" όπως τα αναφέρουν μέσα στις στοές και στον απόκρυφο χριστιανισμό.. το οποίο αιθερικό σώμα ανήκει στην 2η διάσταση (4η κανονική c*10^6 ) ...πολλοί μισοπεθαμένοι ή ασκούμενοι μοναχοί και μασόνοι αποσπώνται από το υλικοαστρικό τους σώμα ακόμα και ζωντανοί βλέποντας τον ευατό τους (σώμα α'διαστασης) από ψηλά, ενώ συνδέονται με το υλικό τους σώμα με μια "ασημένια χορδή" (κατά ορολογία αποκρυφισμού. Αυτό η ο.ε.α. το αναφέρει ως προσωπική ακτινοβολία τηλεκατεύθυνσης του κάθε γήινου).. αυτην την εμπειρία την αποκαλούν οι "στοές" ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ. Είναι επικύνδινο όμως !

http://makelio.blogspot.com/2009/08/h-1980.html

Ως επίσης και δύο "τόμους", τα οποία αφορούν την ΟΕΑ τα οποία σύνθεσα σε PDF για ευκολότερη ανάγνωση, και θα παρακαλούσα να μπορεί κάποιος να τα πάρει και να τα φιλοξενήσει σε πιο μόνιμους ιστοτόπους με απεριόριστο bandwidth αν ενδιαφέρεται:[1] Διάφορες αλήθειες και αποκαλύψεις στις οποίες αν δεν είναι σκληραγωγημένος πνευματικά ο ανθρώπος μπορεί, σύμφωνα με τα όσα λέει, να οδηγήσει στη τρέλα. http://e-os.gr/area51gr/oea/EOA_1988.pdf [2] Ανδρoμέδια Ελληνική Φυσική (PDF): http://e-os.gr/area51gr/oea/Andromedia_Ellhnikh_Fusikh.pdf

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

E! ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ" Ο.Ε.Α. ΠΡΟ ΕΙΚΟΣΑΕΤΊΑΣ, ΤΟ...

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ????


John Hopkins
ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ (ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ «ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ») ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΤΟ JOHN HOPKINS HOSPITAL ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.

Ενημέρωση για τον καρκίνο από το νοσοκομείο John Hopkins:

1. Κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα καρκινικά κύτταρα δεν φαίνονται στις συνήθεις εξετάσεις, εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε ορισμένα δισεκατομμύρια. Όταν ο γιατρός διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς ότι δεν υπάρχουν πλέον καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά από θεραπεία, αυτό σημαίνει απλώς ότι είναι αδύνατη η ανίχνευση των καρκινικών κυττάρων στις εξετάσεις τους, επειδή ο αριθμός τους δεν ανέρχεται καν στο ανιχνεύσιμο ποσό.

2. Καρκινικά κύτταρα εμφανίζονται από 6 έως και περισσότερες από 10 φορές στη ζωή ενός ανθρώπου.

3. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου είναι ισχυρό, τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται και έτσι αποτρέπεται ο πολλαπλασιασμός τους και κατά συνέπεια ο σχηματισμός όγκων.

4. Όταν κάποιος έχει καρκίνο αυτό υποδεικνύει ότι παρουσιάζει πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να οφείλεται σε γενετικούς, περιβαλλοντικούς και διατροφικούς παράγοντες, καθώς και στον τρόπο ζωής του ατόμου.

5. Για να ξεπεραστούν οι πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις, πρέπει να αλλάξει η διατροφή και να συμπεριληφθούν συμπληρώματα, τα οποία θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

6. Η χημειοθεραπεία έχει να κάνει με τη δηλητηρίαση των ραγδαία αναπτυσσόμενων καρκινικών κυττάρων, αλλά και με την καταστροφή των ραγδαία αναπτυσσόμενων υγειών κυττάρων στο μυελό των οστών, την γαστρεντερική οδό κ.λπ. και μπορεί να προκαλέσει οργανικές βλάβες, στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά, τους πνεύμονες κ.λπ.

7. Η ακτινοβολία καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και παράλληλα, καυτηριάζει, σημαδεύει και καταστρέφει υγιή κύτταρα, ιστούς και όργανα.
8. Η αρχική θεραπεία με ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία συχνά μειώνει το μέγεθος ενός όγκου. Ωστόσο, η παρατεταμένη χρήση χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας δεν έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω καταστροφή ενός όγκου.

9. Όταν το σώμα φέρει υπερβολικό τοξικό φορτίο από χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, το ανοσοποιητικό σύστημα έχει είτε κατασταλεί είτε καταστραφεί, έτσι το άτομο μπορεί να υποκύψει σε διάφορα είδη μολύνσεων και επιπλοκών.

10. Η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία μπορούν να προκαλέσουν τη μετάλλαξη των καρκινικών κυττάρων, ούτως ώστε να γίνουν πιο ανθεκτικά με αποτέλεσμα να καταστρέφονται πιο δύσκολα. Οι χειρουργικές επεμβάσεις μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων και σε άλλες περιοχές.

11. Ένας αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης του καρκίνου είναι η εξασθένηση των καρκινικών κυττάρων, με το να μην τους παρέχεται η τροφή που χρειάζονται για να πολλαπλασιαστούν.

ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ:
α. Η ζάχαρη τρέφει τον καρκίνο. Αφαιρώντας τη ζάχαρη από τη διατροφή μας απομακρύνουμε μία σημαντική πηγή ενέργειας από τα καρκινικά κύτταρα. Τα υποκατάστατα ζάχαρης, όπως τα Canderel, NutraSweet, Equal, Spoonful κ.λπ. παράγονται από ασπαρτάμη, που είναι βλαβερή. Ένα καλύτερο φυσικό υποκατάστατο θα ήταν το μέλι Manuka ή οι μελάσες αλλά μόνο σε πολύ μικρές ποσότητες. Το επιτραπέζιο αλάτι περιέχει χημικές προσθήκες για να αποκτήσει το λευκό του χρώμα.
Καλύτερη εναλλακτική είναι μπαχαρικά τύπου Bragg's aminos ή θαλασσινό αλάτι.

β. Το γάλα κάνει το σώμα μας να παράγει βλέννα, ιδίως στη γαστρεντερική οδό. Ο καρκίνος τρέφεται από τη βλέννα. Διακόπτοντας το γάλα και υποκαθιστώντας το με γάλα σόγιας χωρίς προσθήκη γλυκαντικών, τα καρκινικά κύτταρα εξασθενούν.

γ. Τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν σε όξινα περιβάλλοντα. Μία διατροφή βασισμένη στο κρέας είναι όξινη. Είναι προτιμότερο να τρώμε ψάρι και λίγο κοτόπουλο, από ότι μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας. Το κρέας περιέχει επίσης αντιβιοτικά, αυξητικές ορμόνες και παράσιτα που είναι όλα επιβλαβή, ειδικά για καρκινοπαθείς.

δ. Μία διατροφή που αποτελείται από 80% φρέσκους χυμούς και λαχανικά, σιτηρά ολικής αλέσεως, σπόρους, ξηρούς καρπούς και λίγα φρούτα σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα αλκαλικό περιβάλλον στο σώμα σας. Το 20% μπορεί να αποτελείται από μαγειρεμένα γεύματα στα οποία να περιλαμβάνονται τα φασόλια. Οι χυμοί από φρέσκα λαχανικά παρέχουν ζωντανά ένζυμα που απορροφούνται εύκολα και φτάνουν στα κύτταρα μέσα σε 15 λεπτά τρέφοντας και ενισχύοντας την ανάπτυξη υγιών κυττάρων. Για την πρόσληψη ζωντανών ενζύμων και τη δημιουργία υγιών κυττάρων δοκιμάστε να πιείτε φρέσκο χυμό λαχανικών (από τα περισσότερα λαχανικά, συμπεριλαμβανομένων των βλαστών από τα φασόλια) και να φάτε ωμά λαχανικά 2 ή 3 φορές την ημέρα. Τα ένζυμα καταστρέφονται σε θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου (104 βαθμοί Φαρενάιτ).

ε. Αποφεύγετε καφέ, τσάι και σοκολάτα, τα οποία περιέχουν μεγάλη ποσότητα καφεΐνης. Το πράσινο τσάι είναι η καλύτερη εναλλακτική και έχει ιδιότητες κατά του καρκίνου. Νερό, καλύτερα καθαρισμένο ή φιλτραρισμένο, για την αποφυγή γνωστών τοξινών και βαρέων μετάλλων που περιέχονται στο νερό της βρύσης. Το αποσταγμένο νερό είναι όξινο και καλύτερα να αποφεύγεται.

12. Η πρωτεΐνη του κρέατος είναι δύσπεπτη και απαιτεί πολλά πεπτικά ένζυμα. Το άπεπτο κρέας που παραμένει στα έντερα αποσυντίθεται και έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη συσσώρευση τοξικών ουσιών.

13. Τα τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων αποτελούνται από μία σκληρή πρωτεϊνική στιβάδα. Αποφεύγοντας ή μειώνοντας την κατανάλωση κρέατος απελευθερώνονται περισσότερα ένζυμα που επιτίθενται στα πρωτεϊνικά τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων με αποτέλεσμα τα κύτταρα φονείς να μπορούν να τα καταστρέψουν.

14. Ορισμένα υποκατάστατα ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα (IP6, Flor ssence, Essiac, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, ουσιαστικά λιπαρά οξέα κ.λπ.). Άλλα υποκατάστατα όπως η βιταμίνη Ε είναι γνωστό ότι προκαλούν απόπτωση ή προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο, τη φυσιολογική μέθοδο του σώματος να απορρίπτει τα κατεστραμμένα, ανεπιθύμητα ή αχρείαστα κύτταρα.

15. Ο καρκίνος είναι μία ασθένεια του μυαλού, του σώματος και της ψυχής. Ένα ενεργό και θετικό πνεύμα θα βοηθήσει τον μαχητή του καρκίνου να επιβιώσει. Ο θυμός, η πικρία και τα δυσάρεστα συναισθήματα θέτουν το σώμα σε ένα αγχώδες και όξινο περιβάλλον. Μάθετε το πνεύμα σας να αγαπά και να συγχωρεί. Μάθετε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τη ζωή.

1 6. Τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε οξυγονωμένα περιβάλλοντα. Η καθημερινή άσκηση και οι βαθιές αναπνοές βοηθούν στη διοχέτευση περισσότερου οξυγόνου στα κύτταρα. Η οξυγονοθεραπεία είναι μία ακόμα μέθοδος που χρησιμοποιείται για την καταστροφή των καρκινικών κυττάρων.

(ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ JOHN HOPKINS, Η.Π.Α
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Η Ο.E.A. ΠΡΟΤΟΥ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ:
.
.
ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΜΕ ΤΟ
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ





ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ :

http://www.easy-share.com/1904578570/ΣΗΜΑ ΙΒ ΥΓΕΙΑΣ.pdf


Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

PLANET NUCLEAR SECURITY S.O.S. G.H.REES TOP URGENT SIGNAL TO ALL THE GOVERNM...





PLANET NUCLEAR SECURITY S.O.S.

TOP URGENT S.O.S. TO ALL GOVERNMENTS OF THE O.N.U. ORGANIZATION OF THE UNITED NATIONS, AS NUCLEAR SECURITY INTERNATIONAL SIGNAL

THROUGH THEIR EMBASSIES IN GREECE AND GERMANY

AND THROUGH THE INTERNET SITES:

http://ellhnkaichaos.blogspot.com
and
http://perseysteam.blogspot.com

FROM THE "NUCLEAR TECHNOLOGY DEPARTMENT" AND FROM THE "GEOLOGY DEPARTMENT" OF "P/C - G.H.REES" PARA-MILITARY CORP OF "GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT", PATRA - CITY, 16/4/2001, GREECE.

TEXT IN GREEK. TO BE TRANSLATED BY THE RESPECTIVE EMBASSIES IN GREECE, IN THE LANGUAGES OF THEIR COUNTRIES.

THEMA: EXPORT, TO ALL COUNTRIES OF THE WORLD, OF RADIOACTIVE CANCER-GENIC CHINESE FOODS AND OTHER PRODUCTS FROM CHINA AND FROM OTHER TWELVE ASIAN COUNTRIES, WITH RADIOACTIVITY OF THE JAPANESE FUKUSHIMA, RECYCLED ON CHINA AND ON THE OTHER 12 COUNTRIES OF EAST ASIA, THROUGH THE SEA AND THE PARALLEL WIND STREAMS AND RAIN-FALLS._
TOP URGENT NECESSITY OF THE ABSOLUTE PROHIBITION OF THE IMPORT OF THE PRODUCTS PRODUCED AND EXPORTED BY CHINA AND BY THE REST 12 ASIAN COUNTRIES, IN ALL COUNTRIES OF THE WORLD, FOR THE PROTECTION OF THE PUBLIC HEALTH IN ALL COUNTRIES.


DOWNLOAD LINK OF THE FULL ORIGINAL G.H.REES 14 PAGES DOCUMENT (GREEK LANGUAGE):
http://www.easy-share.com/1914809143/CHINA.pdf



Honorable Presidents – Prime Ministers – and Ministers of the Member States of "ONU" United Nations,
On April 7th 2011, the Chinese Government made an announcement that the radioactivity originating from Fukushima, Japan, was located in three Chinese provinces.
Similarly, on April 7th 2011, the government of South Korea made an announcement that on the southern part of the country, i.e. the Southern part of the Korean Peninsula, there have been rainfalls of radioactive rain contaminated with radioactivity originating from Fukushima, Japan, i.e. with nuclear contaminated Iodine-131 (131I), Caesium-134 (134Cs), Caesium-137(137Cs), along with other radioisotopes of other chemical elements. Because of the aforementioned rainfalls, the South Korean Government made an announcement on April 7th 2011 that the schools on the southern part of the country were ordered shut._
Since there is previous fact that the Chinese Government consists itself by professional crooks and devious criminals against humanity, [due to the fact that on the one hand they enforce the Chinese traders to cheat on the Revenue and Customs Services of the other countries, where these Chinese traders are located, by declaring only 1/10th of the value of the Chinese products, and on the other hand because they are deceptively exporting carcinogenics – and hazardous for public health foods and other products, to all the world nations, except North and South Korea],
therefore, after the 2 aforementioned announcements of the Governments of China <888> and South Korea <777/A> on April 7th 2011, we proceeded in the research of the true situation of the radioactivity levels in the nations of the Far-East, through American and European Professors of Nuclear Physics, Atmospherical Physics, Geologists, Oceanographers and through Scientists of "NASA", Oceanographic Institutes, and Weather Services located in Europe and the U.S.A._
The results of our research, as confirmed by objectors in American Intelligence Agencies through Greek-American citizens, are as follows:
A) The announcement by the Chinese Government on April 7th 2011 about "Locating of radioactivity originating from Fukushima, Japan, in three Provinces of China" is false.
"NASA"s satellites are detecting nuclear radiation, ranging from ten times up to 95 times above the maximum allowed limits in eighteen and not only three Provinces of China, where is taking place all of the Industrial Production of products which China is exporting to other nations.
These Chinese Provinces are as follows:
1) Gi-Lin or Ge-Lin
2) Liao-Ning
3) Peking
4) Tien-Gi or Tien-Ge
5) Ha-Bei
6) San-Toung or Shan-Toung
7) Tsang-Sou or Chang-Sou
8) Nan-King
9) Shanghai
10) Ge-Giang
11) Giang-Si or Giang-Shi
12) Fou-Gian
13) Gouang-Doung
14) Gouang-Si or Gouang-Shi
15) Hou-Nan or Hu-nan
16) An-Houi or An-Hui
17) Hoou-Nan or Hou-Nan
18) Sah-Si or Shah-Shi
The American satellites capable of photographing radioactive radiation sources emitting alpha-radiation ("α"), beta-radiation("β") and gamma-radiation("γ" or "X"), are visualizing these Chinese Provinces as "Fluorescent" from radiation, while the most affected are the coastal provinces._
Accordingly, it is proved as false, the announcement made by the South Korean Government on April 7th 2011, about allegedly "locating radioactivity only on the southern part of the country". The American Satellites capable of radioactive radiation detection are visualizing all of the South Korea and all of the North Korea, i.e. the entirety of the Korean Peninsula, as fluorescent from Fukushima radioactivity, with levels ranging from 10-times up to 95 times more than the maximum allowed limits._
The same levels of radioactive radiation, ranging from 10-times up to 100-times more than the international allowed limits, are visualized by the American satellites in ten more Far-East countries, i.e. the following: Vietnam – Laos – Cambodia – Thailand – Malay – Philippines – Singapore – Brunei – Indonesia – Taiwan._
B) The cause of scattering of the radioactivity from Fukushima, Japan to the soil and waters of the aforementioned 13 countries, are the returning to the west re-circulations of the south sub-currents (2) and (3) of the vertical and diagonal sea current "Kuro-Shiwo" (1), which at the level of the Japanese Island Hokkaido, is turning right towards the East and comprises the "North Pacific Stream", which in turn is dividing in two parts near the North American continent, of which the northern part is reaching the coast of Canada, and the southern part is reaching the coast of U.S.A. and Mexico, with radioactive contamination._
Subcurrents (2) and (3) of "Kuro-Shiwo" are returning to the West, and are blending with the "North Stream of Diurni (Dailies)" (4), and are contaminating this current with radioactivity that was carried by "Kuro-Shiwo" from the coast of "Sentai (Senti)" of North-East Japan, where the destroyed Nuclear Power Plant of Fukushima is located.
The radioactive contaminated current (4), while progressing to the West, is dividing in 5 subcurrents, namely (5), (6), (7), (8), (9)._
Subcurrent )5) is recirculating inside the "Kuro-Shiwo" current.
Subcurrent (6) is split in 3 parts, (10), (11), (12), of whom (10) is passing through the Eastern national waters of North and South Korea, and through the Russian coast of the "Sikhote" Prefecture and the Russian Island "Sakhalin", contaminating with radioactivity the aforementioned countries and the Russian Kuril Islands as far as the Russian "Sea of Okhotsk"._
Subcurrent (9), crossing through the Indonesian Islands of Borneo and Sulawesi, is divided in parts (13), (14) and (15), from which (13) passes through the Indonesian Islands of Java and Sumatra, enters the strait of Malacca that lies between Sumatra and the Singapore-Malaysia-Thailand Peninsula (Thai-Malay Peninsula), and contaminates the coast and the marine life of the aforementioned countries with radioactivity._
Part (14) turns to the East and contaminates with radioactivity the Sultanate (BR) of Brunei located in the island of Borneo._
Part (15) is divided in subparts (16), (17), (18), (19), of which (16) enters the Indochina Gulf and contaminates with radioactivity the coasts of: Singapore-Malaysia-Thailand from the east and Cambodia-Vietnam from the west._
Subpart (18) turns to the left and contaminates with radioactivity the eastern coast of Vietnam and the coast of China on the "South Sea of China", i.e. Guangzhou (formerly Canton), Hong-Kong, etc._
Subpart (17) turns to the right and contaminates with radioactivity the west coast of Philippines._
Subpart (19) by proceeding to the North, merges with parts (11) and (12) of subcurrent (6), and after it contaminates with radioactivity the coast and marine life of Eastern China and the Island of Taiwan, divides in two opposing subparts (20), (21), of which (20) enters the "Yellow Sea" of Beijing and Shanghai, and contaminates the coast of North-East China and the West coast of the Korean Peninsula with radioactivity from Fukushima._
The opposing subpart (21), after merging with part (10) of subcurrent (6), is acting in the same way as (10), as demonstrated in a previous paragraph, by dividing in (22) and (23)._
Subcurrents (7) and (8) of current (4) are contaminating with radioactivity the eastern coast of Philippines._
Subcurrent (9) of current (4), after passing through the Indonesian Islands of Borneo and Sulawesi ("Four-legged Starfish") is pushing through the Islands of Borneo and Java, through the Southern part of the South Stream of "Annui"-"Annuals" (24)._
C) Beyond the aforementioned radioactive contamination of the national waters and marine life of the above countries, also contaminated are their soils by the winds carrying radioactive dust and by the radioactive rainfalls, due to the Far-East winds, which in most days of the year, are in parallel to the sea currents of the Far-East, and are following the same courses and routes as the sea currents.
That is why the soil of Laos (a landlocked country) is contaminated, as well as the soil of non-coastal Prefectures of China._
D) From information leaks of American Intelligence Agencies and European and American Geophysical-Meteorological-and Oceanographical University Departments and Institutes, we are informed the after an ultimatum demand of the Chinese government to the government of the U.S.A. and the countries of the European Union, it is strictly forbidden in the U.S.A. and the European Union any scientific announcement of relevant university departments and institutes as well as "NASA" , regarding the true radioactive levels in the above countries and especially in China and South Korea, so that the exports of China and South Korea to the rest countries of the World will not reduce or cut off._
Therefore, despite the fact that the products which China and South Korea are exporting, are carrying carcinogenic radioactivity ranging from 10-times up to 100-times above the maximum allowed limits, the Chinese and the South-Korean Government, and also the governments of the rest 11 countries that were mentioned, are consciously behaving as criminals against humanity, are suppressing the true and carcinogenic radiation levels of the products that are exported to the rest countries of the world, in order to continue their financial growth and the accumulation of their wealth, against the public health and against the survival of the citizens of the rest countries of the world, which are consciously trying to murder by cancer caused by their radioactive products.
E) Paradoxically enough, the products that the aforementioned 13 countries are exporting, are multiply radioactive compared to the Japanese products. This paradox is due to the fact that, beyond the Fukushima area of Japan, that the radioactive heavy metal dust fell, the radioactive dust of lighter chemicals did not fall in Japan, but carried away by winds, is nowadays falling slowly and through rainfalls in the soils of the aforementioned 13 countries._
From the 13 aforementioned countries, these with the highest radioactive contamination are China, both North and South Korea, Malaysia, Thailand, Cambodia, Vietnam, Taiwan, and Hong-Kong due to the warm sea currents (16), (18), (20) and (22), and that the corresponding-parallel winds remain immovable and continuously recycling in impasse swirls, by respectively being trapped inside: the Gulf of Indochina, the "South China Sea", the "Yellow Sea" and the niche of Russian Vladivostok on the western part of the "Sea of Japan".
F) Consequently, we are calling all the governments of all the countries of the world to forbid the import in their countries of the radioactive carcinogenic products which are exported by the 13 aforementioned countries, and especially the import of their radioactive carcinogenic foods._
If the governments of the countries of the world do not outlaw immediately the imports of radioactive carcinogenic products originating from these aforementioned 13 radioactive contaminated countries, then it is proven that the members of these governments are devious conscious criminals against the public health of their citizens, which they are sentencing in genocide from cancer, which is caused by radioactive-carcinogenic Chinese-Korean-and other Asian products._
G) Regardless of what will the governments do, we call the citizens of all the world's nations to cease purchasing and consuming Chinese, Korean and other Asian products by countries of the Far East, excluding only those products of Japan, where paradoxically the overall radiation, except Fukushima, is significantly lower than the allowed limits, due to the explanation already made in paragraph (E)._
On behalf of the Department of Patras of the Paramilitary Corps of G.H.REES. – "GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT",
through the delivery messenger of G.H.REES. of Magnesia – Hellas:
Karageorgiou Chr. Chr. Ioannis
12 Elpidos str, Nea Ionia, Volos, Greece
National I.D. # D424419 – Police Station of Volos, Greece._



RELEVANT:

BOYCOTT THE CHINESE AND ASIAN RADIOACTIVE PRODUCTS. TERMINATE THE DEVIOUS DRACONIAN CHINESE INVASION


Το ΔΝΤ έριξε βόμβα και δεν το κατάλαβε κανείς! Το 2016 λήγει η «εποχή της Αμ...



Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έριξε μια «βόμβα» που μάλιστα πέρασε απαρατήρητη, λέει το πρακτορείο MarketWatch.

Ο διεθνής οργανισμός για πρώτη φορά, έδωσε το χρονοδιάγραμμα για το πότε θα λήξει η «εποχή της Αμερικής» και η οικονομία της Κίνας θα κρατήσει τα ηνία. Αυτή η εποχή θα είναι πιο νωρίς απ' όσο περιμένουμε!

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες επίσημες προβλέψεις από το ΔΝΤ, η κινεζική οικονομία θα ξεπεράσει την αμερικανική σε πραγματικά μεγέθη το 2016, σε μόλις πέντε χρόνια.

Η έκθεση περιέχει μια οδυνηρή προοπτική για την διαμάχη περί του προϋπολογισμού που εκδηλώνεται στην Ουάσιγκτον.

Εγείρει μεγάλα ερωτήματα για το πώς θα μοιάζει το διεθνές σύστημα ασφαλείας μέσα σε δύο χρόνια. Και βάζει ένα τεράστιο σύννεφο πάνω από το δολάριο και την τεράστια αγορά αμερικανικών ομολόγων, που επί δεκαετίες άκμαζαν χάρη στο προνομιακό καθεστώς των ενεργητικών της ηγεμονικής δύναμης του πλανήτη και τώρα κινδυνεύουν με υποβάθμιση, αφού η S&P υποβάθμισε τις προοπτικές των ΗΠΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του οίκου, μετά δηλαδή από σχεδόν έναν αιώνα!
Σύμφωνα με την πρόβλεψη του ΔΝΤ, όποιος κι αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ το επόμενο έτος, θα είναι ο τελευταίος που θα ηγηθεί της ισχυρότερης οικονομίας του πλανήτη.

Για αυτή την εξέλιξη, ωστόσο ελάχιστοι άνθρωποι είναι προετοιμασμένοι. Δεν γνωρίζουν καν ότι η στιγμή είναι τόσο κοντά. Οι πλέον απαισιόδοξοι πιστεύουν ότι θα γίνει γύρω στο 2025, αναφέρει το δημοσίευμα.

Όμως δεν μετρούν σωστά, γιατί υπολογίζουν τα ΑΕΠ των δύο χωρών, με τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες. Αλλά οι συναλλαγματικές ισοτιμίες αλλάζουν ταχύτατα. Η ανάλυση του ΔΝΤ κάνει τις συγκρίσεις με βάση ορατά σενάρια για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Το κυριότερο, κάνει τις συγκρίσεις με βάση την πραγματική εικόνα των οικονομιών, με άξονα τις «ισοτιμίες αγοραστικής δύναμης» («purchasing power parities»), δηλαδή συγκρίσεις για το τι κερδίζουν και τι δαπανούν οι πολίτες, σε πραγματικούς όρους.

Με βάση τον άξονα PPP, η κινεζική οικονομία θα διευρυνθεί από 11,2 τρισ. δολ. φέτος σε 19 τρισ. δολ. το 2016. Η αμερικανική οικονομία θα διογκωθεί από 15,2 τρισ. δολ. σε 18,8 τρισ. δολ.
Το μερίδιο της Αμερικής στην παγκόσμια παραγωγή θα διολισθήσει στο 17,7%, το χαμηλότερο ποσοστό της σύγχρονης ιστορίας. Το μερίδιο της Κίνας θα φτάσει στο 18% και θα συνεχίσει να ανεβαίνει.

Η ισορροπίες αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς, ενώ η μάχη για τη χώρα που θα επικρατήσει στον παγκόσμιο ιστό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Γουάν και δολάριο είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης και στη μέση βρίσκεται το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα.

Ο παγκόσμιος νομισματικός πόλεμος, φαίνεται να έχει περάσει, ωστόσο, οι διεθνείς εξελίξεις μαρτυρούν ότι όλα παραμένουν ρευστά


Εύστοχο σχόλιο:

το 2016 είναι πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη.Η Αμερική έχει ήδη καταρρεύσει.Τα ομόλογα τους δεν τα αγοράζει κανένας.

http://olympia.gr/2011/04/26/το-δντ-έριξε-βόμβα-και-δεν-το-κατάλαβε-κ/


ΣΗΜ: Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟ-ΕΙΔΕ & ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΑΡΧΙΖΕ ΚΑΙ "ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕ" ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΟΝΓΚ ΜΠΙΤΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ COSCO ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ...ΑΜΑΧΗΤΙ.

ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ... !!!


ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...